neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.464 2.925 2 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #1 Doktora gitmeden nasıl çözüm bulabilirim?Çünkü bebekle doktora gitmek de çok zorlanıyorum. Bir de önerdikleri Şampuan ve serumlar çok pahalı oluyor
Doktora gitmeden nasıl çözüm bulabilirim?Çünkü bebekle doktora gitmek de çok zorlanıyorum. Bir de önerdikleri Şampuan ve serumlar çok pahalı oluyor
perdono pero no olvido forgive but don't forget Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 4.402 7.503 2 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #2 Hormonal bi durum olduğu için ne kullansak da etki etmez bence. Bikaç ay dökülüyor sonra normal haline geliyor.
Hormonal bi durum olduğu için ne kullansak da etki etmez bence. Bikaç ay dökülüyor sonra normal haline geliyor.
dogadostupanda Nirvana Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 13.328 46.993 2 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #3 Benim dokulmedi. hamileyken kullandigim vitamin takviyelerini emzirdifim sure boyunca kullanmaya devam etmistim onun etkisi olabilir
Benim dokulmedi. hamileyken kullandigim vitamin takviyelerini emzirdifim sure boyunca kullanmaya devam etmistim onun etkisi olabilir
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 1.633 1.223 30 2 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #4 neyiseda .!.: Doktora gitmeden nasıl çözüm bulabilirim?Çünkü bebekle doktora gitmek de çok zorlanıyorum. Bir de önerdikleri Şampuan ve serumlar çok pahalı oluyor Genişletmek için tıkla... Maalesef kestirmiştim ve bir nebze düzelmişti. Gebelik boyunca dökülmeyen saçlar dökülüyor doğum sonrası.
neyiseda .!.: Doktora gitmeden nasıl çözüm bulabilirim?Çünkü bebekle doktora gitmek de çok zorlanıyorum. Bir de önerdikleri Şampuan ve serumlar çok pahalı oluyor Genişletmek için tıkla... Maalesef kestirmiştim ve bir nebze düzelmişti. Gebelik boyunca dökülmeyen saçlar dökülüyor doğum sonrası.
crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.501 5.016 36 2 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #5 Başlığa ithafen yazıyorum durduramadım bebeğim 10 aylık oldu hala dökülüyor ama 2-3 haftadır yeni saçlar çıkmaya başladı onlar yoktu
Başlığa ithafen yazıyorum durduramadım bebeğim 10 aylık oldu hala dökülüyor ama 2-3 haftadır yeni saçlar çıkmaya başladı onlar yoktu
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 6.028 6.219 2 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #6 neyiseda .!.: Doktora gitmeden nasıl çözüm bulabilirim?Çünkü bebekle doktora gitmek de çok zorlanıyorum. Bir de önerdikleri Şampuan ve serumlar çok pahalı oluyor Genişletmek için tıkla... Kendi kendine geçti. 4-5 aylıkken anormal dökülüyordu sonra normalleşti.
neyiseda .!.: Doktora gitmeden nasıl çözüm bulabilirim?Çünkü bebekle doktora gitmek de çok zorlanıyorum. Bir de önerdikleri Şampuan ve serumlar çok pahalı oluyor Genişletmek için tıkla... Kendi kendine geçti. 4-5 aylıkken anormal dökülüyordu sonra normalleşti.