bende hep işe gidiyor diye ellerimle hazırladım valizlerini ... bizimde herkes tarafından gıpta edilen bir evliliğimiz vardı... akrabaları falan bana hayrandır çok severler... ama hepsi büyük bir yalanmış bir yalana inandırılmışım ben.... ben daha duygusalım senden birde bizim işin içinde başka başka detaylar vardı bana yapılan bir çok telkinler oldu burdan yazamayacağım.... ama birilerinin sözleriyle sabrettim hep. bizim kadında hem evli hem 2 çocuk annesi gizli gizli buluşuyorlar :)))) artık onlara acıyorummmm
ve bende bir karar verdim kendimi toparlıycam pisikolojimi toplıycam ve zaten şu anda yanımda olmayan (çalışmaya gitti) eşime davamı açıcam ve o mahkemede tek bir göz yaşı dökmiycem
allah ona bela size sağlık sabır versin. inş bütün hatalarıyla yüzleşir ve inş o o..da onu aldatrki nasıl bir acıymıs yaşar öğrenir. çocuğunuz doğduğunda yine onunla yüzleşmek zorunda kalmanız gerçekten yazık. bnce şimdiden boşanın bildiğim kadarıyla annenin soyadıda verilebiliyor çocuğa. ailesiyle bırakın o hesaplaşsın onların hevesini yıkmak kötü olur belki ama ilerde başınıza sorun olablir neden sölemedin diyebilirler ve öle bir durumda üzülen yine siz olursunuz hele ki o zamana kadar o kadından ayrılıp size ailelerinin yanında aşkım canım diip onlarıda kandırırsa.
son durum su. o barısmak için yanıma geldiinde gördüğüm mesajalrından kadınla ilişkisinin hızla devam ettiğini gördüm o yüzden artık temiz bir boşanmayıda haketmediğini düşünüyorum. anlaşmalı boşanma davası açacaktım vazgeçtim aldatmadan dolayı açıcam, tazminatta isticem. şuan aileler ilk torun heyecanı içinde o yüzden bunu bozmak istemiyorum. dogumdan sonra boşanıcam. günler geçmek bilmiyor çok zor günler yaşıyorum. beyefendide dogumdan bir hafta onceyesevgilisiyle yurtdısışı tatili planlıyo. ben böyle karakterler dizilerde olur sanırıdm, ama emin olun dizilerdeki karakterler hiç abartı değpil daha pislikleri var.
aynı evde yaşıyorsunuz ve size "doğumdan sonra sevgilimle yurtdışı tatiline gidicem" mi diyor.
şaka mı bu?
Ayni evde yasamiyoruz, guya beni gormek icin binbir israrla yanima geldi, tatil olayini maillerinden ogrendim. Buldugum halde inkar ediyo:) mailinde otel rezervasyonu ucak bileti hersey vardi.
Ya bu aldatılma olaylarını duydukca sevgilimden soguyorum hep acaba aldatıyor mudur diye düsünüyorum bütün erkekler mi böyle bazen hic evlenmicem diye düsünüyorum cok üzücü zor bir durum gercekten
Ayni evde yasamiyoruz, guya beni gormek icin binbir israrla yanima geldi, tatil olayini maillerinden ogrendim. Buldugum halde inkar ediyo:) mailinde otel rezervasyonu ucak bileti hersey vardi.
yarın öbürgün aldatılırsam hem cinsim tarafındanda aldatılmış olacağım için ilk önce eşimi kazanmanın yollarına bakar ve onu affederek en büyük cezayı veririm.Bir yandanda şunu demek istiyorum ki..
çok riskli ama. geri kazanamayabilirsin de. bu sefer "uğraştığı yalvardığı halde geri alamayan karı" durumu olur, karşıdaki hanım da kraliçe konumuna gelir ve ego sıfırın altına düşer.
karışık işler bunlar.
bu olayları okudukça ve yaşadıkça artık insanlara olan inancımı yitirdim
çok cins bir kocan varmış hakikaten.başkasının adına utanmak nedir bilir misin? ben onu yaşıyorum şu andaa.kurtulacaksın bu mide bulandırcı adamdan...
belki de inkarı ve seni döndürmeye çalışması seni ikna etmek içindir.tazminat davasından oda korkmuş olaiblir.köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı da yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?