doğumdan sonra ilk adet görme zamanlarınız neler???

Ne güzel çoğunluk hic adet görmüyor ben de tam tersi, kırkım çıktı 1 hafta sonra adet gördüm. Adet bitti 1 hafta sonra yine adet gördüm :KK43: doktoru aradım normal dedi ama hic boyle birsey duymamistim. Genelde emzirenler adet görmüyor...

Ben 74 günlük bir erkek bebeğe sahip bir anneyim anneliğimin 70. gününde sadece bir gün adet gördüm ve anında kesildi sizce bu normal mi gerçekten?

6 aylık olucak yakında emziriyorum sadece 40 çıktı 4 aylıkken adet oldum bide 15 gün geçti bi daha oldum normal doğum üstelik uzun süre olmam sanıyordum

Bende 40 cıkar cıkmaz oldum bebegim 6 aylık oldu bidaha hiç olmadım ama çevremdekilerde hep böyle olmuş kayınvldem emzirirken 1 sene olmamış sonra olmuş ,görümcemde öyle .yani normal sanırım :emir_bebek:

ben doğum yapalı 3 ay oluyor sezeryan oldu ve emziriyorum... hala adet görmedim sadece bir ara çok az kan geldi o kadar.. nezaman adet görmeye başlayacağım?? sizlerde nasıl oldu??
Doğum yapalım5 ay oldu, bende hala adet olmadım, doktorum 6 ay sonra düzene gireceğini söyledi. Daha uzun süre adet olmayanları da duydum. 6 ay sonra olmazsanız doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim.

Ne güzel çoğunluk hic adet görmüyor ben de tam tersi, kırkım çıktı 1 hafta sonra adet gördüm. Adet bitti 1 hafta sonra yine adet gördüm :KK43: doktoru aradım normal dedi ama hic boyle birsey duymamistim. Genelde emzirenler adet görmüyor...
epey zaman olmuş siz yazalı ama ayni şeyleri yaşamışız. Benim kızım su anda 2 aylık emziroyorum. 45 günlükken 6 gün adet oldum. Bitti 4 gün sonra tekrar adet oldum bu sefer 3 gün surdu bitti. Daha doktoruma söylemedim ama normal mi acaba?

epey zaman olmuş siz yazalı ama ayni şeyleri yaşamışız. Benim kızım su anda 2 aylık emziroyorum. 45 günlükken 6 gün adet oldum. Bitti 4 gün sonra tekrar adet oldum bu sefer 3 gün surdu bitti. Daha doktoruma söylemedim ama normal mi acaba?

40 muayenesini olmuş muydun canım? Normaldir muhtemelen ama mutlaka sor icin rahat etsin

Herkese merhabalar
Kızlar yardım edin
Ben 14 mart 2018 de,24 haftalık kızımı anomali sebebiyle normal doğum ile ölü doğurmak zorunda kaldım.(eşim sekiz ay önce varikosel ameliyatı olmuştu,ameliyat olduktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim)
Şuan kanamalarım peçeteye silince gelen cinsten az bir şekilde devam ediyor bu lohusalık kanaması mıdır?
Bir daha ne zaman regli olucam da hamile kalacağım
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi kızlar?
Ne zaman regli olacağım ben

Normal Doğum yaptım...kızım 22-23 aylık olana kadar emzirdim...sütten kesince bir sonraki ay adet görmeye başladım... her iki Doğumdan sonra da aynı şeyi yaşadım...kişiden kişiye değişir

X