Ostani, bizde de akciğere giden damar genişletildi ve buradaki pulmoner kapakda ameliyatın doğal sonucu olarak kaçak oluştu, şimdi pulmoner yetmezlik var Dr. Osman bey ilerleyen yıllarda %15-20 ihtimal kapak değişim ihtimali olabilir dedi, yıllık kontrollerde kapak yetmezliği ve sag karıncığın durumu takip ediliyormuş, benim de ona canım sıkıldı, inş. bir daha ameliyat olması gerekmez, şimdi iyi ya çok şükür sonrası için de dua ediyorum hep Allahım yaşatmasın tekrarını. Kızımiştahsız bir bebek ek gıdaya geçtiğimizden beri kilo alımı azalıyor, ilk aylar kilo alımı çok iyiydi 3 kilo doğdu 4 aylıkken 7,300 dü kilosu. en son 9 aylık kontrolünde 8,300 çıkmıştı ameliyat öncesi 8,5 çıktı iki ayda sadece 200 gram almış. Şimdi ise evdeki tartıya göre 8,600 falan çıkıyor ameliyat sonrası çok iştahsız zaten az yerdi şimdi hiç yemiyor sadece emiyor

Digoksin damla, lasix, aldactone (idrar söktürücü) ve ecorpin kullanıyoruz. ilaçlar yapıyor galiba zaten iki idrar söktürücü alıyor yese bile kilo alımını düşürür, hiç yediremiyorum ne yapacağım bilmiyorum inş. geçer de biraz kilo alır, darısı başımıza olsun. Sizden güzel haberler alınca çok seviniyorum çok geçmiş olsun Miraya :)