Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim hayatınızın erkegini bulursunuz :). Ama yalnızlık cokta kotu değil. Yaninizda degersiz insanlar olacagina tek olmak daha iyi degilmidir?post: 37154666 .!.:saolunHemde ne zorrrr...alismak istemiyorum ama ;(
Mutlu yıllar. Hepimiz yalnızız maalesef hayat acımasız. Ama bugün sizin gününüz kendinize zehretmeyin bence, çıkın dolaşın kendinize güzel bir pasta alın. Yapın bunları :)
Valla mutsuzluk en buyuk hastalikmis meger yalnizligin sebep oldugu....simdi cikip spora gidicem..iyi gelir mi artik bilmemm ;(
Orasi oyle tabi ama bi sevdigim olaydida katmerli guzel olurduUmarim hayatınızın erkegini bulursunuz :). Ama yalnızlık cokta kotu değil. Yaninizda degersiz insanlar olacagina tek olmak daha iyi degilmidir?
Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
:)iyi ki doğdun nunu
iyi ki doğdun nunu
iyi ki doğdun
iyi kidoğdun
iyi ki doğdun nuuuu nuuuu
Eki Görüntüle 1259324
bu pastanın da mumu yokmuş.artık idare ediver.
boş ver kız, yalnızlığın tadını çıkar. bazen yalnızlığı da çok arıyor insan.
Sizler yazdiniz yaa o bana yetti simdi zaten...mutluyumm sayenizdeNİCE YILLARA GÜZELİM
boşver sen doğmuşsun
bir anlamı var yani bugünün
hatırlamayanlara ayıp
Ne guzel temenniler bunlarrrDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bu yasin sana heyecan ask huzur başarı getirsin
Cooook tskederim :) insallahhhDogum gunun kutlu olsun. Insallah seneye diledigin gibi kutlarsin