• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumgunum ama cok yalnizim..

hayat böyle işte ben de evlenmek istiyorum eşimle çocuğumla bu güzel günlerimi geçireyim ama olmayınca olmuyor hep isyan isyan
Valla alayina isyan diyorum...bi yastan sonra bekarlik cidden buyuk sorun oluyor...ama dediginz gibi olmayincada olmuyor iste..artik umudumda yok zaten!!

Küçük bir pasta alın,üzerine 3 adet mum dikip yakın:) Birini dününüz birini bugününüz birini yarınız içöin yakıp üfleyin.Ve yalnız değilim Rabbim var,sağlığım var ve geleceğe dair umutlarım var çok şükür diyip,çıkıp dolaşın ve DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN DİYİN.İyi ki doğdunuz,nice yıllara.Bakın kk yanınızda yalnız değilsiniz:)

Valla alayina isyan diyorum...bi yastan sonra bekarlik cidden buyuk sorun oluyor...ama dediginz gibi olmayincada olmuyor iste..artik umudumda yok zaten!!

Bende de umut kalmadı ya ne isteyen var ne bişey sanki çirkinim .Hadi çirkin olsam ondan gelmiyor kimse diyeceğim oda değil bide üstüne dağın ortasında kimsenin uğramadığı bir yerde görev yapıyorum tek başıma yaş olmuş 28 bundan sonrası evlenmek çok çok zor benim için.Sosyal ol derler dağ köylerinde sosyallik nede güzel olur değilmi :)

Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
iyiki doğdun canım ..nice mutlu güzel yaşlara .. bende hayatımın bir dönemi hep yalnızdım doğum günlerimde ..son 5 yıldır kutluyorum sevdiklerimle..Allah bundan sonraki yaşlarını sevdiklerin ve sevdiğinle her birlikte kutlamanı nasib etsin inşallah

Dogum gununuz kutlu olsun hersey gonlunuzce olsun umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur hep mutlu ve huzurlu olursunuz ins :)

Küçük bir pasta alın,üzerine 3 adet mum dikip yakın:) Birini dününüz birini bugününüz birisuarınız içöin yakıp üfleyin.Ve yalnız değilim Rabbim var,sağlığım var ve geleceğe dair umutlarım var çok şükür diyip,çıkıp dolaşın ve DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN DİYİN.İyi ki doğdunuz,nice yıllara.Bakın kk yanınızda yalnız değilsiniz:)
Annem saolsun almis bi pasta demin kutlama
degilde adettendir yaa dusunmus yine benim
canim ;) evet sukurku annem babam
var..hastalar umarim ikiside hep yanimda
olurlar...onlarin varligina yanimda olmalarina bin sukur

Canim i
Bende de umut kalmadı ya ne isteyen var ne bişey sanki çirkinim .Hadi çirkin olsam ondan gelmiyor kimse diyeceğim oda değil bide üstüne dağın ortasında kimsenin uğramadığı bir yerde görev yapıyorum tek başıma yaş olmuş 28 bundan sonrası evlenmek çok çok zor benim için.Sosyal ol derler dağ köylerinde sosyallik nede güzel olur değilmi :)
n
Canim inan cirkinlikle alakasi yok..dun kuafordeydim kinamak maksatli degil ama gecen bi gelinbasi yaptim dedi kiz 130kilo oglan dalyan gibiydi dedi...iste sans,kismet isleri bunlar..bide ben bi yastan sonra evliligincok zor olduguna inaniyorum.25-26buldun buldun sonrasinda gozunun ustunde kasi olmasi bile mesele oluyor...umarim buluruz ne diyim...bende de umut yok sende dag basindaymisin belki biri cikar yine yaa sen yine guzel dusun...sana diyorumda bana bak ;( umutsuz vakaaa...

Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...

Allah hayırlı kısmetler nasib etsin canım son yalnız doğumgünün olsun...

İnsallahhh dilerim bu son olur...tskederim ;)

iyi doğdunnn iyi ki varsın mutlulukla dolu ömrün sana kene gibi yapışan bir kocan olsun inşallah.
yalnızlık bir tek Allaha mahsus çok iyi bilirim ailenle beraber mi yaşıyorsun

İyi ki doğdun canım kimse olmasa da sen varsın kendini sev, insan her zaman yalnızdır zaten bu hayatta
Yalnızken bile mutlu olmayı bilmelisin :KK15:

iyi doğdunnn iyi ki vargutlulukla dolu ömrün sana kene gibi yapışan bir kocan olsun inşallah.
yalnızlık bir tek Allaha mahsus çok iyi bilirim ailenle beraber mi yaşıyorsun
Sukurki ailemle yasiyorum yoksa hepten kafayi yerim sanirim...ayy o nasil guzel bi temenni ;) kene gibi yapisan koca..ahahaaa cok hosuma gitti valla...insallah insallahh ;)

Doğum günün kutlu olsun conem
Boşver sahte gulucukler alacağına yalnız ol daha iyi

Merak etme yalnız değilsin, 2 aralıkta da benim doğum günüm,

boşandım, eş yok, aday yok, iş yok güç yok, arkdş desen hiç yok
herkes dediğin gibi kendi telaşında...31 yaş oluyorum bende , bu saatten sonra birilerinin
doğum günümü kutlaması da çok anlamlı olmuyor artık, iyi tarafından bak birde...
gerçek dostların olsaydı zaten her anında yanında olmaya çalışırlardı , demekki gerçek değillermiş...

OylTE="Carrie, post: 37161081, member: 168765"]Doğum günün kutlu olsun conem
Boşver sahte gulucukler alacağına yalnız ol daha iyi[/QUOTE
Tskederim ;) oyle oldu zaten...gercek bikac kisi varmis zaten..onlarda hic unutmazlar saolsunlar..onun disinda bosmus herkes...

Canım benim doğum günün kutlu olsun .yeni yaşın , en güzel günleri getirsin sana ,üzüntüden değil mutluluktan ağlamayi tatdirsin sana, guvenecegin sevecegin ve sevilecegin bi es nasip olsun bu yeni yaşında, senle yine msjlasalim ama bu defa dertlerimizi değil mutlulugumuzu paylaşalım birbirimizle :) HERŞEY GONLUNCE OLSUN. ..

Canım benim doğum günün kutlu olsun .yeni yaşın , en güzel günleri getirsin sana ,üzüntüden değil mutluluktan ağlamayi tatdirsin sana, guvenecegin sevecegin ve sevilecegin bi es nasip olsun bu yeni yaşında, senle yine msjlasalim ama bu defa dertlerimizi değil mutlulugumuzu paylaşalım birbirimizle :) HERŞEY GONLUNCE OLSUN. ..
A
Ayy kuzum insalllahh..cok saol guzel dileklerin icin...insallah canim insallah mutlulugumuzuda paylasicaz..cefa cekmeden sefa olmazmis..insallah bu kadar dertten sonra sonumuz iyi olur ;)

hepimiz illaki özeniyoruz
Valla canim 2 senedir hayatim evlilik uzerine geciyor ama olan bisey yok..cok istedigimden mi bilmiyorum artik ama yas 31 olunca insan gercekten cok istiyor sevip sevilip bilhassa arkadaslarinin cocuklarini gordukce anne olmayi ;(

aynı hisleri zaman zaman bende hissediyorum, özellikle anne olmayı istemek..Ben o zamanlarda bu duygularımı yiğenlerimle bastırıyorum tavsiye ederim. Hiç kimse sosyal ağlarda gözüktüğü kadar mutlu değil emin olun..Hem güzel şeyler hiç beklemediğimiz zamanlarda olur, bu kadar istemek yanlış kararlar vermenizi sağlayabilir..Sizin için bol bol dua edicem, kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş :KK19:

Back