doğumdan sonra kilo veremeyenler

principle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
45
2
44
selamlar erkese;
benim sorunum kilolarımla. doğumda 30 kilo aldım şimdi de veremiyorum. 66 ile başladım 96 ile doğuma girdim şu an 82 kiloym yani 40ım çıktığından beri 82 kiloyum. ben nasıl kilo vercem sütüm az azcık dyet yapsam hemen gidiyo zaten az olan sütüm. 4 ay oldu gram vermedim. kilo veremediim için de depresyona giriyorum. kocamla bile aramız kötü kendimi kötü hissediyorum. Offf ya yok mu hiç benim gibi olan. verirsin ne var canım ben şunu yaptım verdim hem de daha erken deyin:eek: olmaz di mi ama napıyım umut kapısı işte:Saruboceq: bana yardım edebilecek arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum

Aynı dertten muzdaribiz bende doğuma 15 kilo alarak girdim eve geldiğimde 5 kilo vermiştim ama sonra bir iştahım açıldı tabi sütte verdiğim için misliyle kilo aldım kızım şu anda 5,5 aylık ve ben bir an önce kilo vermek istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ek gıdaya da geçtik sütüm az geliyor artık,herkes 1 yıl içinde verirsin diyor ama bana hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor.

kilo vermek gerçekten hiç kolay değil. Sporda yapsan çok zor.

Aynı dertten muzdaribiz bende doğuma 15 kilo alarak girdim eve geldiğimde 5 kilo vermiştim ama sonra bir iştahım açıldı tabi sütte verdiğim için misliyle kilo aldım kızım şu anda 5,5 aylık ve ben bir an önce kilo vermek istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ek gıdaya da geçtik sütüm az geliyor artık,herkes 1 yıl içinde verirsin diyor ama bana hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor.

banada diyorlar verirsin diye ama sanki hiç gitmez bu kilolar gibi geliyor.dışarda zayıf kızları gördükçe eski kıyafetlerime baktıkça sinirlerim bozuluyor.hayır derdimde çok.zayıflamam lazım aslında.odamı yarıyor ne:)

selamlar erkese;
benim sorunum kilolarımla. doğumda 30 kilo aldım şimdi de veremiyorum. 66 ile başladım 96 ile doğuma girdim şu an 82 kiloym yani 40ım çıktığından beri 82 kiloyum. ben nasıl kilo vercem sütüm az azcık dyet yapsam hemen gidiyo zaten az olan sütüm. 4 ay oldu gram vermedim. kilo veremediim için de depresyona giriyorum. kocamla bile aramız kötü kendimi kötü hissediyorum. Offf ya yok mu hiç benim gibi olan. verirsin ne var canım ben şunu yaptım verdim hem de daha erken deyin:eek: olmaz di mi ama napıyım umut kapısı işte:Saruboceq: bana yardım edebilecek arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum

e canım gene baya vermişsin 14 kiloda az değil o kilolar hemen uçup gitmez takma kafana bu bir süreç bebişini besle sen şimdi bol bol bende 85 le kaldım 7 aydayım 6-7 kilo adlım 100 le doğururum büyük ihtimal ama eve dönüş iin bi beklentim yok rejim yapamam zaten bebek emerse en güzeli spor yapabiliyorsan yap alabilirsen koşu bandı al bol bol çık üstüne yürü yada bebişini koy arabaya beraber yürüyün en olmadı aç bi göbek havası bol bol hareket et gider heralde yavaş yavaş allah bebeğini bağışlasın sağlık versin analı babalı büyütsün

bebeğim 3,5 aylık ve 28 kilo aldım hamileliğimde,şuanda da 16 kilo fazlam var.1 yıl içinde eski haline dönersin diyorlar ama hiç umutlu değilim,verdiğim kilolarıda geri aldım zaten.Hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum,evden dışarı çıkmak bile istemiyorum...:çok üzgünüm:

takmayın kızlar.1 yıl lafı doğru.ben de gecen hazıran 75 le doğum yaptım.hamıle kaldığımda 54 kıloydum yanı tam 21 kg aldım bende.ilk 6 ay hiçbişey yapmadım.6.aydan sonra ekmeği şekeri kestım.hemen fark etti.8.aydan ıtıbaren de hem pilatese başladım hem de dıyete.sonuç:şu an gene 54 kg yum.valla boğazı kesmeden olmuyo kusura bakmayın.bugun aylar sonra ılk kez mc donalds yedım.ama akşamı sadece karpuzla geçicem kendıme ceza.
dıyetımı uzun uzun yazamam şimdi ama sabahları muhakkak 1 haşlanmış yumurta ve bol maydonoz yıyın.emzırdığınız için tatlandırı olmaz o yuzden tek şeker atın ya da şekeri kesin.
11 de meyve yıyın ara öğün.öğle yemeğinde at balık tavuk ya da baklıyat.salata yoğurt.3.30 gene meyve
4.30 5 fındık 5 badem 3 ceviz
5.30.3 dıyet bıskvüvi
19:00 yemek ama sebze yemeği ^
21:30 meyve ve gunde 3 lt su
yapın bak bana dua edıceksınız.bu arada bu emzıren anne için hazırlandı.
ama ilk 6 ay çok kasmayın bence.1 damla anne sutu alsalar gene fayda.

kaydirigubbakcemile3 kızlar yandık wala bende bi diyet var eve gidince (annemde kalıyorum bu ara sıcaklar yüzünden) bulur yazarım size işe yarar mı bilmem ben yapamadım benim kızım durmuyo sürekli kucakta yada sohbet istiyo 5dk ayrılamıyorum yanından o yüzden kendime doğru dürüst sofra hazırlayamıyorum ecburen ekmek arası bişeyler bisküvi ya da çok acıktım diye çikolatabilmiyorumkismile of yaa ben hep obez kalcam galiba. LAF ARAMIZDA EMZİRMEYŞ KESİYİM KOCA Bİ BARDAK DİYET KOLA YANINDA DA SİGARA İÇİCEM AHDIM VAR 1 SENEDİR HASRETİM:nazar:

kaydirigubbakcemile3 kızlar yandık wala bende bi diyet var eve gidince (annemde kalıyorum bu ara sıcaklar yüzünden) bulur yazarım size işe yarar mı bilmem ben yapamadım benim kızım durmuyo sürekli kucakta yada sohbet istiyo 5dk ayrılamıyorum yanından o yüzden kendime doğru dürüst sofra hazırlayamıyorum ecburen ekmek arası bişeyler bisküvi ya da çok acıktım diye çikolatabilmiyorumkismile of yaa ben hep obez kalcam galiba. LAF ARAMIZDA EMZİRMEYŞ KESİYİM KOCA Bİ BARDAK DİYET KOLA YANINDA DA SİGARA İÇİCEM AHDIM VAR 1 SENEDİR HASRETİM:nazar:

heheh süper valla:)

benim de 8 kg fazlam var,giyecek hiç bişiyim yok.okul açılınca baştan kıyafet düzmek istemiyorum.kilo vermek istiyorum.dışarı çıkasım yok.kızların bellerine popolarına bakıyorum hep zayıf gördüm mü..36-38 bedendim şimi dana oldum.boy da uzun erkek gibi hissediyorum kendimi:)

spora yazıldım yok veremiyorum kilo.yiyorum çünkü.yemezsem süt gidiyor.bugün akupunktura başladım,inşallah çare olur..

canım valla bende aynı dertten muzdaribim 58 kilo ile hamile kaldım 86 ile doğumdan çıktım.1.5 sene emzirdim. emzirme bitti zayıflayacam dedim.çünkü göbek sanki hiç doğum yapmamışım gibi.kalçalar be basenleri hiç demiyorum bile.tuttum bi zayıflama ilacı aldım 10 gün sonra ölümle burun buruna geldim.tuvalete kalktım gece.lavaboda elimi yıkarken düşmüşüm hatırlamıyorum nasıl oldu ama felaket bi baş dönmesi oldu beynime şimşek çaktı sanki.bi uyandım 2 80 yerde uzanık haldeyim ve sabah olmuş.gece boyunca kendime gelmemişim hiç.ve hala da çık sık başım döner oturduğum yerden kalkınca.bu sebepten az ama sık yiyerek metabolizmayı hızlandırmaya başladım 1 kilo vermişim.olsun azar azar vereyim.ama sağlıktan olmayalım.arada tabi yürüyüş şart.eşine gelincede ona dünyalar güzeli bi evlat vermişsin yanında olup sana destek olması lazım kilo bu gelir de geçer de.sağlıkla büyüt bebeğini..

sorunlar hep aynı..bende 25kilo aldım hamilelikte93,5la gittim doğuma 90la döndüm..bugün 34 gün oldu ve 86 kiloyum..40ım çıkıyo nerdeyse ama giden yok vala kilolardan..geçen hafta diyetisyene gittim..şişliklerim fazlaymış ama ne farkeder atamadıktan sonraaa...tam bi diyet vermedi bu hafta verir heralde..yazarım burdan size bana verdiği diyetle herkes zayıflar sanırım çünkü benim metabolizmam çok az çalışıyo daha öncede gittiğim diyetisyene gidiyorum beni biliyo yani..şuan 86kiloyum amadiyetle ne kadar gider bilmem...arkadaşlar ne zaman spora başlayabilirz.bende adımölçer var diyetisyen günde 7000 adımı bul dedi..buluyorum 7000 i ama ter atıcak spor değil yaptığım sadece ev içindeki hareket iştee...aslında pilates var aklımda ama sanırım beklemek lazım daha..leslie ile yürüyüşleri indirdim intten..onlara başlıcam yavaş yavaş bir mille..ama yinede çok ümidim yok yani tamamınıngidiceğini pek zannetmiyorum okadar dayanamam heralde..70bile bana çok ama onada razıyım..yani KOCAMAN Bİ 16KİLO BEKLİYO BENİsempatiksalakcinni

hamilelikte 16kilo aldım kırkım çıktığında tartıldım 11kilosu gitmişti.çok sevinmiştim topu tpou 5kilo fazlam kalmıştı.şimdi oğlum 7aylık oldu,o 5kilonun üzerine 4kilo daha aldım hiçbir kıyafetim üzerime olmuyor.hiçbirşeyi yakıştıramadığım için yeni bişeylerde alamıyorum üstüme olan 2parça şeyi üniforma gibi hergün giyer oldum

selamlar erkese;

keşke şöyle bi sabah uyansak bi baksak bütün kilolar gitmiş vücutlar fit :)) ne güzel olurdu değil mi? canım rahat ol bence daha çok erken senin için etrafımda ne kadar doğum yapan varsa 6.aydan sonra anca ve yavaş yavaş verdi kilolarını bende kendime 6. ayı seçtim kilo vermeye başlamak için :) diyetisyen kontrolunde başarabiliriz bence ben 73le hamile kaldım 85le doğurum şimdi 78im ve bütün bu kilo basen ve göbekte toplanmış durumda hiçbir kıyafetim olmuyor allahtan boyum çok kısa değil yoksa yuvarlanırdım herhalde :)
hem stres oldukça insan daha çok kilo alıyor zaten bebişlerimiz emeklemeye başladı mı peşlerinde koşturmaktan bol bol zayıflarız :p

Aaaah bu kilolar aaaahh!!! Hayatımda hiç olmadığım kadar şişkoyum. senağlamaHiçbir giydiğim yakışmıyor. Gardrobumdaki hiçbir kıyafetim olmuyor. Boyum da uzun, arkadaşın dediği gibi erkek gibi. Geçen eşofman aldım. Erkek modeline anca sığabildim. alsanaalsanasmileBayan modelleri hep daracık daracık. Korkarım işe başlarken yeni kıyafetler almak zorunda kalacağım. Haa kilo vermek için birşeyler yapmadım mı yaptım. Haftada 1 saat plates, 1 saat fitness'a gidiyorum. Evde de yapayım dedim ilk başlarda ama bebeğimin yanı sıra 6 yaşında da bir kızım var ev işi, yemek koşturmaktan zaman kalmıyor. Diyet yapayım dedim, sütüm azaldı. Bıraktım diyeti mecbureen:2:

50 ile hamile kaldım 34 kg aldım 84 le doğuma gittim. 34 kilonun sadece 10 kilosu gitti ve 24 kg hala benimle yaşıyor kollarım bacaklarım smocu gibi. hiç hoşnut değilim emzirdikçe gider dediller hani nerde gram gitmiyor

mrb kızlar bende doğum yapalı 15 ay oldu kızımı hala emziriyorum ve diyet yapmama rağmen

üstüme yapışmış olan 10 kiloyu veremiyorum herkes adet olmaya başlayınca verirsin diyor

hala adet olmadım sizler adet oluyormusunuz acaba kiloyla adetin bir bağlantısı varmı

mrb kızlar bende doğum yapalı 15 ay oldu kızımı hala emziriyorum ve diyet yapmama rağmen

üstüme yapışmış olan 10 kiloyu veremiyorum herkes adet olmaya başlayınca verirsin diyor

hala adet olmadım sizler adet oluyormusunuz acaba kiloyla adetin bir bağlantısı varmı

herkes alakası var diyor canım bilmiyorum.bende 7ay oldu hala adet olmadım,sabırsızlıkla bekliyorum olunca göreceğiz.bu arada koşuya platese spor salonuna giden arkadaşlara imreniyorum.benim oğlumu 5dakika tutta tuvalete gideyim diyecek kimsem bile yok

herkes alakası var diyor canım bilmiyorum.bende 7ay oldu hala adet olmadım,sabırsızlıkla bekliyorum olunca göreceğiz.bu arada koşuya platese spor salonuna giden arkadaşlara imreniyorum.benim oğlumu 5dakika tutta tuvalete gideyim diyecek kimsem bile yok

valla benim kızım yaşını geçti hergün annemi gördüğü halde onda bile fazla durmuyo bana çok düşkün.umarım biran önce adet oluruzda bu kilolar gider

ben ilk oğlumda emzirme dönemimde çok kilo almıştım aynısını birdaha yapmayacağım dedim ama olmadı.Şöyle özetleyeyim:hamileliğimde 12 kilo aldım ,göbeğim çok büyümedi,zaten uzun boyluyum bu 12 kilo pek kilolu durmadı bende.Doğum yaptım göbek zeten hemen gitti 1 hafta sonra sadece 2 kilo fazlam vardı.Şimdi ki durumu anlatayım bir de ,aradan 9 ay geçti ve ben 12 kilo aldım ve doğuma girdiğim kiloyu geçtim.Şimdi diyetisyene başlayacağım çok zor veriyorum zaten ne yapacağımı bilemiyorum.Anlamadığım 2 çocukla bütüngün oturmuyorum bile ama 1 gr. bile gitmiyor.Benim gibi olan yoktur valla emzirme döneminde bu kadar kilo alan off ya....

X