dogumdan sonra vajinadaki et parcasi

elfida21

"..hayatima hos geldin kızım.."
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
45
17
8
Arkadaslar 24 gundur dogum yaptim 10.gunumde dikislerimin birazi acildi doktora gitgim doktor korkma kapanir dedi ama dikisi acilan yerden kucuk et parcasi disari dogru cikmis bu konuda fikri olan lutfen yazsin

Arkadaslar 24 gundur dogum yaptim 10.gunumde dikislerimin birazi acildi doktora gitgim doktor korkma kapanir dedi ama dikisi acilan yerden kucuk et parcasi disari dogru cikmis bu konuda fikri olan lutfen yazsin
kuzenimin de aynı seninki gibi oldu doğumdan sonra
doktora gitti, doktor kızlık zarının içerde kalan parçası demiş, sakın elleme operasyonla keselim demiş, kesmişler opreasyonla

Et kaynamamış gibi Duruyor bence git bir doktora gözük

Nolmal dogum arkadasin dedigi gibi 2 defa gittim bikere acile gittim ebe bakti bunun icinmi geldin dedin gecer korkma falan rahat etmedim bi kac gun sonra doktoruma gittim oda oyle dedi simdi napcam bilmiyrum

kuzenimin de aynı seninki gibi oldu doğumdan sonra
doktora gitti, doktor kızlık zarının içerde kalan parçası demiş, sakın elleme operasyonla keselim demiş, kesmişler opreasyonla
Elleyince kaniyo zaten dokunamiyorum 40kım bitsin gitcem tekrar ama nasil kesiyolar zarari varmi bide bebeyi emzirince oturmam gerekiyo cok rahatsz edermi kesilince ?

Elleyince kaniyo zaten dokunamiyorum 40kım bitsin gitcem tekrar ama nasil kesiyolar zarari varmi bide bebeyi emzirince oturmam gerekiyo cok rahatsz edermi kesilince ?
yok canım küçük bir operasyon yapıyorlar
zararı yok

Pardon basligi tam okumamisim mesaja gore sordum soruyu, duzelttiginiz icin tesekkurler. Ben sezeryan oldum benim dikislerimdede ayni sorun oldu o yuzden sormustum
Gecmis olsun dogum bi yana bu sorunlar bi yana artik yoruldum biran once eski saligima donmek istiyorum

Pardon basligi tam okumamisim mesaja gore sordum soruyu, duzelttiginiz icin tesekkurler. Ben sezeryan oldum benim dikislerimdede ayni sorun oldu o yuzden sormustum

Sorun değil canım olur öyle estağfurullah sana da geçmiş olsun

Aynen benise
benide rahatsiz ediyoda korkuyorum simdi kesseler daha cok rahatsz etse bebegimle ilgilenemesem :KK43:
yani onun bir problemi olmamıştı
tabi belki birkaç gün sızlar ama geçer
bu şekilde kalmak daha kötü bence

Back
X