Gelinlik Modelleri dogunalın gelinliği...

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
kızlar bende gelinliğimi aldım :) ama inanın hala şoktayım. çünkü ben taşlı şeyleri hiç kullanmam ve sevmem ama gelinlik üzerimde öyle bir durdu ki hala ınanamıyorum.. asık oldum gelınliğime... ankarada miss defneden aldım... modelin markası miss defne 4036...

Eklentiler

• $4036 aa.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $4036 cc.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $4036_B.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 155
bu gelinlik birkaç sezondur miss defnenin en güzellerinden biri canım güle güle giy. ben de izmir miss defneden farklı bir model aldım ve çok beğendim.

Çok beğendim çok hoş duruyor eminim üstünde daha güzel durmuştur :)

bu gelinlik birkaç sezondur miss defnenin en güzellerinden biri canım güle güle giy. ben de izmir miss defneden farklı bir model aldım ve çok beğendim.

aynen tatlım mıss defnenın cantalarında bıle bu gelınlık basılı..yaa adamlar nasıl ılgılenıyorlar hala şoktayım.. gittiğinizde dükkanı kapatıyorlar resmen. kımseyı almıyorlar ıcerı zaten randewuyla calısıyorlar... ve size olmayacak modelleri söylüyorlar acık acık...

evet ben de gelinlik almaya ilk çıktığım gün ilk oraya gittim. önce katalogtan birlikte bakıp vücut biçimime göre uygun olanları seçtik. birini denedim ve aldım dikiliyo şimdi. çok güzel fikirler verdiler

evet benımkıde dıkılıyor ben denedıgım 2. gelınlıgı aldım :) 20 hazıranda provam var ınsallah... senınkı hangı model kodu ne?

benimki 2012 sezon canım 6081. internette yok henüz saklıyolar sadece mağazada var. sana resmini ekliim. tabiki bu numune bana çok büyük geldi üzerime göre dikilecek ve kırık beyaz olacak bu krem. gerçi tlfnla çektik çok net değil ama olsun

yook cok guzel olmus tatlımm allah nazardan saklasın

Çok beğendim çok hoş duruyor eminim üstünde daha güzel durmuştur :)

saol tatlım valla bence en ıyyısı bu oldu.. ben kafamda cok sade bır model oturtmustum ama tam tersı oldu..:) allah benden sonra evlenıceklere daha ıyılerını nasıp etsın ınsallah

ben taşlı ışıltılı şeyleri çok severim
üstü gayet agır oldugu için altı bayagı sade olmuş.. üstü ön planda gayet güzel..
inşallah saçın başında istediğin gibi olur..
bende gelinliğimi straplez aldım aslında hiç istemiyodum nasıl aldım bende inanamıyorum
bi inca askı yada düşük omuz gelinlikte bence daha güzel duruyor..

Allah bi yastıkda aman bi yastık mı kaldı bi yatakta kocatsın :123:

bence 3200 bu gelinlik için çok ama çok fazla. yani tamam üst guzelde altda dümdüz hiçbirşey yok. sadece adı olan biryerden olduğu için fiyatı bu kadar abartılı bence

tesekkur ederım tatlım.. ıste kımsenın aklındakıyle aldıgı olmuyor :) ustunde cok degısık duruyor cunku.. ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım tatlım.. aynı dıleklerı bende senın ıcın diliyorum :)

bence 3200 bu gelinlik için çok ama çok fazla. yani tamam üst guzelde altda dümdüz hiçbirşey yok. sadece adı olan biryerden olduğu için fiyatı bu kadar abartılı bence

tatlım katalog fıyatı 3200 ben o fıyata almadım tabıkı.. hatta bana ucuz geldı fıyatı... altındada taslar var yalnız cok az o yuzden fotograflarda cıkmamıs pek.. tesekkurler yınede yorumun ıcın..

her yer prenses etek gelinlik dikemiyor, prenses etek gelinlikler bel kemiğinin tam üzerinden yapılır altından değil ilk sayfadaki 2 fotoğraftaki gelinliklerde de aynı hata var benim kuzenimin eşinin gelinliğide öyle oldu prenses etek istedi ama kadın gövde kısmını uzun tutunca aynı görüntü çıktı oyüzden işi bilene yaptırmak lazım..

bu model prenses model değil ama... yanı adamın gosterdıgı prenses etekler daha baskaydı.. bel kemıgının uzerınde olsa ben begenmezdım. balık modellerınde bana olmayacagını soyledı gelınlıkcı cok zayıfım cunku.. o yuzden tam kararı bu oldu benım ıcın . tesekkur ederım yorumun ıcın

canım benim vaaayyyyyyyyyy demek istiyorum ben 3 yıllık evliyim eğer bir gelinlik alacak olsaydım senin ki gibi bişey isterdim gelinlik dediğin göz kamaştırıcı şaşırtıcı olmalı sen solan girince herkes böyle olcak maşallah diyelim Allah mutlu mesut etsin canım güle güle giy

inşallah canım yaa o salona girme anını hıc hayal edemıyorumm :2::2: kalbım carpıyor cunku... saol ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur edıyorum.. bızde senın gıbı 3 yılları goruruz hemncıcık ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…