bende aynı durum da kaldım sancılar la 2 gece geçirdik den sora hastaneye gittim çokfazla açılma yok dediler geri yolladılar biraz daha bekle sora gel dedi doktor e geri dön bekle bekle sora artık dayanamaz bi hale geldi öldüm öldüm dirildim giitim bida geri 4 5 santim açılmış istersen bekle dediler istersen eve git e bende korkudan tammam gideyim
ama ne hikmet se hastaneye gidin ce agrılarım azalıyodu
sora geri çıktım tabi bizimkiler bekliyo hastane kapısın da çıkarken görünce şaşırdılar baktılar olcagı yok özel bi hastaneye götürdüler hemen yatırdılar serum filan neyse öglen 10 11 gibi yattım sancılar tabi dahaacımasız geliyodu ( ay tekrar yaşıyorum sanki okuyan olurmu bilmam ama paylaşmak istiyorum) neyse ben bagırdıkca annam de zavalla dokuz dogurmuş :) neyse işte suyum da kendiliginden patlamadı tabi zorla doktor patlattı sora dogum masasına aldılar e doktor ıkın diyo e bir nefes alıp ıkınıyorum kinci yok çıkmıyo baya ugraştı doktor ıkın ıkın nefes al ıkın allahım nefes alıp ıkınıyorum sancı ne kadar acıki inanın bacaklarımı hissetmiyorum parmak uuna kadar sancı (allah o masadakilere yardım etsin )sora doktor artık kızmaya başladı beni de korkutuyo bu arada sezaryana alcam diye o sancıdan sezaryandanmı korkcam sanki her gelen hadi hadi ıkınmassan sezaryana alcaz e bende artık takat kamadı tabi aman alın istemiyorum dogurmak çabuk ignemi yapcaksınız napcaksanız alın sezaryana baktı doktor da pes etti artık hazırllayın sezaryana e ben 13 kattayım ameliyathane de --2 de o asansorde öldüm dirildim tekrar
(( alahım asarsor ayalıymış her katta durdu diyorum
igne yapsaydınız bali sancılar dursun dogcam yoksa
e dog daha ii
yok istemiyorum dogmıcam sezaryana incem
e indik sonun da ameliyathaneye masaya aldılar ellerimi filan bagladılar serumumu taktılar tabi hazırlarlar ken kızıyorumigne igne durdurun sabcıyı yok dediler daha karnını boyucaz bebek nerde diye sora muane ettiler bebek aşagıda baya itlememiz gerek dediler napcaksanız yapın çabuuuuuuuuukkkkkkkkkk
e allattan doktor du herhal bi itledi ben nasıl ıkınndım o refleksle ama
doktor diyo bebek geliyo dogum olcak tekrar serumlar değişti tabi doktor bana diyo ee yukarda neden böle ıkınmadın ben ıkınmadım kendiliğinden oldu gerçekden de öle oldun
doktor bana bi kere ıkıncaksın bende yardım etcem dedi bitcek ben bi ıkındım doktorda karnıma bi bastırdı e dogmuşum tabi hiç anlamadım çıkmasını o kadar sancıdan sora bebegim kucagım da allahım şükürler olsun :))
allah herkese yardım etsin çok zor bişey
(