• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dogunalın gelinliği...

kızlar bende gelinliğimi aldım :) ama inanın hala şoktayım. çünkü ben taşlı şeyleri hiç kullanmam ve sevmem ama gelinlik üzerimde öyle bir durdu ki hala ınanamıyorum.. asık oldum gelınliğime... ankarada miss defneden aldım... modelin markası miss defne 4036...:nazar::nazar::nazar:

çok guzel bır secım

Açıkçası 3.200 tl lik bi gelinlik göremedim ben :) Güle güle giyin mutluulklaaar :16:

Koleksiyonum vardi bekarken ama tr de unuttum :1:

kızlarr noluyor burda thalia falan :) cok saolsun bebişlerimm.. öpücükledim ikinizide :D:D rüzgargülü seninle tanısmamıstıkk ama tanısmıs olduk.. saolun gelınlık ıcın yorumlarınıza..:D thaliaaa sen zaten benım ılk arkadasımsın :)

tek kelımeylee bittim harıka bır secım olmus canmm umarım cok cok mutlu olursun o gelınlıgın kadar parlak bır ömrun olsun

okadar gelınlık baktım ınan senın kı kadar guzelını görmedımm

ayyy cok guzel yaaaa cokkkkk :)

tam hayalımdekı gıbı ustu gösterıslı ve altı sadee

zaten alt ve ust hep karmakarısık oluncaa bencee gözu yoruyor

ayyy ben bıle heyecanladım :)

tek kelımeylee bittim harıka bır secım olmus canmm umarım cok cok mutlu olursun o gelınlıgın kadar parlak bır ömrun olsun

okadar gelınlık baktım ınan senın kı kadar guzelını görmedımm

ayyy cok guzel yaaaa cokkkkk :)

tam hayalımdekı gıbı ustu gösterıslı ve altı sadee

zaten alt ve ust hep karmakarısık oluncaa bencee gözu yoruyor

ayyy ben bıle heyecanladım :)

ayy kuzummm çok soal meleğim inşallahh senin düğününede boyle bır secım yaparız beraber.. senın gununude sayalım en yakın vakıtte ınsallaaaaaaahhhh:nazar::nazar::nazar:

ayy kuzummm çok soal meleğim inşallahh senin düğününede boyle bır secım yaparız beraber.. senın gununude sayalım en yakın vakıtte ınsallaaaaaaahhhh:nazar::nazar::nazar:

bnm nışan var canm önce temmuzda allahın ıznıylee beraber bakarız nişan kıyafetıme senın fıkrını almak ısterım cok zevklısın

ama gelınlıgın kodunu aldım ilerde lazım olur

bnm nışan var canm önce temmuzda allahın ıznıylee beraber bakarız nişan kıyafetıme senın fıkrını almak ısterım cok zevklısın

ama gelınlıgın kodunu aldım ilerde lazım olur

senın zamanına daha guzellerı cıkar kuzum.. ınsallah en begendıgın onune cıkıversın aramana gerek kalmasın.. sen temmuzda nısanlanacakmısın:S cok sevındımmm:16::16::16::16:inşallah cok mutlu ol kuzum benım....

senın zamanına daha guzellerı cıkar kuzum.. ınsallah en begendıgın onune cıkıversın aramana gerek kalmasın.. sen temmuzda nısanlanacakmısın:S cok sevındımmm:16::16::16::16:inşallah cok mutlu ol kuzum benım....

canım benım cok saol yaa herkes mutlu olsun ins :)

Back