Doğumun yaklaştğını gösteren belirtiler nelerdir?

sancım olsun açılmam olsun gideyim hastaneye doğurayım geleyimmmmmmmmm lütfen allhım yardım et cümlesie

Yarın allah kısmet ederse sabah doğuma alınıyorum hepinizin ayrı ayrı dualarını rica ediyorum.. sevgilerimle..

bugün 40+ 4 teyim. her sabah kalkıp hala doğuramadığımı görmek canımı sıkıyor. sonra da belki bir hafta ya da on gün daha beklemek daha iyi olacak diyorum. yalnız başıma yürüyüş yapamaz oldum. gerçi hiç bir ağrı sancı ya da ağırlık hissetmiyorum ama korkuyorumda. saatlerin gözünün içine bakıyorum. sakın evde yalnız günler geçirmeyin, beklemek çok zor. çıkın gezin. dünden beri biraz sakinleştim ama kafam hep orada takılı. suni sancıdan önce kendi sancım bir gelse diye çok dua ediyorum.

kızlar cumartesi günü doğuma alınıyorum ben.. Bugün sonuçlarıma göre değerlerim yükselmiş (ürik asit) kan değerlerim değişmiş ve bir şekilde buda tansiyonumu çıkarıyor bu akşam doktora gideceğim
celetone yanlış yazmadıysam iğne olacağım iki gün boyunca cumarteside kısmetse doğum bu akşam netleşicek her şey :))çantamız her şeyimiz hazır dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla kızımı almak istiyorum kucağıma..
canım dualarımız seninlee

ben hala bekleyenlerdenimmmmmmmmmmm
beklemek çok zor off ben daha 10 lu günlere bile düşemedim :KK43:((

bugün 40+ 4 teyim. her sabah kalkıp hala doğuramadığımı görmek canımı sıkıyor. sonra da belki bir hafta ya da on gün daha beklemek daha iyi olacak diyorum. yalnız başıma yürüyüş yapamaz oldum. gerçi hiç bir ağrı sancı ya da ağırlık hissetmiyorum ama korkuyorumda. saatlerin gözünün içine bakıyorum. sakın evde yalnız günler geçirmeyin, beklemek çok zor. çıkın gezin. dünden beri biraz sakinleştim ama kafam hep orada takılı. suni sancıdan önce kendi sancım bir gelse diye çok dua ediyorum.

canım çok yürümen lazımmış öyle diyorlar irde cinsel ilişkide geciken doğumları tetikleyebiliyormuş uzman tv de izlemiştim dr. kağan dan

bugün kontrolüm vardı nst de sancı yok açılma yok su yok nişan yok tık yok
salıya kadar bekleyelim dedi drum bakalım salı ne olcak arkası yarın gibi olduk valla bu oğlanın gelmeye niyeti yokkkkkkkkkk

bugün kontrolüm vardı nst de sancı yok açılma yok su yok nişan yok tık yok
salıya kadar bekleyelim dedi drum bakalım salı ne olcak arkası yarın gibi olduk valla bu oğlanın gelmeye niyeti yokkkkkkkkkk

:KK1: paşamız gayet sabırlı galiba
canım hayırlısı olsun inş. sağlıcakla alırsın kucağına keşke benimde salı olsaydı offf kimbilir ne kadar daha bekleyeceğim

benimkide
inş. 38 39. haftalarda olur :KK9:

kızlar doğum yapalı 11 gün oldu gece saaha karşı suyum geldi ve suyla beraber nişanımda geldi sabah 5 te hastaneye gittik sıfır sancı 1 cm açılma direk sezeryan istiyorum ben dedim 8.30 ta bebeğim dünyaya geldi sonradan drum dedi normal isteseydin zaten olmazdı diye 3 hafta erken geldi sabırsız kuzum şimdi kucak kucağayız yine hepinize hayırlı doğumlar sakin sabırlı ve metanetli olun rabbim yanınızda olsun

kızlar doğum yapalı 11 gün oldu gece saaha karşı suyum geldi ve suyla beraber nişanımda geldi sabah 5 te hastaneye gittik sıfır sancı 1 cm açılma direk sezeryan istiyorum ben dedim 8.30 ta bebeğim dünyaya geldi sonradan drum dedi normal isteseydin zaten olmazdı diye 3 hafta erken geldi sabırsız kuzum şimdi kucak kucağayız yine hepinize hayırlı doğumlar sakin sabırlı ve metanetli olun rabbim yanınızda olsun

canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı benim başıma günlerimiz senle yanıydı demekki ama sen benden önce doğurdun şikayetin varmıydı canım öncesinde hiç belirti vermedi mi anlatırmısın

canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı benim başıma günlerimiz senle yanıydı demekki ama sen benden önce doğurdun şikayetin varmıydı canım öncesinde hiç belirti vermedi mi anlatırmısın

hayırlı doğumlar size de inşaallah bir avazda doğurursunuz

cnm hiç bir belirtim yoktu son aylardaki normal kasık ağrılarım ara ara az bi sancım o kadar hatta 2 gün önce pazar günü sabahtan gece 12 ye kadar dışarlarda gezmelerdeydim pts gündüz arkadaşımda misafirlikte akşam annemde yemekteydim gece olmayıp gündüz olsaydı nerdeyse gezerken doğurucaktım :) anlıycağın hiçbir doğum belirtim yoktu nişanımda suyumla beraber geldi gece 4 te gelince sabaha kadar bekliyim ilk önce dedim ama sonradan açılma falan olmuştur belki arabada falan doğurmıyım düşüncesiyle duş alıp 5 te gittim hastaneye hatta pts günü erken kalkıp öğlene kadar 3 makina çamaşır yıkayıp asmıştım bütün çamaşırlarım bitsin salı günü halılarımı serip evimi yerleştiricem diye program yapıyodum ama salı sabahı prenses geldi sabahın 5inde eşime makinadaki çamaşırları bile astırıp evden çöpü çıkarıp öyle gittim hastaneye şimdi anlatınca gülüyo herkes bana bi çöpün eksikmiş doğururken nerden geldi aklına diyolar :) doğum olana kadar piskolojim bozulmuştu artık ama suyumu görünce eşime dedim uyan bugün baba olucaksın diye o benden çok çok daha panikti tavsiyem sakin olun stres yapmayın herşey ALLAH'a emanet sizde bebeğinizde hayırlı doğumlar doğum hikayemi paylaşıcam ama uzun süre nette kalıp müsait olamıyorum henüz

Doğumdan 3 gün önce denedim bacak bacak üstüne atıyordum 1 gün sonra atamadım ertesi gün doğurdum. Ayrıca bunun bir zararı falan yok saatlerce bacak bacak üstüne atıp oturmuyorsun tek yaptığın sol ayağını sağ ayağının üstüne koyabiliyor musun onu test etmek ben 2.ye hamileyim ve yine deneyeceğim burdan okuduğum bir yöntemi ve sonuç aldım

X