Gelinlik Modelleri dogunalın gelinliği...

çok guzel bır secım

Açıkçası 3.200 tl lik bi gelinlik göremedim ben :) Güle güle giyin mutluulklaaar

tatlış gelinliğini yeni gördüm hayırlı olsun çok güzel güle güle giy inş. cnm hoş bi model grçekten

Koleksiyonum vardi bekarken ama tr de unuttum

kızlarr noluyor burda thalia falan :) cok saolsun bebişlerimm.. öpücükledim ikinizide rüzgargülü seninle tanısmamıstıkk ama tanısmıs olduk.. saolun gelınlık ıcın yorumlarınıza.. thaliaaa sen zaten benım ılk arkadasımsın :)

benimkide aynı yerden canım benımkı tesettürlü ama üst model seninkiyle aynı gibi :) güle güle giy ınsallah

tek kelımeylee bittim harıka bır secım olmus canmm umarım cok cok mutlu olursun o gelınlıgın kadar parlak bır ömrun olsun

okadar gelınlık baktım ınan senın kı kadar guzelını görmedımm

ayyy cok guzel yaaaa cokkkkk :)

tam hayalımdekı gıbı ustu gösterıslı ve altı sadee

zaten alt ve ust hep karmakarısık oluncaa bencee gözu yoruyor

ayyy ben bıle heyecanladım :)

ayy kuzummm çok soal meleğim inşallahh senin düğününede boyle bır secım yaparız beraber.. senın gununude sayalım en yakın vakıtte ınsallaaaaaaahhhh

ayy kuzummm çok soal meleğim inşallahh senin düğününede boyle bır secım yaparız beraber.. senın gununude sayalım en yakın vakıtte ınsallaaaaaaahhhh

bnm nışan var canm önce temmuzda allahın ıznıylee beraber bakarız nişan kıyafetıme senın fıkrını almak ısterım cok zevklısın

ama gelınlıgın kodunu aldım ilerde lazım olur

bnm nışan var canm önce temmuzda allahın ıznıylee beraber bakarız nişan kıyafetıme senın fıkrını almak ısterım cok zevklısın

ama gelınlıgın kodunu aldım ilerde lazım olur

senın zamanına daha guzellerı cıkar kuzum.. ınsallah en begendıgın onune cıkıversın aramana gerek kalmasın.. sen temmuzda nısanlanacakmısın:S cok sevındımmminşallah cok mutlu ol kuzum benım....

senın zamanına daha guzellerı cıkar kuzum.. ınsallah en begendıgın onune cıkıversın aramana gerek kalmasın.. sen temmuzda nısanlanacakmısın:S cok sevındımmminşallah cok mutlu ol kuzum benım....

canım benım cok saol yaa herkes mutlu olsun ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…