A alves Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2023 214 228 34 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi alves #1 Merhaba kizlar, Bebek dogumgunu icin mekan ariyorum, yemek verebilecek 40-50 kisilik. Onerisi veya daha once yapip memnun kalan var mı? Istanbul anadolu yakasında
Merhaba kizlar, Bebek dogumgunu icin mekan ariyorum, yemek verebilecek 40-50 kisilik. Onerisi veya daha once yapip memnun kalan var mı? Istanbul anadolu yakasında
O oylesinebir Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2024 10 4 25 7 Temmuz 2024 Konu Sahibi alves #2 alves .!.: Merhaba kizlar, Bebek dogumgunu icin mekan ariyorum, yemek verebilecek 40-50 kisilik. Onerisi veya daha once yapip memnun kalan var mı? Istanbul anadolu yakasında Genişletmek için tıkla... Nerede arıyorsunuz bilmiyorum ama Biz Çekmeköy Aren Event'te yaptık. Çok memnun kaldık. Sahipleri çok içten, samimi. Her şeyle kendileri ilgilendiler. Konseptler de çok hoşumuza gitmişti
alves .!.: Merhaba kizlar, Bebek dogumgunu icin mekan ariyorum, yemek verebilecek 40-50 kisilik. Onerisi veya daha once yapip memnun kalan var mı? Istanbul anadolu yakasında Genişletmek için tıkla... Nerede arıyorsunuz bilmiyorum ama Biz Çekmeköy Aren Event'te yaptık. Çok memnun kaldık. Sahipleri çok içten, samimi. Her şeyle kendileri ilgilendiler. Konseptler de çok hoşumuza gitmişti
Z zxshermine Nirvana Pro Üye 16 Haziran 2011 14.895 62.620 7 Temmuz 2024 Konu Sahibi alves #3 alves .!.: Merhaba kizlar, Bebek dogumgunu icin mekan ariyorum, yemek verebilecek 40-50 kisilik. Onerisi veya daha once yapip memnun kalan var mı? Istanbul anadolu yakasında Genişletmek için tıkla... Bazı otellerin 20- 30- 50 kişi şeklinde doğum günü paketleri var. İnternette aratırsanız, fiyat bilgilerine de ulaşabilirsiniz.
alves .!.: Merhaba kizlar, Bebek dogumgunu icin mekan ariyorum, yemek verebilecek 40-50 kisilik. Onerisi veya daha once yapip memnun kalan var mı? Istanbul anadolu yakasında Genişletmek için tıkla... Bazı otellerin 20- 30- 50 kişi şeklinde doğum günü paketleri var. İnternette aratırsanız, fiyat bilgilerine de ulaşabilirsiniz.