- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün süreyi dolduruyoruz. yarın 40 hafta bitiyor ve bende de tık yok. hareketler yapıyorum 1 saate yakın yürüyorum ama yok! gün geçtikçe korkum artıyor. soranlar falan umrumda değil de riskler beni korkutuyor. ılık banyo+ hurma+ yürüyüş... ilişki korkutuyor şimdilik, çünkü 3 gün önce nişan gelmesi gibi bişey oldu.
pazartesi günü gelmesi gerekiyodu oğlum hala gelmedi napcam bilmiyorum sancıda yok kasılmada hareketsizde değilim temizlik bile yaptım yapmadığım bişi kalmadı tık yok hiç doğuramıycakmışım gibi geliyo bide bebegin kakasını yutma ihtimalide var sezeryanda istemiyorum piskolojim iyice bozuldu![]()
pazartesi günü gelmesi gerekiyodu oğlum hala gelmedi napcam bilmiyorum sancıda yok kasılmada hareketsizde değilim temizlik bile yaptım yapmadığım bişi kalmadı tık yok hiç doğuramıycakmışım gibi geliyo bide bebegin kakasını yutma ihtimalide var sezeryanda istemiyorum piskolojim iyice bozuldu![]()
kızlar 32.haftamdayım dr.sordum yürüyüş yapmalımıyım diye ki faydası olur diye hergün yarım saat yürüyorum ve aynı zamanda çalışıyorum.dr.36.haftadan sonra doğumu hızlandırmak için tavsiye ediyoruz dedi.ben öğretmenim ve hergün 15dk okula gidiş 15 dk okuldan dönüş yürüyürüm korktum şimdi yürümesem mi acaba?