Doguramiyorummm:(

milyontiplikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
149
14
68
Merhaba arkadaslar bi arkadasimin kafasi cok karisik size bu metni yazmami istedi yardimci olursaniz cok seviniriz.

Arkadaşlar meraba.
Ben 39+5 haftalık hamileyim.
Dün dr kontrolüm vardı ve çatı muayenesine gittim ve doktorum daha hiç 1 cm bile açılma olmadığını ve sezeryan olmamı söledi.
Ben biraz daha bekliyelim dedim ama beklesende bişey değişmez dedi.
Böle bi durumda olan varmıydı. Ne yapmamız gerekiyo. Yardımcı olursanız sevinirim.

allah korusun suyun falan gelirde bebk oksijensiz kalır günün dolmuş ne diye bekliyorsun ki
ha sezeryan ha normal bu durumda.kendinede bebeğede eziyet etme bence ol kurtul

Hemen 3 ay önce doğum yapan arkaşımdan örnek vereyim sana,doktora son kontrole gıdıyolar ve doktor diyoki çatın dar ve açılma yok normal doğum yapamazsın.Bebğin sıvısındada azalma olmadığı için arkadaşım ben eve gıdıp doğumu bebeğin başlatmasını beklicem ozaman bakarız normalmı sezeryanmı diyerek çıkıyo.Eve gittıkten 2 saat sonra sancıları başlıyor ve yine hastaneye derken çatır çatır normal doğum yapıp çıkıyo :)) gittiği hastanede üst düzeydeki en pahalı hastanelerden birı bu arada, bünyeylede alakalı bı durum bu tabı herkezde aynı durum olamayabılır.

benzer durumdaydım evet
40+3 te doğum yaptım
bebeğin gelmeye niyeti yoktu
açılma,sancı yoktu
bende normal doğum olsun diye bekledim hep dr kontrolü altında
gelmeyince sezeryanla aldılar

allah korusun suyun falan gelirde bebk oksijensiz kalır günün dolmuş ne diye bekliyorsun ki
ha sezeryan ha normal bu durumda.kendinede bebeğede eziyet etme bence ol kurtul

Dr 3gun daha bekleyelim acilma olur belki demis ama onun yuzu dusunce ole demis istersen hemen alalimda demis oda illa normal yapicam diyince beklemeyi onermis dr

benzer durumdaydım evet
40+3 te doğum yaptım
bebeğin gelmeye niyeti yoktu
açılma,sancı yoktu
bende normal doğum olsun diye bekledim hep dr kontrolü altında
gelmeyince sezeryanla aldılar

O zaman muhremelen arkadasimda sezeryan yapacak zaten p.tesi sezeryanla alalim demis 3gun daha bekliyor iste sanci gelmesini gelmezse alacaklar saol canim

InsAllah oda normal istediginden bekliyor iste ama dr 1cm bile acilma yok diyince tabi morali sifir bekliyor evde sanci gelmesini gelmezse pazartesi sezeryan .Cevap icin tesekkur ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…