Doğumun başladığını nasıl anladınız?

4 cm açıklıkla sizi eve mi gönderdi doktorunuz şaka mı ya 4 cm aktif doğumun başladığını gösterir 4 cm olduğundan emin misiniz
evet 4 sm açıklıkla eve gönderildim, ama akşam saat 20 gibi doğurdum aynı gün, bebeğimi sağ salim kucağıma aldım

Benim acilmam 2 cmdi ona rağmen doktor yatisimi verdi seni nasıl gönderdiler eve anlamış değilim

Özel hastaneye mi gidiyorsunuz? İki dogumunda da kahverengi leke ile gittim . Yani Nişan oluyor , ikisinde de başka belirttim yoktu ve doğuma alındım.
Aynı hastanede başka Dr a gidin ne bileyim
azerbaycanlıyım ve bir doktorun hastasına diğer doktorlar bakmıyor, doktorumu değişemem, ki zaten doğurdum, doktor değişmek çare olsa ilk onu yapardım

teşekkür ederim, tüm acılarım geçti, hiç hatırlamıyorum bile
Beyin normal doğum acısını kaydetmez çünkü ama bebek dogupta kokusunu içine çekince karşına bütün dünyayı alabilecek güçte oluyosun sancı ne ki diyorsun bir.al doğum yapmadım ama yapan bı çok kadına şahit oldum mucize gibi

Doğum başladığında anlamamaniz mümkün değil ve bir anda da gerçekleşmiyor. Ben 41+3 de doğurdum gelsin diye çok ugrasmistim bir sabah nişan geldi nişanın geldiği gün öğlen gittim hiç açılma yok daha beklemen lazım dedi ben de çok yürüdüm zaten çok yürüyüş yapardım. Akşamına sancılarım arttı. Sancı aralıkları ve şiddeti arttı ertesi gün 4 gibi hastaneye gittim 10 cm tam açılma olmuş ve 6 da da doğum yaptım. Benim suyum gelmedi. Keseyi ebe kendisi açtı

Merhaba ben 39+6 günlük hamileyim iki gündür ara ara sancılarım oluyordu bende dün gece 3 km yol yürüdüm duramıyorum yerimde belim kalçam kasıklarım bacak aralarım çok ağrıyor birden ağrı giriyor oturup kalkamiyorum mesela bugün hastaneye gitsem doğuma alirlarmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…