- 9 Mart 2015
- 45
- 17
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezzeryanmi oldunuz?
kuzenimin de aynı seninki gibi oldu doğumdan sonraArkadaslar 24 gundur dogum yaptim 10.gunumde dikislerimin birazi acildi doktora gitgim doktor korkma kapanir dedi ama dikisi acilan yerden kucuk et parcasi disari dogru cikmis bu konuda fikri olan lutfen yazsin
Pardon basligi tam okumamisim mesaja gore sordum soruyu, duzelttiginiz icin tesekkurler. Ben sezeryan oldum benim dikislerimdede ayni sorun oldu o yuzden sormustumNormal doğum yapmış açılan vajina dikisinden çıkan etten bahsediyor
Elleyince kaniyo zaten dokunamiyorum 40kım bitsin gitcem tekrar ama nasil kesiyolar zarari varmi bide bebeyi emzirince oturmam gerekiyo cok rahatsz edermi kesilince ?kuzenimin de aynı seninki gibi oldu doğumdan sonra
doktora gitti, doktor kızlık zarının içerde kalan parçası demiş, sakın elleme operasyonla keselim demiş, kesmişler opreasyonla
yok canım küçük bir operasyon yapıyorlarElleyince kaniyo zaten dokunamiyorum 40kım bitsin gitcem tekrar ama nasil kesiyolar zarari varmi bide bebeyi emzirince oturmam gerekiyo cok rahatsz edermi kesilince ?
Gecmis olsun dogum bi yana bu sorunlar bi yana artik yoruldum biran once eski saligima donmek istiyorumPardon basligi tam okumamisim mesaja gore sordum soruyu, duzelttiginiz icin tesekkurler. Ben sezeryan oldum benim dikislerimdede ayni sorun oldu o yuzden sormustum
Insallah sorunsuz bundanda kurtulurum peki kuzenin dogumdan kac gun sonra kestirdiyok canım küçük bir operasyon yapıyorlar
zararı yok
valla kırkı çıkmamıştı bile, çok rahatsız etmiş ondan bekleyemedi fazlaInsallah sorunsuz bundanda kurtulurum peki kuzenin dogumdan kac gun sonra kestirdi
Pardon basligi tam okumamisim mesaja gore sordum soruyu, duzelttiginiz icin tesekkurler. Ben sezeryan oldum benim dikislerimdede ayni sorun oldu o yuzden sormustum
benide rahatsiz ediyoda korkuyorum simdi kesseler daha cok rahatsz etse bebegimle ilgilenemesemvalla kırkı çıkmamıştı bile, çok rahatsız etmiş ondan bekleyemedi fazla[/QUOTE
yani onun bir problemi olmamıştıAynen benise
benide rahatsiz ediyoda korkuyorum simdi kesseler daha cok rahatsz etse bebegimle ilgilenemesem![]()
haklisin ilesmiyo boyleyani onun bir problemi olmamıştı
tabi belki birkaç gün sızlar ama geçer
bu şekilde kalmak daha kötü bence