Doğurganlık astrolojisi hap bilgiler 1.bölüm

5. Ev ikizler bu ne demek oluyor? Bilgi verirsenix çok sevinirim

Peki ben bunlardan neden hic bisey anlamadim nasil oluyor yani

Doğduğumda ay ve güneş 2. Evde ne demek ?
Doğurganlığı nasıl anlayabilirim

Yükselen 5. Ev Yay
Güneş burcu 5. Ev oğlak dogurganlık açısından açıklayabilirmisiniz

5. Evde gezegen olarak Satürn ve mars sıkıntılı oluyormuş genelde. Uranüs te tedavi ile hamilelik. Tabi bunlar başka evde olup sert açı yaptıkları zamanda etkiliyor
Sıkıntı olarak düşünme hepsi bi olaya duruma hizmet ediyor.Haritanın sahibinin hamilelik almuteni satürndür orda olması belki sınırlar getirir ama verir ya da Uranüs evet tedaviyi anlatır tüp bebek aşılama gibi durumları ama aniden beklenmeden de gelebilir hamilelik… örnek veriyorum en en kötüsü olsun gene sıkıntılı diye düşünme ne herkes çocuk sahibi olmak zorunda ne de hiç birşey boşuna yaşanıyor kimi zaman sağlığın kıymetini anlatıyor kimi zaman insanların anlarsan

Ayrıca arkadaşlar yazıyorsunuz benim burda buyum var diye ama bu durumlar komple haritaya bakarak söylenecek şeyler sizin 5. Eviniz balıktır ama ayınız kovada 11.evinizde Pluto 2. Satürn bide açılarınız kötüyse ben size burda 5.eviniz balık berekettir süper derim doğru olmaz o yüzden danışmanlık alın lütfen ve ya eğitim alın araştırın soru soran arkadaşlara teşekkürler ama bilgi paylaşımı için yazdığım bir yazılardır bilginize ..

Benim 5. Ev Uranüs 8. Ev Satürn mesela. Ortada bağlantılı çizgiler açı oluyor değil mi. 8. Evden 5. Eve kesişen bir çizgi yok

Benim 5. Ev Uranüs 8. Ev Satürn mesela. Ortada bağlantılı çizgiler açı oluyor değil mi. 8. Evden 5. Eve kesişen bir çizgi yok
Temel seviye astroloji bilmeden böyle öğrenemesin samimiyetimle söylüyorum.yani çizgi dediğin açı karesi var üçgeni var karşıtı var 135-150 bunları anlamları var evlerin anlamları var bunları öğrenmen lazım he Satürn kötü diyemezsin iyi veya kötü yoktur lütfen ya eğitim al ya da danışmanlık iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…