Vajinal doğum yapmadım fakat 2 ay çok erken vücudun toparlanması için en az iki sene gerekiyor onu biliyorum
Ama ben yeni doğum yapmış kadınlana soruyırum bizde öyle bir şey yoktu diyorlar. O yüzdenVajinal doğum yapmadım fakat 2 ay çok erken vücudun toparlanması için en az iki sene gerekiyor onu biliyorum
Vücuduna biraz zaman ver. İlla ki genişleme olur ama çok çok büyük bir genişleme olmaz İlk dogumda. Vajinal doğum yaptım ortalama 6 ayda eski formuna döndü.Ama ben yeni doğum yapmış kadınlana soruyırum bizde öyle bir şey yoktu diyorlar. O yüzden
devamlı önümden gaz çıkıyor. Otururken kalkarken bile hava giriyor gaz çıkarıyor. Bu günde 1-2 kere değil devamlı çıkıyor. otururken kalkarken bile önüne hava girip ses çkartacak kadar bollaşma var. Önden gaz çıkma nedenleri arasında genişleme varmış ki zaten aynada kendim de görüyorum dikişi sanki çok aşağıdan attı bu kedar değildi yani. Benimki çok genişledi de inşllah geçer.Vücuduna biraz zaman ver. İlla ki genişleme olur ama çok çok büyük bir genişleme olmaz İlk dogumda. Vajinal doğum yaptım ortalama 6 ayda eski formuna döndü.
Daraltma işlemi var canım üzme kendini.devamlı önümden gaz çıkıyor. Otururken kalkarken bile hava giriyor gaz çıkarıyor. Bu günde 1-2 kere değil devamlı çıkıyor. otururken kalkarken bile önüne hava girip ses çkartacak kadar bollaşma var. Önden gaz çıkma nedenleri arasında genişleme varmış ki zaten aynada kendim de görüyorum dikişi sanki çok aşağıdan attı bu kedar değildi yani. Benimki çok genişledi de inşllah geçer.
İşlem yptırmak istemiyorum eçıkcası. Sadece bu durumu yaşayan var ise ne kadar süreda düzeliyor veya hiç düzelmyor mu onu merak etmiştim. Ama kimse cevap vermedi.Daraltma işlemi var canım üzme kendini.
Hayatımın bir döneminde doğum yaptığım için yardımcı olabilmek adına yazdım, 2 ay her şey için çok erken.Ama ben yeni doğum yapmış kadınlana soruyırum bizde öyle bir şey yoktu diyorlar. O yüzden