dogumgunum ama cok yalnizim..

saolun :KK66: Hemde ne zorrrr...alismak istemiyorum ama ;(
Umarim hayatınızın erkegini bulursunuz :). Ama yalnızlık cokta kotu değil. Yaninizda degersiz insanlar olacagina tek olmak daha iyi degilmidir?

Valla mutsuzluk en buyuk hastalikmis meger yalnizligin sebep oldugu....simdi cikip spora gidicem..iyi gelir mi artik bilmemm ;(
Mutlu yıllar. Hepimiz yalnızız maalesef hayat acımasız. Ama bugün sizin gününüz kendinize zehretmeyin bence, çıkın dolaşın kendinize güzel bir pasta alın. Yapın bunları :)

iyi ki doğdun nunu
iyi ki doğdun nunu
iyi ki doğdun
iyi kidoğdun
iyi ki doğdun nuuuu nuuuu

292540_483793085032888_426008380_n.jpg

bu pastanın da mumu yokmuş.artık idare ediver.
boş ver kız, yalnızlığın tadını çıkar. bazen yalnızlığı da çok arıyor insan.

Umarim hayatınızın erkegini bulursunuz :). Ama yalnızlık cokta kotu değil. Yaninizda degersiz insanlar olacagina tek olmak daha iyi degilmidir?
Orasi oyle tabi ama bi sevdigim olaydida katmerli guzel olurdu ;)

Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...

NİCE YILLARA GÜZELİM
boşver sen doğmuşsun
bir anlamı var yani bugünün
hatırlamayanlara ayıp

Valla kizlarr harikasiniz...bu mutsuz kendini yapayalniz hisseden nunu'yu o kadar mutlu ettinizki yazdiklarinizla...coklu alinti yapamiyorum telden giriyorum ama hepinize teker teker tskediyorum..iyi varsiniz..yalnizligimi unutturdunuz ;) simdi daha mutlu bi dogumgunu hatunuyum ;)))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Arada oluyor böyle şeyler boşver

Doğum günün kutlu olsunn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

MUTLU YILLARRR :KK50::KK50::KK50:
kendinize bir de güzeeelll hediye alın paraya kıyıp.. ( senede bir olur öyle :) )
şöyle bi de profiterollü pasta , eve giderken.. oohhh misss :KK71:

iyi ki doğdun nunu
iyi ki doğdun nunu
iyi ki doğdun
iyi kidoğdun
iyi ki doğdun nuuuu nuuuu

Eki Görüntüle 1259324
bu pastanın da mumu yokmuş.artık idare ediver.
boş ver kız, yalnızlığın tadını çıkar. bazen yalnızlığı da çok arıyor insan.
:) ;) varsin mumsuz olsun...sizler iyiki varsiniz yaa...biktim ben yalnizliktan ama yaaa...;(

bence gençlerin ablası olmaya bakmak lazım 30'dan sonra yaşını bilen insan mutlu insan olur , tabii ki kısmetin sonuna varmamışsın ilerde eşinde çocuğunda olucak ama demek istediğim nufusun çoğu 14 28 yaş aralığında ve bu aralığın üstüne çıktın artık eğlenceli varlık gösteren bir insan olursan her gününü kutlarlar inşallah

bu arada doğum günün kutlu olsun nice senelere saçaların kırlaşmadan gitme aramızdan emi :)

Back