Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet söktürücü istesen de, emzirdigin için doktor vermez zannımca. Spirali de adetliyken takiyorlar. Sancılı olacağından değil de, hamilelik olmadığı net olsun diye. Adet olmuyorsan, gebelik testi bakıp takmalari lazım aslında.... Ama tam bilmiyorumArkadaslaaar destek ve yorum istıyorummmm
Ilk dogumumdan sonra 18 ay adet olmadım daha sonra duzenlı sekılde 3 ay adet oldum sonra hemen hamıle kaldım kazayla. Sımdı yıne dogurdum sezarynle.dogumdan sonra da bı kaç gun kanamam oldu kesıldı yani öyle kanama dedıysem az az. Ikı üç sonra temellı kesıldı. Şimdi kızım 6 aylık tabı hala adet olmadım.
Muhtemeln uzuunca bi zamn yıne adet olmucam. Bunyede alıştı yanı adet olmamaya.:))
Şimdi sizlere sorum. Doktora gıdıp adet söktürücü isteymmi yoksa böyle devammı edeyım ?
Gıdıp spral taktrabılırmmı ? Adet olmadan takınca sancılı olur dıyorlar dogru mu ki?
Yani nerdeyse 4 senedr adet olmuorum eerkek gıbı hıssedıyorummm kendımı yaaaaaa
Umarımm cabuk yanıt alırımm.
Tesekkur ederm cevapladıgın için. Adetlı degılken gıttım taktrdım. Gebelık testı yapıldı önce.Adet söktürücü istesen de, emzirdigin için doktor vermez zannımca. Spirali de adetliyken takiyorlar. Sancılı olacağından değil de, hamilelik olmadığı net olsun diye. Adet olmuyorsan, gebelik testi bakıp takmalari lazım aslında.... Ama tam bilmiyorum
Ben de sana sorayım, nerde taktirdin? Aile planlaması merkezlerinde ücretsiz takılıyor ama ozellerde takılıyor mu ve ücreti nedir diye merak ediyorum da...Tesekkur ederm cevapladıgın için. Adetlı degılken gıttım taktrdım. Gebelık testı yapıldı önce.
Özel de taktrmadım özele gıdıp de para vermeye degmez dıye düşünüyorum gercktn 1 dklık bi işlem.Ben de sana sorayım, nerde taktirdin? Aile planlaması merkezlerinde ücretsiz takılıyor ama ozellerde takılıyor mu ve ücreti nedir diye merak ediyorum da...