doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

Tevekkulsart

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
16
4
29
hanımlar merhaba.
doğumum yaklaştı inşallah 1 ay civarında kaldı (dua edin benim ve bebeğim için inşalalh kolay ve sağlıkşı doğum olur inşallah) ben şimdilik 10 kilo civarında aldım yaklaşık 12 13 kilo ile kapatırım diye tahmin ediyorum. 1.gebeliğimde 27 kilo almıştım ve 9 kilosu bana kalmıştı 2. gebeliğim olduğunda 12 13 de öle eklesek nerden baksanız 21 22 kilo fazlam var yani.. siz kaç kilo aldınız nasıl verdiniz ne önerirsiniz.Anne sütünü az yemek yiyip sıkı diyet yaparak azalsında istemiyorum ama bu kilolarda gitsin istiyorum öneriniz var mı?

sağ sağlim kucağına alırsın inşallah hayırlı doğumlar .ben şubatta doğum yaptım 20 kilo aldım doğum sonrası hala 20 kilo üzerimde, vermiş değilim ibre hiç oynamıyor ,hiç alışık değilim napıcamı bilmiyorum işe başlayınca verirsin dediler 1 aydır çalışıyorum 20 şer dakika sabah akşam yürüyorum yine yok

sağ sağlim kucağına alırsın inşallah hayırlı doğumlar .ben şubatta doğum yaptım 20 kilo aldım doğum sonrası hala 20 kilo üzerimde, vermiş değilim ibre hiç oynamıyor ,hiç alışık değilim napıcamı bilmiyorum işe başlayınca verirsin dediler 1 aydır çalışıyorum 20 şer dakika sabah akşam yürüyorum yine yok
aslında yürüyüş verdirir ama acaba yeme düzeninle alakalı bir sıkıntı mı var. bilemedim

Canım ben 27 kilo almıştım 71den 98 olmstm
Doğumdan sonra 3 4 hafta icinde 14 kiloskilosu gitti sonra kaldm 84tte süt olsn diye yedm hep

Smdi kizm 10 aylik olcak 69 kiloyum ama diyet yaptm kilo oturmadığı içinde cabuk gitti

Doğumdan sonra 3 4 hafta icinde 14 kiloskilosu gitti sonra kaldm 84tte süt olsn diye yedm hep

Smdi kizm 10 aylik olcak 69 kiloyum ama diyet yaptm kilo oturmadığı içinde cabuk gitti
kiloyu oturtmamak gerekmiş evet özellikle 1 yıl içinde vermek gerekiyordu galiba yada 9 ay süreyi tam hatırlayamadım. nasıl bir diyet uyguladın ?

ben de 20 kilo aldim. 3 ay oldu. zaten dogumdan bir hafta sonra 9 kilo verdim. hicbisey yapmadan. ama sonra yavasladi kilo vermem. su an 5 kilom kaldi fazladan. ben cok cok su iciyorum. 3 litreyi buluo galiba. bi de tatli yi azalttm. aksam yemeklermi de erken saate cektim. oglenleri corba yogurt gibi seyler le gecistirdim. ama ceviz badem bi de bitki caylari cok ictim sutum azalmasin diye. sanirim onlarin etkisi oldu.

ay
ben de 20 kilo aldim. 3 ay oldu. zaten dogumdan bir hafta sonra 9 kilo verdim. hicbisey yapmadan. ama sonra yavasladi kilo vermem. su an 5 kilom kaldi fazladan. ben cok cok su iciyorum. 3 litreyi buluo galiba. bi de tatli yi azalttm. aksam yemeklermi de erken saate cektim. oglenleri corba yogurt gibi seyler le gecistirdim. ama ceviz badem bi de bitki caylari cok ictim sutum azalmasin diye. sanirim onlarin etkisi oldu.
hadi inşallah bende hayırlısıyla doğurup hayırlısıyla vermek istiyorum suyun etkisinin çok olduğuna bende inanıyorum.

Doğum yaptıktan sonraki ilk hafta yaklaşık 6 kilo civarında bir kilodan hemen kurtulacaksın geriye kalanları vermek de sana düşecek :KK19: Emzirirken sıkı bir diyet yapman çok doğru olmaz diyet konusunda kararlıysan bir diyetisyen desteği ile yapmalısın bunu ki emzirme diyeti uygulasın. Doğum yaptıktan iki ay sonra egzersiz yapmaya başlayabilirsin tabi ki ağır ve sert egzersizler olmamak şartıyla. Emzirmek çok büyük bir kalori yakımı sağlayacak sana bunu kullan ve bol su tüket en çok sütü su yapacak inan. Kendine günde yarım saat fırsat bulup yürüyüş yapmayı dene karbonhidrat tüketimini dozunda yap yani sen emziriyorsun bu tatlıyı ye şu poğaçayı ye oyunlarına gelme. Et, süt, sütlü tatlı, evde yaptığın komposto, yoğurt, kefir, balık vs sağlıklı beslenirsen sütün de artar kilon da gider aman çikolatalardan uzak dur. Sağlıkla büyüt bebeğini. :KK200::emir_bebek:

Bende 17 kilo aldim 10 kilo vermem lazim 3 aylik oldu bebegim emziriyorum yediklerime dikkat etmeye basladim ins veririz kilolari

Toplamda 13 kilo almistim. Sezaryanla yaptim dogumdan cikinca 10 kilo gitmistii

Hamileyken 18 kg aldım. Oğlum 7 aylık 2 kilo fazlam kaldı. Aslında ideal kilomun altındayım 2 kilo fazla hamile kaldığım zamanki kiloma göre fazla. Kilo dert değil de ah o sıkılaşmak? Puding kıvamındayım

hanımlar merhaba.
doğumum yaklaştı inşallah 1 ay civarında kaldı (dua edin benim ve bebeğim için inşalalh kolay ve sağlıkşı doğum olur inşallah) ben şimdilik 10 kilo civarında aldım yaklaşık 12 13 kilo ile kapatırım diye tahmin ediyorum. 1.gebeliğimde 27 kilo almıştım ve 9 kilosu bana kalmıştı 2. gebeliğim olduğunda 12 13 de öle eklesek nerden baksanız 21 22 kilo fazlam var yani.. siz kaç kilo aldınız nasıl verdiniz ne önerirsiniz.Anne sütünü az yemek yiyip sıkı diyet yaparak azalsında istemiyorum ama bu kilolarda gitsin istiyorum öneriniz var mı?

Bende 17 kilo aldim 10 kilo vermem lazim 3 aylik oldu bebegim emziriyorum yediklerime dikkat etmeye basladim ins veririz kilolari
Toplamda 13 kilo almistim. Sezaryanla yaptim dogumdan cikinca 10 kilo gitmistii
Kilo vermek için neler yaptiniz, bende doğum yapalı bir ay oldu. 93 ile doguma girdim, doğumdan cikinca 84 kilo idim su an hala 84 kiloyum..gebelik öncesi 76 kilo idim, 8 kilo fazlam kaldı...
Neler yapmami onerirsiniz, sezeryan oldum bu arada

Hamilelikte 12 bucuk kg aldim Doğumdan bir hafta sonra 7.5 kg gitti..
Doğum yapalı 26 gün oldu gram gitmiyor artık
Zaten 5 kg fazlalık ile hamile kalmıştım şu an vermem gereken kilo 10 nasıl verecem bilmiyorum.

Hamile kaldığında 58 kilo idim. 22.5 kilo aldım yani 80.5 ile doğuma gittim. Doğumdan çıktığımda 76 ya düşmüştüm. Sezeryan doğumdu doğumum. Tabiki spor filan hic bisey yapamadım hala yapamıyorum zaten yapmaya fırsatım olmuyo. Bebegim 2 aylık oldu 64 kiloyum şuan. Biz geceleri hiç uyumuyoruz bebisim uyumuyo ve uyanık olduğu zamanlar da kesinlikle kucakta gezmek istiyo. 2 dakika oturtmuyo beni. Sütüm az diyet yapma imkanım yok ama bol su içiyorum ve akşam 5 ten sonra bisey yiyemiyorum hem bebisten fırsat bulamadığımdan hem de geç yeme huyum olmadığından. Fazla olarak 6 kilom aldı. Bu tempo ile yakında ondan da kurtulurum insaALLAH

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş ben 5 sene önce doğum yaptım 64 ile hamile kaldım 81 ile doğuma gittim 17 doğumdan sonra 77 düştüm sonra birden gene aldım sütten kesene kadar sadece yürüyüş yapabildim normal doğum olduğu için sorun olmadı daha sonrasında beslenmemi düzene koydum ama arada saldım tabi 5 aydır sıkı bir diyete girdim 69 kiloyum şuan 5 daha gitsin normal kiloma dönücem inş

Ben hamileyken 15 kilo aldım. Doğumdan 6 ay sonra kendi kiloma döndüm. Hatta 22 kilo verdim. Boğazımdan kısarak değil. Sağlıklı ve düzenli beslenerek. Ben rezenenin de faydası olduğunu düşünüyorum. Sütüm artsın diye içiyodum daha sonra ödem attığını öğrendim.

Merhabalar...
Bende her iki Hamileliktede 22-23 kilo civarı almıştım...
2 normal Doğum yaptım...

Doğum sonrası diyet gibi şeyler yapmadım...

Sağlıklı beslenmeye çalıştım,
hamur işleriyle,tatlı ve Abur cuburla aram yoktur zaten...
Nadir tüketirim...
Sütümde de azalma olmadı hiç, iki kızımıda 2 yaşına yakın emzirdim...

Bebeğim 3 aylıkken bende evde ufak ufak egzersizlere başladım,kendimi yormadan...
Vücudu egzersize alıştırdıktan sonra günde 2-3 set yapmaya başladım...

Çok işe yarıyor...

Doğumdan sonra Max 6-8ay içinde hedefime ulaştım...
Sıkılaştım,ve şuanda 53-54-55 kilo arasında gelip gidiyorum...
Karnım dümdüz...
Mekik çalıştım...

En önemlisi günde 2,5 lt su içtim...

Zor bir süreç,vazgeçmemek lazım...
Kendinize bir hedef belirleyin...
Porsiyonları azaltın ama sık sık yiyin...
İradeli olun...

12 kilo alarak hamilelik sürecini tamamladım. Bebeğim 5 aylık 2 kilom kaldı. Özel bir şey yapmadım hep nasıl beslendiysem öyle devam ettim ama göbrk var anlama veremiyorum buna

O
12 kilo alarak hamilelik sürecini tamamladım. Bebeğim 5 aylık 2 kilom kaldı. Özel bir şey yapmadım hep nasıl beslendiysem öyle devam ettim ama göbrk var anlama veremiyorum buna
O bence mekik bisiklet vs karin kaslarını çalıştıracak hareketlerle gider gibime geliyor benim de var göbek çünkü. Bebeğim 2.5 aylık 5kilom filan kaldi

X