Doğumdan sonra myom

_okyanus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
3.073
4.724
Merhabalar fikir verebilecek varsa sevinirim..
İki ay önce doğum yaptım doğum sonrası kontrole gittiğimde doktor 4 cm on duvarda myom var mr çektir raporu değerlendirelim dedi hamilelik öncesi böyle birşey yoktu polip vardı dogumla gitti. Hamilelikte kist var demişlerdi myom olmayıp hamilelikte çıkar mı

Merhaba adetlerınız nasıl çok yogun mu ya da az mı? Sancılımı adet oluyorsunuz..Benımde gecmıste vardı dogumla temızlenmıstı lakın son zamanlarda şüphelerım var doktora gıtmeyı dusunuyorum..

Merhaba adetlerınız nasıl çok yogun mu ya da az mı? Sancılımı adet oluyorsunuz..Benımde gecmıste vardı dogumla temızlenmıstı lakın son zamanlarda şüphelerım var doktora gıtmeyı dusunuyorum..
Doğum yapalı iki ay oldu daha adet olmadm nasıl olacak bilmiyorum hamilelik öncesi ağrılı ve yoğun oluyordum adet öncesi 4 5 gün lekelenme sonra adet oluyordum polip dedi doktorlar doğumla gitti
Doğum öncesi yoktu doğumda çıkabilir mi

Ben bekarken vardı 7 cm di iki tane biri patlamış diğeri de patlamak üzereydi şiddetli karın ağrısıyla gittim kanama yoktu o zaman adet değildim diğeri de patlarsa sıkıntı demişti ağrı kesici içermeyen bir antibiyotik vermişti o küçültmüştü uzun zaman sonra evlenince çocuk istedm ilk olmaz korkusu vardı o olaydan sonra gittiğimde kist vardı demiştim yok hiç bsey demişti tamamen gitmişti

Kendi kendinede geçebiliyor demekki bnm hamilelik öncesi yoktu şimdi var dedi
Mr çektirmişmiydinz

Mr çektirmişmiydinz
Benm yumurtalıklarda vardı ultrason ile bakıldı bekar olduğun için müdahale edemiycem baska türlü bakamıcam smdi demişti evli olsam patlayan kisti kanı alttan temizlicekmiş yani karnımın içi kanla dolmuştu

Başka bir doktordan da görüş alayım bakalm mr isteyecek mi illede

Ben ilk dogumumdan önce hapla adet oluyordum ki zor bebek sahıbı olmustum..Dogumumda da cok kan kaybettım ama kendı kendıme adet olmaya baslamıştım...Şimdi ki dogumumdan sonra ilk 6 ay hersey normalken sımdı anormal adet oluyorum ve anıden yere yapısacak kadar buyuk sancılarla ve fazla kan kaybedıyorum..Muhtemelen bır problem var cunku sosyal hayatım herseyım sıfırlandı..En yakın zamanda gıdıcem ınsallah problemsız halledebılırım..

Az çok tahmin edebiliyorum benmde ağrılı oluyordu ağrı kesici iğne yaptırıyordum bir yere gideceksem resmen adet günüme göre plan yapiyordum şimdi nasl olacak bakalm bekliyorım. İnşallah önemli birşey yoktur seninde

İnşallah yaaa normalde de polikistik overlıyım ama bu farklı bısı oldu öğrenırsem bılgı verırım yıne .

Ben rahim önyüz denen duglas da saplı miyom ( bunun dışında iki sorun daha vardı tabi ki)
Hamile kalmamı engelliyordu.

Benim ultrasondada rahim filminde de gözükmüyordu. Ameliyatta doktorum görüp aldı.

Sonra doğal yolla gebe kaldım.

İlerde bu miyomlar gebe kalmanıza engel olur. Aldırın.

Hamilelelik öncesi sonrası gibi bi ayrım yok vucut yapıyor miyomu her an çıkabilir.

Sanırım evet öncesi sonrası olmuyor vücut bir şekilde yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…