- 27 Ocak 2010
- 842
- 20
-
- Konu Sahibi hicbirseymi
canım dualarımız seninleekızlar cumartesi günü doğuma alınıyorum ben.. Bugün sonuçlarıma göre değerlerim yükselmiş (ürik asit) kan değerlerim değişmiş ve bir şekilde buda tansiyonumu çıkarıyor bu akşam doktora gideceğim
celetone yanlış yazmadıysam iğne olacağım iki gün boyunca cumarteside kısmetse doğum bu akşam netleşicek her şey :))çantamız her şeyimiz hazır dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla kızımı almak istiyorum kucağıma..
beklemek çok zor off ben daha 10 lu günlere bile düşemedimben hala bekleyenlerdenimmmmmmmmmmm
bugün 40+ 4 teyim. her sabah kalkıp hala doğuramadığımı görmek canımı sıkıyor. sonra da belki bir hafta ya da on gün daha beklemek daha iyi olacak diyorum. yalnız başıma yürüyüş yapamaz oldum. gerçi hiç bir ağrı sancı ya da ağırlık hissetmiyorum ama korkuyorumda. saatlerin gözünün içine bakıyorum. sakın evde yalnız günler geçirmeyin, beklemek çok zor. çıkın gezin. dünden beri biraz sakinleştim ama kafam hep orada takılı. suni sancıdan önce kendi sancım bir gelse diye çok dua ediyorum.
bugün kontrolüm vardı nst de sancı yok açılma yok su yok nişan yok tık yok
salıya kadar bekleyelim dedi drum bakalım salı ne olcak arkası yarın gibi olduk valla bu oğlanın gelmeye niyeti yokkkkkkkkkk
Gözünüz aydın,Allah bağışlasınbebişim geldi :))) kızlar evimizede geldik sağlıkla sıhhatle darısı bekleyenlere
kızlar doğum yapalı 11 gün oldu gece saaha karşı suyum geldi ve suyla beraber nişanımda geldi sabah 5 te hastaneye gittik sıfır sancı 1 cm açılma direk sezeryan istiyorum ben dedim 8.30 ta bebeğim dünyaya geldi sonradan drum dedi normal isteseydin zaten olmazdı diye 3 hafta erken geldi sabırsız kuzum şimdi kucak kucağayız yine hepinize hayırlı doğumlar sakin sabırlı ve metanetli olun rabbim yanınızda olsun
canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı benim başıma günlerimiz senle yanıydı demekki ama sen benden önce doğurdun şikayetin varmıydı canım öncesinde hiç belirti vermedi mi anlatırmısın
canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı benim başıma günlerimiz senle yanıydı demekki ama sen benden önce doğurdun şikayetin varmıydı canım öncesinde hiç belirti vermedi mi anlatırmısın