güzel gelinlik hayırlı olsun tatlım mutluluklar dilerim :)
kızlar bende gelinliğimi aldım :) ama inanın hala şoktayım. çünkü ben taşlı şeyleri hiç kullanmam ve sevmem ama gelinlik üzerimde öyle bir durdu ki hala ınanamıyorum.. asık oldum gelınliğime... ankarada miss defneden aldım... modelin markası miss defne 4036...
çok guzel bır secım
canım bu arada senınkınede baktım ben bunu hıc gormemıstım ama cok guzelmıss.. bayıldım onada daha yenı gordum süper.. ınsallah hep mutlu olursun canım..
tatlış gelinliğini yeni gördüm hayırlı olsun çok güzel güle güle giy inş. cnm hoş bi model grçekten
Thaliaaa topikte thalia yi gormek ne hoss cok koyu bir hayraniyim
aynen bende cnm çok beğeniyorum :)
Koleksiyonum vardi bekarken ama tr de unuttum
benimkide aynı yerden canım benımkı tesettürlü ama üst model seninkiyle aynı gibi :) güle güle giy ınsallah
tek kelımeylee bittim harıka bır secım olmus canmm umarım cok cok mutlu olursun o gelınlıgın kadar parlak bır ömrun olsun
okadar gelınlık baktım ınan senın kı kadar guzelını görmedımm
ayyy cok guzel yaaaa cokkkkk :)
tam hayalımdekı gıbı ustu gösterıslı ve altı sadee
zaten alt ve ust hep karmakarısık oluncaa bencee gözu yoruyor
ayyy ben bıle heyecanladım :)
ayy kuzummm çok soal meleğim inşallahh senin düğününede boyle bır secım yaparız beraber.. senın gununude sayalım en yakın vakıtte ınsallaaaaaaahhhh
bnm nışan var canm önce temmuzda allahın ıznıylee beraber bakarız nişan kıyafetıme senın fıkrını almak ısterım cok zevklısın
ama gelınlıgın kodunu aldım ilerde lazım olur
senın zamanına daha guzellerı cıkar kuzum.. ınsallah en begendıgın onune cıkıversın aramana gerek kalmasın.. sen temmuzda nısanlanacakmısın:S cok sevındımmminşallah cok mutlu ol kuzum benım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?