yağğğ aynen ben de bugün 36+6 dayım yani 37 bitiyor. o kadar istiyorum ki kızımı artık kucağıma almayıııı...hergün kızıma diyorum annecim artık gelll diyeee. çok merak ediyorum ne zman doğum olacağını. benim midemde de hiç yanma olmadı, karnım da cok öyle aşağıda değil ama herkesin de inmiyormuş galiba mesela görümcemin inmemiş o da normal doğm yaptı. iki gündür ağrım var gibi belimde, umutlandım birazcık, yarın da kontrol günüm acaba doktor ne diyecek.
seni çoooookkk iyi anlıyorum arkadaşımmm inşallah bir an önce sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz, bayramda hamile olmak istemiyorum yaaaa...
benim hiç olmayan,beyaz bazen renksiz koyu akıntım geliyor 2 gündür
sürekli değil ama ara ara geliyor
doğummu başlamak üzere yani :uhm:
arkadaşlar bir sorum olucak benim akıntım arttı ve yumurtalıklarımda dün geceden beri adet sancısı gibi ağrım var.bazen 10-15 hafif sürüo bazen şiddetli şekilde bi kaç dakika.sizde de oluyor mu henüz 33+5 teyiz ama adet sancısı doğumun yaklaştığını veya açılmaya mı işarettir.sırtımda çok ağrıyor bu arada.cevap verirseni sevinirim.teşekkürler.
akıntının renginde pembelik falan var mı canım? doğum sancılarıda tıpkı adet sancısı gibidir. dakika tut olmazsa bi. sabit aralıklarla geliyosa şüphe edilebilir. 34. haftada bazen yalancı doğum sancılarının olabileceğini doktorlar söylüyor gerçi ama erken doğum denen bi gerçekte var hayatımızda. umarım herşey yolundadır canım.
tuttum dakika canım düzensiz geliyor ama korktum işte yinede ne biliyim.yok pembelik koyu beyaz yoğum şekilde geliyor.teşekkür ederim cevap verdiğin için.umarım herşey yolundadır eğer devam ederse pazartesi doktora gideceğim.
sancılar düzensiz ise hiç korkma canım. yalancı sancı demektir. doğuma yaklaşılan son haftalarda rahim bebeğin geçiş yolunu temizlemek için akıntı üretebilirmiş. ilk gebeliğimde doktorum söylemişti. o yüzden sanırım pazartesiye kadar için rahat bekleyebilirsin.
benimde nst sonucumda sancı ve ağrı çıkıyor doktorum heran doğum olabilir dedi.doğum sancılarıymış ama ben üç haftadır bu sancıları çekiyorum.bu arada akıntım var bir haftadır korkularımda başladı rabbim herkese hayırlı doğum hayırlı evlat nasip eylesin
bende de akıntı 2 gündür yoğun akıntının yoğunluğu gebeliğe işaretmi oluyormuş inşallah artık gelsin kızım çok sabırsızlanıyorum görmek istiyorum onun yüzünü sağlıkla gelir inşallah
allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtuluruz inşallah