Doğuma Hazırlık Doğumdan sonra psikoloji

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kalbim mucizelerim

Ayşe'm Emirhan'ım Ecrin’im
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
1.047
1.202
133
30
Ben 5 gün önce sezeryan ile oglumu kucagıma aldım cuma günü taburcu olup evimize geldik ben doğumdan sonra çok karamsar düşünmeye başladım ya oğluma bakamazsam ya kızımla ilgilenemezsem diye 4 yaşında bi kızım var eşim evdeyken herşey çok güzel kötü düşüncelerim yok ama eşim sabahları işe gidince kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak geliyor sürekli içimden hiç bi şeyden tad alamıyorum ya uykusuz kalıyorum yada gözümü uykudan açamıyorum neden böyle oldu bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bide oglum sol göğüsümü tutmadı bende sağarak veriyorum ama doymuyor doymayınca mecburen mama veriyorum bu sefer annem babaannem başlıyor mama verme yoksa hiç emmez diye napım yanı oglum doymuyor çoçuğu açmı bırakayım elimden geldiği kadar emzirmeye çalışıyorum ama olmuyor işte yeni doğum yapanlar yada daha önce benim gibi bu durumu yasayan varmı

Mama vermeyın. Benım de sol goğsumu emmıyor du. Emzırın bol bol. Bolda kastım 2 saatte bır degıl. sut gelmese de zamanla artar.

Allah'a şükür o zamanki psikolojim düzeldi 52 günlük oldu oglum emziriyorum emiyor Allah'a şükür atlattık o günleri dogum sonrası psikoloji çok kötü bişey ya

Allah'a şükür o zamanki psikolojim düzeldi 52 günlük oldu oglum emziriyorum emiyor Allah'a şükür atlattık o günleri dogum sonrası psikoloji çok kötü bişey ya
Canım sen tecrubeli bi anneymişsin bak. Kızım var diosun daha ne olsun bi bebişlemi başa cıkamıcan ki gecmiş diosun zaten.. Bol emzirmeler bende mama veren annelerdenim sağlıcakla kalın

Canım sen tecrubeli bi anneymişsin bak. Kızım var diosun daha ne olsun bi bebişlemi başa cıkamıcan ki gecmiş diosun zaten.. Bol emzirmeler bende mama veren annelerdenim sağlıcakla kalın
Can'ım mamaylada olsa saglıklı bi şekilde büyüsünler lohusayken çok kötü oluyor insan korkuları bi yandan ya yetemezsem korkusu bi yandan bide ben 2015 yılında 86 günlük kızımı kaybettim o yüzden psikolojim hiç iyi değildi dogum yaptığımda

Can'ım mamaylada olsa saglıklı bi şekilde büyüsünler lohusayken çok kötü oluyor insan korkuları bi yandan ya yetemezsem korkusu bi yandan bide ben 2015 yılında 86 günlük kızımı kaybettim o yüzden psikolojim hiç iyi değildi dogum yaptığımda
Bir evlat kaybettiysen evhamın gayet normal evlat bu sonucta tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkar ınsan basın saolsun.. Sebebini sorablrmym? 2 tane evladın var şimdi Rabbim bagıslasın canım benim

Bir evlat kaybettiysen evhamın gayet normal evlat bu sonucta tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkar ınsan basın saolsun.. Sebebini sorablrmym? 2 tane evladın var şimdi Rabbim bagıslasın canım benim
37 Haftalik dogum yaptım nefes borusu dar olduğu için üniversite hastanesine gönderdiler orda kuvezde kaldı nefes borusu dar diye Boğaz'ını delip boru taktılar böylece kolay nefes alıyordu 85. Gün hastaneden çıkardık eve getirdik sabaha kadar herşey çok güzeldi 86. Gün sabah 10 da nefes alamadı çok çabaladım oksijen taktım ambulans çağırdım hastaneye gittik doktor girdi içeri 10 dk sonra çıktı başınız saolsun dedi o an o hastane başıma geçti yaşamak istemedim meleğim Elif'im beni bırakıp gitti tam 2 sene oldu rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Cok uzıldum gercekten sadece bı gun evde kalması ve ardından.. Olanla ölene care olunmuyo malesef.. Allah 2 evladınızı size bagıslasın 3. Evladınız cennette.. Bu dunyayla kalmıyoruz zaten degil mi cennette yerinizi hazırlamıştır inşaAllah ve sizi bekliyodur annesi öyle düşünün.. Size sorupda üzdüysem affınıza sıgınırım

Cok uzıldum gercekten sadece bı gun evde kalması ve ardından.. Olanla ölene care olunmuyo malesef.. Allah 2 evladınızı size bagıslasın 3. Evladınız cennette.. Bu dunyayla kalmıyoruz zaten degil mi cennette yerinizi hazırlamıştır inşaAllah ve sizi bekliyodur annesi öyle düşünün.. Size sorupda üzdüysem affınıza sıgınırım
Yok canım üzülmedim benim Elif'im cennette beni bekliyor Allah'ıma bin şükür acım hafiflesin diye Emirhan'ımı gönderdi bana şükürler olsun daha kötü şeyler yaşayan anneler var rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Kesinlikle. Senin paşa 6 gun sonra ikinci ayını bitiriyo galiba benim oğluşumda 2 bucuk aylık sayılır 7 kasımda dogum yaptım yavrum gribe yakalandı 2 ay sçaşısıda tetikledi tabı mahfoldu ogulcugum hastndyz şuan ☺

Kesinlikle. Senin paşa 6 gun sonra ikinci ayını bitiriyo galiba benim oğluşumda 2 bucuk aylık sayılır 7 kasımda dogum yaptım yavrum gribe yakalandı 2 ay sçaşısıda tetikledi tabı mahfoldu ogulcugum hastndyz şuan ☺
Ay çok geçmiş olsun ya haftaya pazartesi bizimdir 2. Ay aşımız var hasta olur diye korkuyorum elimden geldiği kadar koruyorum ama bazen elimizde olmuyor çok geçmiş olsun Paşa'ya öp benim için annesi bende 22 kasımda dogum yaptım

Cok saol canım valla bence bi aile hekimin görsün bzmknndr bişeyi yoktu aşı oldu akşamına cocuk pert dktra gtrdk enfeksyonu varmış sizde aşı yapınca azdı dedi 4 gundur hastndyz balgam oksrk ve kusma yapıyo oğluşumda tıkandı resmen ateşlenmeside gecti şükür ... Sende cok dikkat et gitmeden cay kasıgı calbol ver bence ateşi cıkmasın paşamın..

Cok saol canım valla bence bi aile hekimin görsün bzmknndr bişeyi yoktu aşı oldu akşamına cocuk pert dktra gtrdk enfeksyonu varmış sizde aşı yapınca azdı dedi 4 gundur hastndyz balgam oksrk ve kusma yapıyo oğluşumda tıkandı resmen ateşlenmeside gecti şükür ... Sende cok dikkat et gitmeden cay kasıgı calbol ver bence ateşi cıkmasın paşamın..
Tamam Can'ım çok geçmiş olsun

Cok zor dönemler aynilarini yasadim Allah im al canimi diye yalvarirdim. Kv gorumce belasida vardi tabi ondan agir travma yasadim dogumumda cok zordu onunda etkisi vardi.. sonra sonra geciyor duzene alisiyorsunuz. Ama ne olur sizdeb ricam mama vermeyin. Veriyorsanizda biberon kullanmayin ne olur. Sonra bebisler unutuyor bir kac aya bizi. Benim sutlerim gitti onun mucadelesini veriyorum lutfen biberon kullanmayin hatta mama yada gerek yok emdikce çoğalacaktır zaten

Dogumumdan sonra bende oyleydim gergin ve karamsar mutsuz lohusa deprasyonu diye bir gercek var eskiler cok anlamasada bizi bu bir gercek. Coxgunuzu doyurun tabiki annne sutu tabiki onemli ama cocugu ac birakacak kadar da degil. Eskiler hep boyledir herseyin en iyisini onlar bilir siz onlari cok takmayin kafaniza iciniz nasik rahat ediyorsa oyle davranin sonucta mamayla buyuyen tek cocuk sizin ki degil dunyada

Başınız sağolsun rabbim oğlunu kızınıza sağlıklı uzun ömür versin

Back