Dogumgunu hediyesi hakkında önerileriniz nelerdir ?

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
96
36
Diğer
konuyu nereye acacagimi bilemedim,bu basliga actim.

arkadaslar, erkek arkadasimin dogum gunu temmuzda. ona ne hediya almaliyim hic bir fikrim yok.26 yasini dolduruyor. onerilerinizi bekliyorum kizlar.
simdiden tesekkur ederim :)

benim eşimde 26 sını doldurcak ayın 5ınde ben ona koocamannn maket helikopter alıcam çok istioduu ööle seylere ilgisi varsa düşünebilirsin CADIARZU

canım kendine ait bi t-shirtü yada başka bir eşyanı ona verebilirsin hem hatıra olarak kalır hemde heran senin kokunu duyar :) ben mp3 almayı planlıyorum ve bide kutu yapıcam onunla mesajlaşırken bana attığı mesajlardan bazılarını bi kağıda yazdım altlarınada mesajların göderilme saatlerini yazdım onlarıda kutuya koyucam ve bana ait bi t-shirt koyucm kutuya. sende bi düşün istersen.

canım kendine ait bi t-shirtü yada başka bir eşyanı ona verebilirsin hem hatıra olarak kalır hemde heran senin kokunu duyar :) ben mp3 almayı planlıyorum ve bide kutu yapıcam onunla mesajlaşırken bana attığı mesajlardan bazılarını bi kağıda yazdım altlarınada mesajların göderilme saatlerini yazdım onlarıda kutuya koyucam ve bana ait bi t-shirt koyucm kutuya. sende bi düşün istersen.

waaau süperr:D bnde albüm yapmştım 3.yıl hediyesi çok sevinmşti valla:asigim:

Back