- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza :) Bende çok yorgun hissediyorum gün içerisinde uyumadan kendime gelemiyorum. Bende normal doğum yaparsam epidural isteyeceğim. İnşallah Bi sıkıntı olmaz.selam canım.benimde şimdilik bi sıkıntı yok zaten epidural normal doğum yapmayı planlıyorum nasip olursa..haftaya netleşecek dedi doktorum sezeryanmı normal mi olcak diye ...bakalım hayırlısı...son aydayım çok yorgun bitkin sabırsız haldeyim..hayırlısıyla bi melek oğluma kavuşsaydımm....
Merhaba. Benim de ağrılarım olduğu zamanlar doktorum çok normal rahmin genişlediği için diyordu. Bir de dinlenince geçen ağrılardan korkma diyor hep ş.Bisey soracaktim bugun oyle rahmim hafif agriyor normalmi
Cok sglnMerhaba. Benim de ağrılarım olduğu zamanlar doktorum çok normal rahmin genişlediği için diyordu. Bir de dinlenince geçen ağrılardan korkma diyor hep ş.
Amin. Ay çok heyecanlı sizin çok az kalmış hayırlısı. Normal doğum mu yapacaksınız?merhaba bende son aydayım hatta son gün bile olabilir hayırlısıyla heppimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
hiç belli değil canım benim biraz karışık ikinci doğumum olack bu ilki normaldi bundada bebeğim sn bir aydır ters düzelmiyo son 2 haftadır suyundada azalma var ve bebeğim 20 gündür kilo almıyo bunlar yetmezmiş gibi çok rahatsızım kaç gündür yürüyemiyorum da yarın kontrol var ve aynı şeyler devam ediyorsa ve dönmemişse yarın doktorum müsaitse almasını isteyecem yada hafta içine gün verecek bakalım hayırlısıAmin. Ay çok heyecanlı sizin çok az kalmış hayırlısı. Normal doğum mu yapacaksınız?
Anladım canım hayırlısı. Tabi böyle Bi durum varsa bebişi riske atmamak lazım. Allah kurtarsın hayırlısıyla.hiç belli değil canım benim biraz karışık ikinci doğumum olack bu ilki normaldi bundada bebeğim sn bir aydır ters düzelmiyo son 2 haftadır suyundada azalma var ve bebeğim 20 gündür kilo almıyo bunlar yetmezmiş gibi çok rahatsızım kaç gündür yürüyemiyorum da yarın kontrol var ve aynı şeyler devam ediyorsa ve dönmemişse yarın doktorum müsaitse almasını isteyecem yada hafta içine gün verecek bakalım hayırlısı
maalesef ama sağlık açısındansa mecbur ama yok kolaya kaçmak için diyorlarsa Bi kaç yere daha sorun derim. Allah kolaylık versin.özel hep sezeryan diyor
Canım mrb. Som durumun ne merak ettim. Bebişin doğdu mu?merhaba bende son aydayım hatta son gün bile olabilir hayırlısıyla heppimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Meraba canım pazartesi günü doğum yaptım son ana kadar bekledim sancim gelir diye ama suyum bitmişti açılma sancı yoktu bebek kanala inmemişti doktorun suni sancı deneyip olmazsa sezeryan yaparız dedi bu durumda normal çok zordu kalp atışı iyi değildi sancı çekerken hemen sezeryana alabilirler diye sezeryan istedim çok kötü bi ameliyat geçirdim nisan annelerinden mesajımda okuyabilirsin canim.bbebeğim doğdu beş dakika gördüm solunum sorunu vardı mosmordu acil başka yere sevk edildi hiç iyi değilim allah kimseye yaşatmasin sende biran önce sagsalim kavuşur bebeginneCanım mrb. Som durumun ne merak ettim. Bebişin doğdu mu?
Ay canım üzüldüm ama sağ salim bebeğine kavuşmuşsun çok şükür.Meraba canım pazartesi günü doğum yaptım son ana kadar bekledim sancim gelir diye ama suyum bitmişti açılma sancı yoktu bebek kanala inmemişti doktorun suni sancı deneyip olmazsa sezeryan yaparız dedi bu durumda normal çok zordu kalp atışı iyi değildi sancı çekerken hemen sezeryana alabilirler diye sezeryan istedim çok kötü bi ameliyat geçirdim nisan annelerinden mesajımda okuyabilirsin canim.bbebeğim doğdu beş dakika gördüm solunum sorunu vardı mosmordu acil başka yere sevk edildi hiç iyi değilim allah kimseye yaşatmasin sende biran önce sagsalim kavuşur bebeginne
Gözün aydın Allah sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin.Ay canım üzüldüm ama sağ salim bebeğine kavuşmuşsun çok şükür.
Yarın öğrenicem senin bebiş kaç kgmış?edacım bebişin kaç kg
3 kilo olmuş görkemimYarın öğrenicem senin bebiş kaç kgmış?