• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumhaneden ameliyathaneye zor bir süreç

berruu

selenim minik meleğim
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
40
2
86
İstanbul
benim minik perim biraz nazlı çıktı. hamileyken beni hiç üzmedi öyle kusma tiksinti olmadı ama tiroidim yükseldi. diyabet çıktı,burnumda kist oldu falan .... tahmini doğumu 19 aralıktı. bu tarih ayrıca eşimin doğum günüydü o tarihe kadar erken doğuracam diye korktum o tarihten sonra niye doğurmuyorum diye....
selen nur hanım 22 aralık pazartesi günü annesinin beline hafiif sancılar vererek gelmeye karar verdi. sabah 6 gibi belim ağrımaya başladı kasıklarımda hafif bir sancı saat 12 ye kadar bekledim baktım. daha sıklaştı eşimi aradım geldi annem sevinçten çıldıracak çünkü artık bu bebek niye gelmiyo diye kadın kafayı yemek üzerydi.
hastaneye gttk. nst ya aldılar sancın var dedi ebe bu sefer ohhhh dedimm sonunda doktorum alttan muayene yaptı bilmem bu kaçıncıydı evet dedi 2cm açılmış artık suni sancıyla doğurtalım seni ok. dedim odaya çıktık yatış işlemleri yapıldı. kardeşimi aradım oda tıp öğrencisi doğuma girecek pek heyecanlı... en yakın arkadaşımı aradım ... neyse bana suni sancıyı taktılar 1-2 saat pek bişey yok ohh dedimm rahat olcak benim doğum bu arada eşim teyzesine ve kuzenine haber vermiş onlarda geldi oda pek kalabalık benimm sancılar yavaş yavaş arttı.. tabiii şarttellerimde utanıyorumm herkesten..
bu arada suyum gelmedi doktorum gelip patlattı .. sancılar dahada arttı allahtan eşim bu konuda çok destek oldu elimden tutup odanın içinde dolaştırdı her sancıda benimle nefes alıp verdi. bu şekilde saat 7 olduson kont. 8 cm açılma var denildi hadi doğuma.. ben giderken bizimkiler odayı süslüyordu.
doğumhaneye kadar eşimle indik kardeşimde geldi çok rahatım hiç bişey yok amannn doğumhanede başladı herşey ölüyorumm sandımm kardeşim korktu elimi tut diyorumm incecik elleri var sıkarken kırılacak diye ödüm kopuyor.yalvarıyorum eşimde girsin o girerse rahatlarım yok izin vermiyorlar bir ara uyumuşum uyandığımda kkafamda doktorum ve ebeler bana bakıyor.. karnıma bası yapıyor bir ebe kız küçük bişey belli yalvarıyorumm abla çok bastırma dediğimi hatırlıyorumm .ıkınmak mesele nasıl bağırıyorum bi yandan da içimden bendede ne ses varmış operacı olabilirdim diyorum en sonunda pesssssssssssss
yalvarıyorum doktoruma sezaryan diye doktor eşine soralım diyor yok diyorum çabuk bayıltın beni bi an eşim geldi doğumhaneye beni ikna etmeye çalışıyor. bir defolll deyişim var hala söyler....
sonra acil sedyeyle ameliyathaneye aldılar doğumhanenin önünde bizimkile bana sanki kızarak bakıyorlar bi doğuramadın dercesine bağırıyrmm asonsere bindikk bi çift var asansördede bana bakışları hal gözümde ameliyathaneye girdik girmemizle beni uyutmaları bir oldu ..
kendime geldiğimde ayaklarım çok üşüyordu ve annemin bebeği sevişini işttim meğer ben odaya geldikten yarım saat sonra bebek gelmiş odaya o anı çok hatırlamıyorum kamera kayıtlarından baktım bebeğim diye bir ağlayışım var her izleyişimde ağlıyorumm o kadar minik kiii canımmbenimmmm zor oldu ama iyiki geldin iyiki varsınn gerisi hikaye

allah bagıslasın canım inş hayırlı evlat olur vatana millette tabi sanada büyük geçmiş olsun darısı başımızaa :Saruboceq:

Ya neden pes edip sezeryan dedinnn?? İkna etmeye çalışmadılar mı seni?Tamam hepsi boş tabi meleğin kucağında ama keşke normal olsaydı o kadar sancı çekmişsin

Allah bagislasin bebegini. dogumun biraz macerali olmus tabi yasayan bilir ama okadar sanci ve 8cm acilmanin ustune keske dayansaymisin be guzelim. neyse onemli olan senin ve bebeginin sagligi Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Canım Allah analı babalı büyütsün hikayeni cok güzel anlatmışsın bazı yerleri gülerek okudum sen cok güzel bi örneksin neden doğumdan korkalımki aslında traji komik yönlerde var mesela benim sezeryan tarihim belliğdi ama sancılarım 1 hafta önceden gece 1 de başladı cok şiddetliğidi apar topar gittik bende rahat diye evlere şenlik bi pcamam var onu cıkarma fırsatım olmadı kolidorda boyu dizlerimde yeşil kalpli desenli ve beli geniş ta memelerimin altında karnımda kocaman görmeniz lazım millet benden cok pcamaya bakıyo sanki cok utanmıştım elimde serum yerimdede oturmuyom

teşekkür ederim cümlemizinkini...ya doğum böyle beklenmedik bişey işte ama ne olursa olsun sonu çokk güzellllllllllllll

ayy allah analı babalı büyütsn canım yaa bu hikayeleri okudukça çok heycanlanıyorm neyse güle güle büyüt bıdıgını

Back