doğumgünü kutlaması

en yakın doğum günü kiminse o gün kendine ait bir program yap. doğum gününe katılma. istersen eşinlede hediye yolla. soranlarada şu anda vermek istediğin cvbı verirsin. bence daha etkili olur.

Dışarı çıkacakken haber verilir mi? Sizin de beraber kutlamaya niyetiniz pek yokmuş demek. Bunlar da onu anlamışlar.
Kendi ailenizle kutladınız, eşinizle kutladınız ama eşinizin ailesine tam çıkacakken haber verdiniz. Üstüne bir de düşünceli olmalarını bekliyorsunuz.

Valla ben anlamadım

sende gorumceninkini bir msjla kutlarsin olur biter.

bir ay gecmis aradan, isitip isitip sunmayin sonradan boyle seyleri insanlarin onune.
arada başka olaylar oldu hastalık, misafir vs. belki bu hafta olur belki bu hafta derken kimsenin günahını almayayım belki geç kutlanır diye bekledim bu kadar.

Gerçekten bu kadar üzüldüysen eşine anlat bunu.
Bir daha da hiç kimseninkini kutlama.
İçinde tutarsan hiç kimse derdini bilmez ki...
eşim ailesine düşkün, bir şey söylesem art niyetli gibi olur muyum diye kararsız kaldım açıkçası. huzur da bozmak istemiyorum, o yüzden konuşmadan önce sizden fikir almak istedim.

dışarı çıkmadan bir gün önce haber verdik, tam çıkacağımız anda değil. cümle düşüklüğü olmuş orda.

eşim ailesine düşkün, bir şey söylesem art niyetli gibi olur muyum diye kararsız kaldım açıkçası. huzur da bozmak istemiyorum, o yüzden konuşmadan önce sizden fikir almak istedim.

İyi de herkes ailesine düşkün.
Hem sen üzülmüşsün sana da düşkün olması gerekmez mi?
Ben üzerinde bile durmazdım ama belli ki sen çok üzülmüşsün,paylaşmalısın bence.

valla bana çok yakın biri benim doğum günümü whatsapp tan kutlasa
cevap yazmam
o da bakar görüldü ve cevap yazmadı
artık kendi düşünsün...

Sen de onlarınkini önemsemezsin zamnı gelince olur biter. Hem külfet yani her dakka doğım günü çocukların ki bile sıkıyor bir zaman sonra..

Sen de onlarınkini önemsemezsin zamnı gelince olur biter. Hem külfet yani her dakka doğım günü çocukların ki bile sıkıyor bir zaman sonra..
normalde bu d. günü kutlamalarını önemsemem ama ailede herkesinki kutlanıp benimki es geçilince bozuldum açıkcası.

normalde bu d. günü kutlamalarını önemsemem ama ailede herkesinki kutlanıp benimki es geçilince bozuldum açıkcası.
Yok haklısın ama bu da bir fırsat olmuş sana her dakka d.günü muhabbetinden kurtulmuş olursun yavaş yavaş elini eteğini çekerek. Soran olursa da ben özel birşey görmedim, özel birşey yapmıyorum dersin..
Ama eşin anlayacak biriyse paylaş yok anlamaz onları savunur dersen kendini hırpalama boş yere derim..

haklısın emeklerimin karşılığını alamadığımı görmem iyi oldu, ben de artık yok hediye yok kutlama sıkıntısına girmem aman benimki kutlandı mı ki onlarınkini kutlayayım moduna girerim :)

kızlar eşimle duygularımı paylaştım şakaya vurmaya çalıştı ama o da durumun farkında. elime bir koz geçmiş oldu bundan böyle. zaten yavaş yavaş elimi eteğimi çekiyorum ailesel meselelerinden bu da tuz biber oldu...insanın kendi ailesi gibi kimse olmuyor bir kez daha kanıtlandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…