- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum yapalım5 ay oldu, bende hala adet olmadım, doktorum 6 ay sonra düzene gireceğini söyledi. Daha uzun süre adet olmayanları da duydum. 6 ay sonra olmazsanız doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim.ben doğum yapalı 3 ay oluyor sezeryan oldu ve emziriyorum... hala adet görmedim sadece bir ara çok az kan geldi o kadar.. nezaman adet görmeye başlayacağım?? sizlerde nasıl oldu??
epey zaman olmuş siz yazalı ama ayni şeyleri yaşamışız. Benim kızım su anda 2 aylık emziroyorum. 45 günlükken 6 gün adet oldum. Bitti 4 gün sonra tekrar adet oldum bu sefer 3 gün surdu bitti. Daha doktoruma söylemedim ama normal mi acaba?Ne güzel çoğunluk hic adet görmüyor ben de tam tersi, kırkım çıktı 1 hafta sonra adet gördüm. Adet bitti 1 hafta sonra yine adet gördüm doktoru aradım normal dedi ama hic boyle birsey duymamistim. Genelde emzirenler adet görmüyor...
epey zaman olmuş siz yazalı ama ayni şeyleri yaşamışız. Benim kızım su anda 2 aylık emziroyorum. 45 günlükken 6 gün adet oldum. Bitti 4 gün sonra tekrar adet oldum bu sefer 3 gün surdu bitti. Daha doktoruma söylemedim ama normal mi acaba?
oldum doktor herşey normal dedi. Ama daha sonra doktoruma sormadım bu durumu. Şuanda doğumun üzerinden 70 gün geçti40 muayenesini olmuş muydun canım? Normaldir muhtemelen ama mutlaka sor icin rahat etsin