merhaba,
şu an 32+5'teyim. planlanan doğum zamanıma 6 hafta var. ama o tarih en son tarih gibi. diğer hastalıklarım nedeni ile sezaryen olacak.
son birkaç gündür enerji seviyem inanılmaz arttı, mide yanmam azaldı, geceleri rahat uyuyorum. parça parça kasık ağrılarım oluyor. gün içinde sürekli hissediyorum neredeyse. ağrı eşiğim çok yüksek o nedenle tam ne şiddette kestiremiyorum ama sancı girip çıkıyor kasıklarıma. yürürken, biraz yürüdükten sonra, belim ve bacaklarım aynı anda ağrıyor hatta bacaklarım sancıyor özellikle üst kısımlar.
bebeğin hareketleri biraz değişti, baloncuk gibi bir hareketlenmesi var ve genelde karnımın üst kısmında hissediyorum. karnım epey sert.
doğum yaklaşıyor olabilir mi diye içime bir kurt düştü. yazmak istedim. ben kendimce bayramdan sonra doğum olur diye düşünmüştüm (3 hafta var yani en az). bu his ne derece gerçekçi bilmiyorum ama sanki o hafta içerisinde salı gününe denk gelecek gibi hissediyorum :)
bu tarz belirtiler doğumla ilişkili mi yoksa vücut bir yerden sonra adapte olabiliyor ondan mı rahatlıyor anlayamadım.