evet 4 sm açıklıkla eve gönderildim, ama akşam saat 20 gibi doğurdum aynı gün, bebeğimi sağ salim kucağıma aldım4 cm açıklıkla sizi eve mi gönderdi doktorunuz şaka mı ya 4 cm aktif doğumun başladığını gösterir 4 cm olduğundan emin misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 4 sm açıklıkla eve gönderildim, ama akşam saat 20 gibi doğurdum aynı gün, bebeğimi sağ salim kucağıma aldım4 cm açıklıkla sizi eve mi gönderdi doktorunuz şaka mı ya 4 cm aktif doğumun başladığını gösterir 4 cm olduğundan emin misiniz
artık doğurdummBaşka doktora git bence
Benim acilmam 2 cmdi ona rağmen doktor yatisimi verdi seni nasıl gönderdiler eve anlamış değilimBen bugün 39+1 haftalık oldum, ama hala bişey yok gibi. Ara sıra sancılarım oluyor, yaklaşık 4 santim açılmam var, fakat suyum gelmediği için doktor sürekli eve geri gönderiyor, bugünden itibaren kahverengi akıntım var, doktor pelvik bakış yapıldığı için olduğunu söyledi, ama daha önce bu kadar fazla akıntım olmamıştı, sizin doğum belirtileriniz nelerdi, ilk hamileliğim ve çok bilgisizim
azerbaycanlıyım ve bir doktorun hastasına diğer doktorlar bakmıyor, doktorumu değişemem, ki zaten doğurdum, doktor değişmek çare olsa ilk onu yapardımÖzel hastaneye mi gidiyorsunuz? İki dogumunda da kahverengi leke ile gittim . Yani Nişan oluyor , ikisinde de başka belirttim yoktu ve doğuma alındım.
Aynı hastanede başka Dr a gidin ne bileyim
Maşallah bebek saglikliysa herşey teferruat Allah analı babalı büyütsün en güzel gunlerini görünevet 4 sm açıklıkla eve gönderildim, ama akşam saat 20 gibi doğurdum aynı gün, bebeğimi sağ salim kucağıma aldım
akşama doğurdum zatenBenim acilmam 2 cmdi ona rağmen doktor yatisimi verdi seni nasıl gönderdiler eve anlamış değilim
teşekkür ederim, tüm acılarım geçti, hiç hatırlamıyorum bileMaşallah bebek saglikliysa herşey teferruat Allah analı babalı büyütsün en güzel gunlerini görün
Ah çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim sana bağışlasın bebisini canım yaakşama doğurdum zaten
Beyin normal doğum acısını kaydetmez çünkü ama bebek dogupta kokusunu içine çekince karşına bütün dünyayı alabilecek güçte oluyosun sancı ne ki diyorsun bir.al doğum yapmadım ama yapan bı çok kadına şahit oldum mucize gibiteşekkür ederim, tüm acılarım geçti, hiç hatırlamıyorum bile
Doğum başladığında anlamamaniz mümkün değil ve bir anda da gerçekleşmiyor. Ben 41+3 de doğurdum gelsin diye çok ugrasmistim bir sabah nişan geldi nişanın geldiği gün öğlen gittim hiç açılma yok daha beklemen lazım dedi ben de çok yürüdüm zaten çok yürüyüş yapardım. Akşamına sancılarım arttı. Sancı aralıkları ve şiddeti arttı ertesi gün 4 gibi hastaneye gittim 10 cm tam açılma olmuş ve 6 da da doğum yaptım. Benim suyum gelmedi. Keseyi ebe kendisi açtıBen bugün 39+1 haftalık oldum, ama hala bişey yok gibi. Ara sıra sancılarım oluyor, yaklaşık 4 santim açılmam var, fakat suyum gelmediği için doktor sürekli eve geri gönderiyor, bugünden itibaren kahverengi akıntım var, doktor pelvik bakış yapıldığı için olduğunu söyledi, ama daha önce bu kadar fazla akıntım olmamıştı, sizin doğum belirtileriniz nelerdi, ilk hamileliğim ve çok bilgisizim
Yani 4 cm açılmaya doğurmasan şaşırırdım zaten sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahartık doğurdumm