- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
bana komik geldi ailesel bir durum olması. yani koca insanların doğum gününün kutlanması bana çok komik geliyor.Kızlar merhaba, kafama takılan bir durum var, acaba abartıyor muyum diye size bir danışayım dedim... Doğumgünüm geçeli bir ay kadar oldu, ailem ve eşimle kutladım. Eşimin ailesi ile kutlamadım olaylar şöyle gelişti. Normalde eşimin ailesinin doğumgünlerini beraber kutlarız, atlanmaz yani hiç bir zaman. Bu durum üç senedir böyle. Ama benim doğumgünüm söz konusu olduğunda ise nedense hep bişiler çıkıyor geçiyor öyle. Görümcem normalde ayarlar bu tarz işleri, bende ondan bişiler beklerken sadece whats up tan kutladı o kadar. Şok oldum ama belli etmedim belki müsait değil sonra kutlanır falan diye. Sonra dışarı çıkacakken kutlama için onları da çağırdık gelmediler. Kayınvalidem anneme yemeğe çağıracaktı falan gibi bir şeyler söylemiş ama benim hiç bir şeyden haberim yok. Ben de bozuldum ama hiçbir şey söylemedim kimseye. Ve hiç bir şey olmadan 1 ay geçti, kayınvalidem eşimle hediye göndermiş o kadar. Sizce ne düşünmem gerekir, boş mu vereyim yoksa eşime çıtlatayım mı? Hani kimseninki önemsenmese kutlanmasa boşvereyim diyeceğim de, bir tek bana gelince böyle oluyor...
unutmadılar ama önemsemediler de. sözlü bir kutlama almadım.Unutmadılarsa sorun yok diye düşünüyorum.
aslında en iyisi dediğiniz gibi yapmak ama içime dert oldu resmen lafımı söyleyip rahatlayasım varherkes kv işine geldiği gibi yapmasa.Bence boşverin ama onların doğum gününde de sizin bir işiniz çıksın,eşiniz birşey dersede verirsiniz cevabını.
benim görümcemde bana aynısını yaptı whatsapp tan kutladı,aynı şekilde bende öyle kutladım ve o güne bir buluşma ayarladım.Eşim laf edecek oldu ,ne var yabancı mı benimkinide öyle kutlamıştı zaten problem edeceğini sanmıyorum dedim ve olay kapandı.
unutmadılar ama önemsemediler de. sözlü bir kutlama almadım.
evet bir tek benimki galeyana geliyor her seferinde. evet tek tek hepsininkini kutluyoruz. eşimle paylaşsam mı paylaşmasam mı kırgınlığımı onun kararsızlığındayım. bir taraftan aman boşver diyorum bir taraftan da kırılıyorum her seferinde niye benimki es geçiliyor diye...bana komik geldi ailesel bir durum olması. yani koca insanların doğum gününün kutlanması bana çok komik geliyor.
ailede herkesin kutlama halinde oluyorsa en azından kırgınlığını dile getirmelisin. bence eşine açılmadan direk ortamda yap bunu. plansız olsun ki eşin de hazırlıklı olmasın. sakin ve tatlı bir dille, sadece kırıldığını...
anladım. yok ailem hatırladı tabiki, eşimde hatırladı ama eşimin ailesi önemsemedi. kayınvalidem beni arayıp oğlumun d. günü şu gün, gelin bizde kutlayacağız direktifi veren bir insan. tek tek kayınvalide, kayınpeder, görümce hepsininkini kutluyoruz yani.Benim annem,babam,yakın arkadaşlarım hatırlamadıkları için normal geldi bana.
evet aynen dediğiniz gibi hepsininki kutlanıyor benimki her seferinde es geçiliyor. hediye alıyor ama kayınvalidem ne bileyim bir kutlama falan yok.Herkesinki kutlaniyorsa ..
Senin dogun gunun kutlanmiyorsa , bende kirilirdim darilirdim ..
Hayir boyle seylere deger ve onem vermeyen bir Aile olsalar .
Sende sitem etmezdin ..
Ama demekki senin dogum gununu onemsememisler.
Ben olsam soylerdim acik acik sogru zamanda , ve birdahada onlarin dogum gunune gitmez sadece telefondan kutlar.
Bir sure sonra hediyeyi baskasiyla yollardim..
Kim sana ne kadar deger veriyosa sende ona gore deger ver canim ..
ben onlarınkini kutlamak mecburiyetinde bırakılıyorum ama... bana dokunan da bu. hadi kutlamayı es geçtim de, görümcemin whats up tan kutlaması sinir etti beni.Ben çok severim kutlamaları.
Ama benim için özel olan kocamın kutlaması.
Onun dışında kendi ailem de kocamın ailesi de olsa unutsa da sıkıntı yapmam.
Heee ben herkesinkini şaşalı kutlarım kendim öyle sevdiğimden ama karşılık sadece kocamdan beklerim açıkçası.
kutlayıp kutlamamalarından ziyade herkesinki kutlanıp benimkinin es geçilmesi sinirimi bozuyor.Kutlasalar kaç yazar kutlamasalar kaç yazar eşinizle ve ailenizde kutlamışsınız zaten boşveeeerrrrr hiç bir şey söyleme bence sende unut gitsin.
ben onlarınkini kutlamak mecburiyetinde bırakılıyorum ama... bana dokunan da bu. hadi kutlamayı es geçtim de, görümcemin whats up tan kutlaması sinir etti beni.