- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
-
- Konu Sahibi hicbirseymi
Arkadaşlar suyun nışanın ve sancının gelmesi dışında
doğumun yaklaştğını nasıl anlayabiliriz
yani bir iki hafta öncesinden vüculdumuz aslında bize bazı sinyaller gönderirmi
doğumun yaklaştğını anlamamız için?
yoksa tamamen içgüdüsel olarak mı hissedeceğiz ( suyun nışanın ve sancının gelmesi )bu belirtilerden önce?
ben çok büyük sabırsızlıklarla bebeğimi sağlıcakla kucağma almak istiyorum
ilk doğumum ollacağı için merak ve heyecan içindeyim ama kesinlikle korkmuyorum :)
Allahın izniyle bu işin içindende hepimiz sağlıcakla çıkarız inşallah....
cevaplarınızı bekliyorum doğum yapan yada y apacak arkadaşlar yada bu konu hakkında bilgisi olan herkesss
aaa çok ilginç hemen oturdum yere denedim ama yere oturunca dik oturamadım hemen kollarımla arkadan destek aldım ayağım hemen kalkmadı çok zorladım kaldırmak için ama kalktı sonuç olarak burdan çıkaracağım sonuç galiba bundan sonra yavaş yavaş giriyo doğum kanalınacanım ben paşamda doguma yakın bizimkiler beni yere oturtur öne dogru dümdüz ayaklarımı uzattırım o ayaklarımı birini digerin üzerine koymamı sölerlerdi yani bacak bacak üstüne atar gibi olacak eger yapabiliyorsanz bebek dogum kanalına girmemiş demekmiş yapamıyorsanz d.kanalına girmiş demek miş (kocakarı işi birazcık ama baya ii sonuc veriyor)
isal olunuyormuş ewet onu duymuşştum galiba ama benim nerdeyse tüm hamileliğim isalle geçtği için bana göre tam bir ölçüt değil ama baş ağrısını baz alabilirim :)benım hamıle ıken basım agrımamıstı son gun bas agrım vardı ıshal olmustum bıde ınsanın nıcıne doguyo heralde benım dogumum yakın dedım o gun dogurdum
erkekler sabırlı oluyor galibaöylee boş boş bekliyorum günler gemiyor
her bebek ayrı derler doğruymuş kızımda suyum geldi giitm doğurdum bu oğlan daha tık yok
vala herkese göre deişiyor canım ben normal yapmadıgım için bilmiyorm pekaaa çok ilginç hemen oturdum yere denedim ama yere oturunca dik oturamadım hemen kollarımla arkadan destek aldım ayağım hemen kalkmadı çok zorladım kaldırmak için ama kalktı sonuç olarak burdan çıkaracağım sonuç galiba bundan sonra yavaş yavaş giriyo doğum kanalına
zaten dün gece çok ağrılarım vardı nerdeyse hiç uyuyamadım dahada var kızımın doğmasına ama belki erken gelir bir an önce kavuşmak istiyorum meleğime yaaa
isal olunuyormuş ewet onu duymuşştum galiba ama benim nerdeyse tüm hamileliğim isalle geçtği için bana göre tam bir ölçüt değil ama baş ağrısını baz alabilirim :)
erkekler sabırlı oluyor galiba
inş. hepimiz sağlıcakla kuacağmza alırız
cevaplar için gerçekten çok sağolun kızlar yaaa
çok sabırsızlanıyorum ve hep meraklar içindeyimmm
belki başka başka belirtiler yazanlarda olurrr...
haa egem bir şey daha doğum kanalına girdikten sonra yani ne kadar sonra olur acabaaa
vala herkese göre deişiyor canım ben normal yapmadıgım için bilmiyorm pek
ehehehe kızlar öldüm ama yapamadan da duramadımbacaklarım o tombik hali ile bile halen bacak bacak üstüne atılabiliyor. anamm doğum kanalına girmedi mi bu kızz. Akşama doktor kontrolümde sayenizde doktorumu kahkahalara boğucam
ne dimi ne dimik afiyet olsunhmmm anlıyorum canım olsun yinede hareket kattı mesajın bize sağol paylaşımın içinnn