dogumdan sonra kabızlık

nesibe82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
169
0
herkese merhabalar,
ben 1 kasımda normal dogula bebisimi kucagıma aldım.
dogumdan beri kabızlık sorunu cekiyorum ve tuvalete gitmeye korkar oldum. sizlerde aynı durumu yasıyomusunuz. eczaneye ilac sordum fakat emzirdigim icin herhangi bi ilac onermedi. benim duruumda olan arkadaslar sizler ne yapıyorsunuz. nasıl acılarınızı dindiriyorsunuz.

kayısı ve ılık su dene canım sabah aç karnına......inşallah sendede işe yarar ben birde activya yemiştim şuan gayet düzenli allahdan...:nazar:

aynı sorun bende de var ve çok canım acıyor bugun bebğimi aşıya götürdüm bende muayene oldum doktorum ılık su iç ve OSMOLAK şurubunu içebilirsin emzikli annelerde tek önerilen şurup bu dedi ve bugun içecegim inş işe yarar sanada çok geçmiş olsun canım......

ben kuru incir ve kayısı yedim bol bol ama hala duzene girdigini soleyemem tuvalet işkence seansına dönüyo :kedi:

canım ben sezeryanla doğum yaptım ve üçüncü gün kabızlıkla karşılaştım ölüyom dedim acıdan içebilirsen saf zeytinyağı sabah aç karnına bir yemek kaşığı üzerinede sıcağa yakın ılık su 10 dakka sonra tuvalettesin. test edildi onaylandı :))

o dertten bende de var bırde hemoroid cekıyorum bekarlıgımdan berıdır cekıyorum hamılelıgımde daha da arttı ve malesef et parcası var bırde kabızlık tuvalete gıtmek işkenceydı gunde 1 tatlı kasıgı saf zeytınyagı ve komposto ıcıyorum hemoroid ıcınde krem kullanıyorum malesef kabızlık ıcın ılac vermedı eczane genelde anne sutune gecıyormus bırde yatarken zeytınyagına pamugu batırıp o bolgeye koyuyorum acısını alıyor.

X