- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
Coooook saolunnnnice mutlu yıllara
![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coooook saolunnnnice mutlu yıllara
![]()
Saol tatlim inan sizler sayesinde nesem yerine geldiİyiki doğdunnn, doğum günün kutlu olsunnnYeni yaşın sana aşk ve mutluluk getirsin
üzülme, vardır herşeyde bir hayır...
Saol canim..sende iyiki dogmussun,mutlu yillar..ne mutluki yalniz degilsin bebisin var ,ciftcan olarak girmissin yeni yasina darisi basimaMerhabaa bugun benimde dogum gunum iyiki dogdukAnnem, babam, dedem disinda kutlayan olm.g henuz kutlamadi aksami bekliyorum
Herkesi bosvermek gerek bugun bizim gunumuz
![]()
Saol canim..sende iyiki dogmussun,mutlu yillar..ne mutluki yalniz degilsin bebisin var ,ciftcan olarak girmissin yeni yasina darisi basimaCiftcanli halinde banada bidua ediverde bende seneye esimle kutliyim yeni yasimi
![]()
Saol canim..sende iyiki dogmussun,mutlu yillar..ne mutluki yalniz degilsin bebisin var ,ciftcan olarak girmissin yeni yasina darisi basimaCiftcanli halinde banada bidua ediverde bende seneye esimle kutliyim yeni yasimi
![]()
Dogum gunün kutlu olsun .
Herseyin bir zamanı var . Hayatını bir seyleri bekleyecek geçirme , sen elinden geleni yap , en iyi , endoğru sekilde yasa . Zamanla insan hic ummadığı şeylerle karsilasabiliyor . Hakkında en hayırlısı olsun , guzel dileklerin kabul olsun![]()
O zaman kardesinizede musmutlu yillar dileyin benim icinnnnkız kardeşimin de doğum günü hepiniz iyi ki de doğmuşsunuz, iyi ki de varmışsınız... pekte güzel olmuş çokta güzel olmuş...
bugün eşimin doğumgünü kutlayanlar sıraya dizilmedi yani . Bende teraziyim tüm doğumgünlerim hatırlanmadan geçer . Dertmi yani . Hayat böyle . Dışarda dimdik durcaz içimiz bom b.. K napalım .Bugun benim dogum gunum ama o kadar yalnizimki..ilk defa boyle kimsenin umrunda degilmisim gibi bi his olustu..yas gittikce yalnizlasiyorum sanki..facete dogumgunum kapali kimse bilmiyor bisey paylasiyim dedim3-5kisi haricinde yazan olmadi..zaten gorusmedigim ilkokul arkadasimin tebrigininde bi anlami olmuyor..hayalimde 30dan sonrayi esimle kutlamak vardi oda olmadi aday bile yok..ailem deseniz eskidn hepsi gelirdi kutlardik simdi kuru bi telefon..arkadaslar desen ayni...herks hayatin kosturmacasina takilmis..iyiki annem babam var anliycaginiz..cok yalnizim cok 31yasina yapayalniz girmkte varmis kaderde...lutfen topa tutmayin buda dert mi diye..sadece burda icimi dokmek dertlesmek istedim...
Valla iyiki varsiniz gunumu senlendirdinizYanliz değilsin biz ne güne duruyoruz ufle mumlarii![]()
Saolll tatlimHepi bortdey Nunu :)