- 8 Ağustos 2022
- 374
- 25
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merdiven cik in acilman cogalacak bebekde cok kolay gelir39+1 oldum yarım santim açılma var sanki bebek doğal akışında gelmeyecek gibi suni sancı çekmemek ve sezeryan olmamak için doğal yollarla açılmanın artması için neler yapabilirim tecrübeleriniz bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Seks39+1 oldum yarım santim açılma var sanki bebek doğal akışında gelmeyecek gibi suni sancı çekmemek ve sezeryan olmamak için doğal yollarla açılmanın artması için neler yapabilirim tecrübeleriniz bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Bunu görümcem de ısrarla söyledi ama sanıyorum doğum anında yap dedi şimdiden yapıyım mıDaha önce denemedm ama deneyen hanımlar var Meryem Ana otunu temin et ve suya koy o yaş olup açıldıkça dalları senin de rahminde açılma olacak
Meryem Ana otunu kesin denicem cok sağolMeryem ana otu sancılanma ve açılma başlayınca koyuluyor suya doğumun kolay olması için. Ben yaptım doğumum güzel geçti artık ilgisi vardır yoktur bilmiyorum merdiven inip çıkın birde bir doktor hint yağı önermişti bir hamileye bağırsakları tetikleyip ishal yapıyormuş oda doğumu başlatıyormuş falan öyle birşeydi aklımda kalan,ben denemedim ihtiyacım olmadı.
Deneyimledin mi ahuducayi istedim inşallah fayda ederAnanas ahududu çayı adaçayı çok iyi geliyor diyorlar
Cinsel ilişki bu mantıkla dün gece yaptık ve kanamam oldu açıkçası az bişi anlamadımSquat yap, merdiven in cik, cinsel iliski
Nedense onları yapmaya üşeniyorum yürüyüş yapıyorum ama siz denediniz mi fayda ettimiYoutubeda bazı hareketşer var düzenli olarak onu yapın
Bunu ne sıklıkta yapım yani atiyorum 3 katlı merdiven bir kez in cik yeter mi yoksamerdiven cik in acilman cogalacak bebekde cok kolay gelir
bir kez yetmez sabah aksam zamnin varsa iki kere cik in gercekden cok kolay oluyo dogum iki dakkaya dogurdumBunu ne sıklıkta yapım yani atiyorum 3 katlı merdiven bir kez in cik yeter mi yoksa
Ay ciddimisin bunu yapmak için geç kalmadim dimibir kez yetmez sabah aksam zamnin varsa iki kere cik in gercekden cok kolay oluyo dogum iki dakkaya dogurdum
Ben 28. Haftadayım ama bizim bi piltes grubumuz var onlar yapıyorlardı doğuma da yardımcı oluyor diyorlar dönütlerindeNedense onları yapmaya üşeniyorum yürüyüş yapıyorum ama siz denediniz mi fayda ettimi
Ne için senin kaçıncı haftaofff ben de korkmaya başladım