doğumdan sonra kendimi bir türlü toparlayamıyorum

kendimi iyi hissetmek için saçımı kestirdim,baya bi kısa kestirdim hatta değişiklik olsun diye,ilk önce çok beğenmiştim, şimdi ise hiç beğenmiyorum. evim hep dağınık hiç toplanmıyo , her işim yarım kalıyo, eşimle birbirimize eskisi kadar vakit ayıramıyoruz, hatta hiç ayıramıyoruz diyebilirim v.s. toparlayamıyorum kendimi bir türlü ne denedimse olmuyor, evet 4 kg. çok fazla değil belki ama benim için çok doğumdan önce 56 kg.idim ,doğuma 73 kg.ile girdim şu an 60 kg.indim , kıyafetlerimin olmayışı beni çok sinir ediyo ,ayrıca üst kısmım o kadar çok genişledi ki, beni gören sütüm dolup taşıyo sanıyor ama sütüm de yok ne yazık ki... :sinifsinif:

canım yenı bir topık actım ustelık sütünle ılgılı tetıkleyıcı bir kac gıda var konusuruz sıkma canını benımde kıyafetlerım olmuyo henuz cok yenı annelerız tam olarak olayı kavrasak ınan bu konustuklarımıza gulucez

benim bebeğim 81 günlük oldu.hala aynı durumdayım sürekli ağlayorum.bebeğim yemiyor onunda etkisi var. sütümde az benimde göğüslerim kocaman ama süt yok daha çok mama veriyorum bu da üzüyor insanı kiloları falan dert etmiyorum.şu bebeğim bir yese başka bişey istemiyorum.

ben 50 kgda hamile kaldım 77 kg 300 gr doğuma girdim. Bebeğim 6 aylık sadece 17kg verdim. Hala 10 kg fazlam var 6 aydır hiç üzerimi giyinmedim, ya kocamın eşofmanları tişörtleri yada gene kocamın kotları :) Buarada ev işi ne, yemek yapmak ne unuttum sayılır... Ama sürekli kendisiyle ilgilendiğim mutlu bir bebeğim var ve bu hepsine bedel ..Uzun uzun vitrinlere bakınıp sokaklarda dolanmayı özledim ama vitrin yerine bebişimin gözlerine bakıyorum o mutlu ben mutlu .... Ev temizlenir ,kilo verilir ama bebeğimin bu küçücük hali geri gelmez o sebebten tadını çıkara çıkara oğlumla ilgileniyorum gerisi hikayee , rahatsız olan varsa da ben rahatsız olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…