dogumgunum ama cok yalnizim..

İyiki doğdunnn, doğum günün kutlu olsunnn:D Yeni yaşın sana aşk ve mutluluk getirsin:KK73: üzülme, vardır herşeyde bir hayır...

Merhabaa bugun benimde dogum gunum iyiki dogduk :p Annem, babam, dedem disinda kutlayan olmadi. Esim henuz kutlamadi aksami bekliyorum :( Herkesi bosvermek gerek bugun bizim gunumuz ;)

İyiki doğdunnn, doğum günün kutlu olsunnn:D Yeni yaşın sana aşk ve mutluluk getirsin:KK73: üzülme, vardır herşeyde bir hayır...
Saol tatlim inan sizler sayesinde nesem yerine geldi ;) insallah dileklerin gercek olur benim icin ;)

kız kardeşimin de doğum günü hepiniz iyi ki de doğmuşsunuz, iyi ki de varmışsınız... pekte güzel olmuş çokta güzel olmuş...

Merhabaa bugun benimde dogum gunum iyiki dogduk :p Annem, babam, dedem disinda kutlayan olm.g henuz kutlamadi aksami bekliyorum :KK43: Herkesi bosvermek gerek bugun bizim gunumuz :KK66:
Saol canim..sende iyiki dogmussun,mutlu yillar..ne mutluki yalniz degilsin bebisin var ,ciftcan olarak girmissin yeni yasina darisi basima :KK66: Ciftcanli halinde banada bidua ediverde bende seneye esimle kutliyim yeni yasimi ;)

Dogum gunün kutlu olsun .
Herseyin bir zamanı var . Hayatını bir seyleri bekleyecek geçirme , sen elinden geleni yap , en iyi , endoğru sekilde yasa . Zamanla insan hic ummadığı şeylerle karsilasabiliyor . Hakkında en hayırlısı olsun , guzel dileklerin kabul olsun :KK68:

Saol canim..sende iyiki dogmussun,mutlu yillar..ne mutluki yalniz degilsin bebisin var ,ciftcan olarak girmissin yeni yasina darisi basima :KK66: Ciftcanli halinde banada bidua ediverde bende seneye esimle kutliyim yeni yasimi ;)

Sagol tatlim :) Zaten bi minigim yanliz koymadi annesini .. Ederim etmem mi seneyeki dogum gunumuzde sende esinle kutlarsin insallah ;) :cool:

Cok tskederim:) insallah hepimiz hakkinda herseyin hayirlsi olur ;)
Dogum gunün kutlu olsun .
Herseyin bir zamanı var . Hayatını bir seyleri bekleyecek geçirme , sen elinden geleni yap , en iyi , endoğru sekilde yasa . Zamanla insan hic ummadığı şeylerle karsilasabiliyor . Hakkında en hayırlısı olsun , guzel dileklerin kabul olsun :KK68:

Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
bugün eşimin doğumgünü kutlayanlar sıraya dizilmedi yani . Bende teraziyim tüm doğumgünlerim hatırlanmadan geçer . Dertmi yani . Hayat böyle . Dışarda dimdik durcaz içimiz bom b.. K napalım .

Pastanimissnunu, post: 37158389, member: 550642"]Valla iyiki varsiniz gunumu senlendirdiniz :KK66: sabahtan beri asik suratliydim simdi spordan geldim sayenizde yuzum guluyor...:KK66: :)[/QUOTE]
Pastanin tadi da cok guzelmisss ;)

Back