4 kilomu sadece gülüp geçiyorummmm....
4 kiloda dertmi arkdasım benim doğumdan sonra üüzerime yapışan 30 kilom var ve veremedim sütüm azdı süt olucak diye ne dedilerse yedim bi haltta olmadı yakında işe baslıyorum hacimli hacimli dolanıyorum...
ben 70 kiloyla hamile kalıp 81 kiloyla doğuma gittim.oğlum şimdi 1 yaşında..173 boyum ve 76 kiloyum.dev anası gibi dolaşmaktan sıkıldım.ayrıca 9 aylık hamile gibiyim.karnım hiç inmedi((
ayy sizleri okudukça halime şükrettim vallahi.benim de 3 aylık bebeğim var ama sizin gibi değilim çok şükür.gidiyorum fönümü de çektiriyorum,kaşımı da aldırıyorum,ojemi,makyajımı da ihmal etmiyorum.bu ne ya ne hale gelmişsiniz siz öyle .doğum mu yaptınz
ız yoksa üstünüzden buldozer mi geçti.
ha benim kilolarım yok mu?var.ama ben lohusalıktan sonra 1.5 ayda sütü azaltmayan mucizevi bir diyetle 4 kilo verdim.6 daha verip genç kızlık kiloma dönmek hedefim.her gün sporumu da yapıyorum 1-2 saat kadar.
üstüme yeni kıyafetler de aldım.valla millet imrenerek hatta kıskançlıkla bakıyor.
titreyin ve kendinize gelin arkadaşlar.Allah size evlat vermiş dünyanın en güzel şeyi.depresyona girin diye değil herhalde
siz bunları yaparken bebeğinize kim bakıyor... ya a diğer işlerinizi kim yapıyor????
şöyle anlatayım tabi ben tek başıma bakma durumda değilim.ilk 40 gün annem kaldı yanımda.şimdi 2 aydır da kayınvalidem yardım ediyor.yalnız kalmıyorum yani.eşimin de çalışma şekli biraz değişik çoğu günler evdedir.bu yüzden avantajlıyım.ama bir kuaföre gitmek zaten en fazla 1 saat alır.söylüyorum bebişim var diye acele ediyorlar.spor olarak ise 1 saat tempolu yürüyüşüm var.onda da eşim,ben,bebeğim çıkıyoruz.oğlum açık havada hemen uykuya dalıyor zaten eşim de başında duruyor ben de turluyorum.işte büle.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?