Valla alayina isyan diyorum...bi yastan sonra bekarlik cidden buyuk sorun oluyor...ama dediginz gibi olmayincada olmuyor iste..artik umudumda yok zaten!!hayat böyle işte ben de evlenmek istiyorum eşimle çocuğumla bu güzel günlerimi geçireyim ama olmayınca olmuyor hep isyan isyan
Haklisiniz..beni seven bikac arkadasim ailem ve sizler yettiniz bana bugun..sabah gercekten moralim bozuktu ama simdi iyi varsiniz kk hatunlari
Y
Valla alayina isyan diyorum...bi yastan sonra bekarlik cidden buyuk sorun oluyor...ama dediginz gibi olmayincada olmuyor iste..artik umudumda yok zaten!!
iyiki doğdun canım ..nice mutlu güzel yaşlara .. bende hayatımın bir dönemi hep yalnızdım doğum günlerimde ..son 5 yıldır kutluyorum sevdiklerimle..Allah bundan sonraki yaşlarını sevdiklerin ve sevdiğinle her birlikte kutlamanı nasib etsin inşallahBugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
Annem saolsun almis bi pasta demin kutlamaKüçük bir pasta alın,üzerine 3 adet mum dikip yakın:) Birini dününüz birini bugününüz birisuarınız içöin yakıp üfleyin.Ve yalnız değilim Rabbim var,sağlığım var ve geleceğe dair umutlarım var çok şükür diyip,çıkıp dolaşın ve DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN DİYİN.İyi ki doğdunuz,nice yıllara.Bakın kk yanınızda yalnız değilsiniz:)
nBende de umut kalmadı ya ne isteyen var ne bişey sanki çirkinim .Hadi çirkin olsam ondan gelmiyor kimse diyeceğim oda değil bide üstüne dağın ortasında kimsenin uğramadığı bir yerde görev yapıyorum tek başıma yaş olmuş 28 bundan sonrası evlenmek çok çok zor benim için.Sosyal ol derler dağ köylerinde sosyallik nede güzel olur değilmi :)
Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
İnsallahh..dilerim bu son olurr..tskederim :)Allah hayırlı kısmetler nasib etsin canım son yalnız doğumgünün olsun...
Sukurki ailemle yasiyorum yoksa hepten kafayi yerim sanirim...ayy o nasil guzel bi temenniiyi doğdunnn iyi ki vargutlulukla dolu ömrün sana kene gibi yapışan bir kocan olsun inşallah.
yalnızlık bir tek Allaha mahsus çok iyi bilirim ailenle beraber mi yaşıyorsun
Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
ACanım benim doğum günün kutlu olsun .yeni yaşın , en güzel günleri getirsin sana ,üzüntüden değil mutluluktan ağlamayi tatdirsin sana, guvenecegin sevecegin ve sevilecegin bi es nasip olsun bu yeni yaşında, senle yine msjlasalim ama bu defa dertlerimizi değil mutlulugumuzu paylaşalım birbirimizle :) HERŞEY GONLUNCE OLSUN. ..
Valla canim 2 senedir hayatim evlilik uzerine geciyor ama olan bisey yok..cok istedigimden mi bilmiyorum artik ama yas 31 olunca insan gercekten cok istiyor sevip sevilip bilhassa arkadaslarinin cocuklarini gordukce anne olmayi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?