çok geçmiş olsun canım ama hastalığının tam açıklamasını yapmamışsın nedemek olduğunu anlamadım..benimde minik oğlumun doğuştan kalbinin sol tarafı yok..ayrıca kalbi sağ tarafda..ameliyat olması gerekiyor bir kerede değil birkeç kez tabiiki buna dayanabilirse.eğer ameliyat olmasada yaşaması imkansız.bana saydıkları 9 tane kalp hastalığı var..inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerin şifasını verir...kendine çok iyi bak allaha emanet ol canım...
slm. benimde yeğenim doğuştan kalp anomalili olarak doğdu. fallot teralojisi teşhisi konuldu. 1.5 yaşında maeliyat oldu. şu an 3 yaşında ve allahıma çok şükür gayet iyi. ama çok zor zamanlardı. allah hasta olan herkese şifa verir inşallah. sağlık gibisi yok. sağlıcakla
merhaba ben bu siteye yeni girdim.doktorlar bebeğinize ne tür tanı koydular.Bizim bebeğimizde benzer durumda hangi hastaneye götürdünüz?Sizinle tanışmak ve bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.
benım doğuştan wolf parkinson white sendromu rahatsızlığım var kalbın anne karnında olusurken kendıne aksesuar bı damar cıkarması sanırım ... Bu damarın yakılması gerekıyor..
Merhaba arkadaşlar
23 yaşımdayım ve doğumsal pulmoner atrezi fallot tetr. kalp rahatsızlığım var şahsen ben benim yaşımda veya yaşıtım sayılacak doğumsal kalp hastası pek görmedim,tanımadım daha çok bebek ve çocuk yaştaki hastalarla karşılaştım. Eğer aranızda doğumsal yada sonradan olan kalp rahatsızlığı olan varsa burada bilgilerimizi paylaşalım.
doktorlarımız
alışkanlıklarımız
ilaçlarımız
yaşam şeklimiz
sosyal yaşantımız.... vs
hepsini burada paylaşalım. kaydirigubbakcemile5 Hepinizi öptümm
Bende 4 günlük bebeğimi doğumsal kalp sorunları nedeniyle kaybettim.damarları tersti,kapakçıklarda sorun vardı,delik vardı.9 eylülde bir ameliyat geçirdi.sonrada kaybettik.yaşasaydı 40 günlük olacaktı.acımız çok taze.... İlk bebeğimizdi.....
Benim merak ettiğim sizlerin kardeşleriniz var mı,onlarda benzer sorunlar yaşıyorlar mı?Ailelerinizde benzer sorunlar yaşayanlar var mı?
Birde bu hastalığınıza bir sebep bulabildiler mi?
Bize genetik olabileceğini söylediler bu da bizi çok korkuttu.
Tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
anlayabiliyorum sizi haklısınız endişelenmekte.
peki önceden yapılacak olan herhangi bir testle bunu anlamak mümkün değilmi acaba hamilelik başlangıcında yada öncesinde bu tür kronik rahatsızlık olup olmayacağı biliniyor sanırım ben öyle duydum yani. doktorunuza danışmışsızınızdır mutlaka ama bi araştırın derim. acaba sizde bilmediğiniz bi kalp rahatsızlığı falan olabilirmi? çünkü bana doktorlarım çocuk doğurmamam gerektiğini annede kalp rahatsızlığı olduğu için bebektede olabileceğini söylüyor çok üzücü bir durum bu... umarım sizde böyle bir problem yoktur.
merhaba gülbeşeker geçmiş olsun öncelikle..
ben de çok şükür kilo problemi yok ama doktorlarım bana da bel bölgesinden kilo almamam gerektiğini söylemişti bu durumda kalp daha çok yoruluyor sanırım. sizin rahatsızlığınız doğumsalmıydı?
hamile kalmanız çocuk doğurmuş olmanız benim adıma sevindirici bi haber çünkü doktorlarım bana doğum yapmamın riskli olduğunu söylüyor - daha evli değilim ama evlenmemem için bir sebep sonuçta-
gerçi rahatsızlıklarımız çok farklı ama bu da bi umut sonuçta :)) rahatsızlığınız tam olarak ne anlatabilirmisiniz?
bu arada evrimsus ne yaptın canım var mı gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?