dogumgunum ama cok yalnizim..

Sagol tatlim :) Zaten bi minigim yanliz kannecannesini .. Ederim etmem mi seneyeki dogum gunumuzde sende esinle kutlarsin insallah
Ayyy canim benim minigini insallahla saglikla alirsin kucagina tekrardan mutlu yillar canim

bugün eşimin doğumgünü kutlayanlar sıraya dizilmedi yani . Bende teraziyim tüm doğumgünlerim hatırlanmadan geçer . Dertmi yani . Hayat böyle . Dışarda dimdik durcaz içimiz bom b.. K napalım .
Aynen oyle oyle icimi bilseniz ;( ....en azindan esiniz var ama unutmaz sizi keske benimde kimse hatirlamasada esim sadece guzel bi sey yapsa ;( ama aday bile yokkkk;(

Aynen oyle oyle icimi bilseniz ;( ....en azindan esiniz var ama unutmaz sizi keske benimde kimse hatirlamasada esim sadece guzel bi sey yapsa ;( ama aday bile yokkkk;(
Bugün kart gelmiş kartı ödemeye gitti , çok gelmiş kurban kessekmi kesmesekmi sıkışırmıyız onu konuştuk . Bende bişi yapmadım bu şartlarda napcan . Çocuk değiliz ki .. Püü sen ne biçim terazi kadısın yörü get . Esefle kınıyorum . Terazi flörtçüdür . Bekar olsam da eğlenceli geçerdi emin ol , kesin üç beş sevgili yapar dım hehehe .

Cocuk degiliz tabi ama insan yinede sevdikleri tarafindan hatirlanmak istiyor...valla teraziyim ama dengesiz,kararsizlik dersen evet ama flortculuk malesef ugramamis bana ;(

iyi ki doğdun..yeni yaşın tam mutlulukları beraberinde getirsin inşallah...

genelde forumdaki nickler resimler vs aklımda kalmaz, ama sizi hatırlıyorum her mesajınız konunuz nerdeyse evlilikle ilgili,,Oluruna bıraksanız bazı şeyleri , bende 27 yaşındayım geçen yılki doğum günümle 17 yaşımdaki doğum günüm elbette bir değil

Valla canim 2 senedir hayatim evlilik uzerine geciyor ama olan bisey yok..cok istedigimden mi bilmiyorum artik ama yas 31 olunca insan gercekten cok istiyor sevip sevilip bilhassa arkadaslarinin cocuklarini gordukce anne olmayi ;(

Sizi çok iyi anlıyorum iyi ki doğdunuz uzun ve mutlu ömürler diliyorum

Ben sizden çok çok küçük olmama rağmen durum aynı ... Aslında arkadaşlarım ailem var seviyorlar da ama birkaçı dışında kimse cidden önemsemiyor.

En yakın 2 arkadaşım hatırlamamıştı bak yine hatırladım nasıl ağladığımı

Musmutlu bir yıl geçirin inşallah! Bugün size özel umutsuz olmayın :) sizin gününüzü can sıkıcı detaylarla mi harcayacaksiniz? Nice güzel yillaraaaa :)

Musmutlu bir yıl geçirin inşallah! Bugün size özel umutsuz olmayın :) sizin gününüzü can sıkıcı detaylarla mi harcayacaksiniz? Nice güzel yillaraaaa :)
İnsallah canm yasin gectikce cevrende artar seni sevenler cogalirrr..yalnizlik gercekten zorrr

Aynı kaderi paylaşıyoruz ben de çok istiyorum ama olmuyor işte... Aday adayının adayı dıdısının dıdısı bile yok :) milletin mutluluğunu izlemekten, üzülmekten, ağlamaktan bıktım...
Okula konsantre olmaya çalışıyorum, kendime vakit ayırıyorum, alışveriş yapıyorum, özgürlüğümün tadını çıkarıyorım, kimseye hesap vermeden geziyorum, tozuyorum ohh :) mutluluk sadece evlilikte veya bi erkeğin kollarında olmak değil kızım diyorum kendime. Öyle yapınca geçiyor biraz işte.
Boşver, inşallah çok mutlu olursun, hayat güzel, iyi ki doğdun

Mutlu yıllar :)
sağlıklı huzurlu neşe dolu bi yaşam diliyorum size
bide son olarak bu sözü sizinle paylaşmak istedim.

Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun.
(Ahmet demir.)

Diyorum
Bende diyorum ama kandiramiyorum iste kendimi...artik.baskalrinin mutlulugunu degil kendiminkini istiyorum...soyle dugun heycani alisveri ayy ne bilim...insallah olur hayirlisiyla ...olsun ama yaa...olmaliiida!!!!!

hayat böyle işte ben de evlenmek istiyorum eşimle çocuğumla bu güzel günlerimi geçireyim ama olmayınca olmuyor hep isyan isyan

Haklisiniz..beni seven bikac arkadasim ailem ve sizler yettiniz bana bugun ..sabah gercekten moralim bozuktu ama simdi iyi varsiniz kk hatunlari
bide son olarak bu sözü sizinle paylaşmak istedim.

Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun.
(Ahmet demir.)
Y
bide son olarak bu sözü sizinle paylaşmak
istedim.
ahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun.
(Ahmet demir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…