- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- Konu Sahibi greengirll
kutlayıp kutlamamalarından ziyade herkesinki kutlanıp benimkinin es geçilmesi sinirimi bozuyor.
bende yaşamıştım böyle bi problem,değersiz hissediyor insan ,sizi anlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kutlayıp kutlamamalarından ziyade herkesinki kutlanıp benimkinin es geçilmesi sinirimi bozuyor.
Kızlar merhaba, kafama takılan bir durum var, acaba abartıyor muyum diye size bir danışayım dedim... Doğumgünüm geçeli bir ay kadar oldu, ailem ve eşimle kutladım. Eşimin ailesi ile kutlamadım olaylar şöyle gelişti. Normalde eşimin ailesinin doğumgünlerini beraber kutlarız, atlanmaz yani hiç bir zaman. Bu durum üç senedir böyle. Ama benim doğumgünüm söz konusu olduğunda ise nedense hep bişiler çıkıyor geçiyor öyle. Görümcem normalde ayarlar bu tarz işleri, bende ondan bişiler beklerken sadece whats up tan kutladı o kadar. Şok oldum ama belli etmedim belki müsait değil sonra kutlanır falan diye. Sonra dışarı çıkacakken kutlama için onları da çağırdık gelmediler. Kayınvalidem anneme yemeğe çağıracaktı falan gibi bir şeyler söylemiş ama benim hiç bir şeyden haberim yok. Ben de bozuldum ama hiçbir şey söylemedim kimseye. Ve hiç bir şey olmadan 1 ay geçti, kayınvalidem eşimle hediye göndermiş o kadar. Sizce ne düşünmem gerekir, boş mu vereyim yoksa eşime çıtlatayım mı? Hani kimseninki önemsenmese kutlanmasa boşvereyim diyeceğim de, bir tek bana gelince böyle oluyor...
arada başka olaylar oldu hastalık, misafir vs. belki bu hafta olur belki bu hafta derken kimsenin günahını almayayım belki geç kutlanır diye bekledim bu kadar.sende gorumceninkini bir msjla kutlarsin olur biter.
bir ay gecmis aradan, isitip isitip sunmayin sonradan boyle seyleri insanlarin onune.
eşim ailesine düşkün, bir şey söylesem art niyetli gibi olur muyum diye kararsız kaldım açıkçası. huzur da bozmak istemiyorum, o yüzden konuşmadan önce sizden fikir almak istedim.Gerçekten bu kadar üzüldüysen eşine anlat bunu.
Bir daha da hiç kimseninkini kutlama.
İçinde tutarsan hiç kimse derdini bilmez ki...
dışarı çıkmadan bir gün önce haber verdik, tam çıkacağımız anda değil. cümle düşüklüğü olmuş orda.Dışarı çıkacakken haber verilir mi? Sizin de beraber kutlamaya niyetiniz pek yokmuş demek. Bunlar da onu anlamışlar.
Kendi ailenizle kutladınız, eşinizle kutladınız ama eşinizin ailesine tam çıkacakken haber verdiniz. Üstüne bir de düşünceli olmalarını bekliyorsunuz.
Valla ben anlamadım
eşim ailesine düşkün, bir şey söylesem art niyetli gibi olur muyum diye kararsız kaldım açıkçası. huzur da bozmak istemiyorum, o yüzden konuşmadan önce sizden fikir almak istedim.
eşimle konuşacağım bakalım ne diyecek.Gerçekten bu kadar üzüldüysen eşine anlat bunu.
Bir daha da hiç kimseninkini kutlama.
İçinde tutarsan hiç kimse derdini bilmez ki...
paylaşacağım bakalım neler olacak.İyi de herkes ailesine düşkün.
Hem sen üzülmüşsün sana da düşkün olması gerekmez mi?
Ben üzerinde bile durmazdım ama belli ki sen çok üzülmüşsün,paylaşmalısın bence.
paylaşacağım bakalım neler olacak.
valla bana çok yakın biri benim doğum günümü whatsapp tan kutlasaKızlar merhaba, kafama takılan bir durum var, acaba abartıyor muyum diye size bir danışayım dedim... Doğumgünüm geçeli bir ay kadar oldu, ailem ve eşimle kutladım. Eşimin ailesi ile kutlamadım olaylar şöyle gelişti. Normalde eşimin ailesinin doğumgünlerini beraber kutlarız, atlanmaz yani hiç bir zaman. Bu durum üç senedir böyle. Ama benim doğumgünüm söz konusu olduğunda ise nedense hep bişiler çıkıyor geçiyor öyle. Görümcem normalde ayarlar bu tarz işleri, bende ondan bişiler beklerken sadece whats up tan kutladı o kadar. Şok oldum ama belli etmedim belki müsait değil sonra kutlanır falan diye. Sonra dışarı çıkacakken kutlama için onları da çağırdık gelmediler. Kayınvalidem anneme yemeğe çağıracaktı falan gibi bir şeyler söylemiş ama benim hiç bir şeyden haberim yok. Ben de bozuldum ama hiçbir şey söylemedim kimseye. Ve hiç bir şey olmadan 1 ay geçti, kayınvalidem eşimle hediye göndermiş o kadar. Sizce ne düşünmem gerekir, boş mu vereyim yoksa eşime çıtlatayım mı? Hani kimseninki önemsenmese kutlanmasa boşvereyim diyeceğim de, bir tek bana gelince böyle oluyor...
normalde bu d. günü kutlamalarını önemsemem ama ailede herkesinki kutlanıp benimki es geçilince bozuldum açıkcası.Sen de onlarınkini önemsemezsin zamnı gelince olur biter. Hem külfet yani her dakka doğım günü çocukların ki bile sıkıyor bir zaman sonra..
Yok haklısın ama bu da bir fırsat olmuş sana her dakka d.günü muhabbetinden kurtulmuş olursun yavaş yavaş elini eteğini çekerek. Soran olursa da ben özel birşey görmedim, özel birşey yapmıyorum dersin..normalde bu d. günü kutlamalarını önemsemem ama ailede herkesinki kutlanıp benimki es geçilince bozuldum açıkcası.
keşke öyle yapsaydım saftirik gibi cevap verdimvalla bana çok yakın biri benim doğum günümü whatsapp tan kutlasa
cevap yazmam
o da bakar görüldü ve cevap yazmadı
artık kendi düşünsün...
aileden biri saymıyorlarmış demek ki diey düşünüyor insan...bende yaşamıştım böyle bi problem,değersiz hissediyor insan ,sizi anlıyorum
aileden biri saymıyorlarmış demek ki diey düşünüyor insan...
haklısın emeklerimin karşılığını alamadığımı görmem iyi oldu, ben de artık yok hediye yok kutlama sıkıntısına girmem aman benimki kutlandı mı ki onlarınkini kutlayayım moduna girerim :)Yok haklısın ama bu da bir fırsat olmuş sana her dakka d.günü muhabbetinden kurtulmuş olursun yavaş yavaş elini eteğini çekerek. Soran olursa da ben özel birşey görmedim, özel birşey yapmıyorum dersin..
Ama eşin anlayacak biriyse paylaş yok anlamaz onları savunur dersen kendini hırpalama boş yere derim..