doğumdan sonra ilk adet görme zamanlarınız neler???

bebeğim 16 aylıkken sütüm azaldığı için sütten kestim ve 1 ay sonra adet gördüm.arkadaşlarında dediği gibi kişiye göre değişiyor.

Benimde oglum on aylik olucak hala adet olmadim dr ilk adetin fazla olabikir dedi acaba ne kadar fazla

Bebeğim 52 günlüktü regl olduğumda. Normal bir kanama, normal süre ve sonrası hep düzenli regl döngüsü.

ilk kez oğlum 1 yaşına geldiğinde adet oldum, emziriyorum.
az az 1 hafta sürdü ,bitti.
tekrar 1 hafta sonra adet oldum, bu sefer çok yoğundu.
doktor normal olduğunu söyledi.

büyük kızımda 2.5 aylıkken adet olmuştum. bu kızımda 5,5 aylıkken adet oldum ve şuan da baya yoğun geçiyor gece üstüm başım batmış yani o derece

ben de dahA adet görmedım 4,5 ay gecti, adet görmemem önemli değil herkes gec görmüş yazılara bakılırsa ama bu sabah aniden canım çiğ börek çekti çok şiddetli olarak, benim de canım pek bir şey çekmez normalde, çok panikledim. hemen yapıp yedim sonra aklıma geldi neden böyle canım çekti diye. korkuyorum açıkçası tamam aynı zamanda birlikte büyürler ama ben hangisiyle ilgilenicem hem zaten doğum kilolarımı da veremedim henüz vermedim emziriyorum diye.. yani tabi allah bilir olur mu olmaz mı, işine karışılmaz da. hemen bir test alıp yapmalıyım.

16 aylıkkken gördüm. 2 aydır zaman asımı yok düzenli oluyorum. işe başlayınca düzenli emmedi ondan oldum galiba . normalde bebek gibi iki saatte bir emerdi.

Doğumdan sonra 40.gün regl oldum çok yoğun ve 8 gun surdu daha sonra 59.gun tekrardan başladı hala oluyorum
2saatte bir emziriyorum bebeğiminde kilosu gayet iyi
Yani emzirmeyle alakalı oldugunu hiç düşünmüyorum

Bende surekli emziriyorum 2 saatte bir bebegim tam 6 ayına girdiği gun adet oldum hem desakır sakır cok fazla miktarda oluyor.ben 1 sene olmam diye dusunurken bir sabah selale gibi akarak basladı off

Arkadaslaaar destek ve yorum istıyorummmm:rolleyes:
Ilk dogumumdan sonra 18 ay adet olmadım daha sonra duzenlı sekılde 3 ay adet oldum sonra hemen hamıle kaldım kazayla. Sımdı yıne dogurdum sezarynle.dogumdan sonra da bı kaç gun kanamam oldu kesıldı yani öyle kanama dedıysem az az. Ikı üç sonra temellı kesıldı. Şimdi kızım 6 aylık tabı hala adet olmadım.
Muhtemeln uzuunca bi zamn yıne adet olmucam. Bunyede alıştı yanı adet olmamaya.:))
Şimdi sizlere sorum. Doktora gıdıp adet söktürücü isteymmi yoksa böyle devammı edeyım ?
Gıdıp spral taktrabılırmmı ? Adet olmadan takınca sancılı olur dıyorlar dogru mu ki?
Yani nerdeyse 4 senedr adet olmuorum eerkek gıbı hıssedıyorummm kendımı yaaaaaa:110::110:
Umarımm cabuk yanıt alırımm.

Arkadaslaaar destek ve yorum istıyorummmm:rolleyes:
Ilk dogumumdan sonra 18 ay adet olmadım daha sonra duzenlı sekılde 3 ay adet oldum sonra hemen hamıle kaldım kazayla. Sımdı yıne dogurdum sezarynle.dogumdan sonra da bı kaç gun kanamam oldu kesıldı yani öyle kanama dedıysem az az. Ikı üç sonra temellı kesıldı. Şimdi kızım 6 aylık tabı hala adet olmadım.
Muhtemeln uzuunca bi zamn yıne adet olmucam. Bunyede alıştı yanı adet olmamaya.:))
Şimdi sizlere sorum. Doktora gıdıp adet söktürücü isteymmi yoksa böyle devammı edeyım ?
Gıdıp spral taktrabılırmmı ? Adet olmadan takınca sancılı olur dıyorlar dogru mu ki?
Yani nerdeyse 4 senedr adet olmuorum eerkek gıbı hıssedıyorummm kendımı yaaaaaa:110::110:
Umarımm cabuk yanıt alırımm.
Adet söktürücü istesen de, emzirdigin için doktor vermez zannımca. Spirali de adetliyken takiyorlar. Sancılı olacağından değil de, hamilelik olmadığı net olsun diye. Adet olmuyorsan, gebelik testi bakıp takmalari lazım aslında.... Ama tam bilmiyorum

Adet söktürücü istesen de, emzirdigin için doktor vermez zannımca. Spirali de adetliyken takiyorlar. Sancılı olacağından değil de, hamilelik olmadığı net olsun diye. Adet olmuyorsan, gebelik testi bakıp takmalari lazım aslında.... Ama tam bilmiyorum
Tesekkur ederm cevapladıgın için. Adetlı degılken gıttım taktrdım. Gebelık testı yapıldı önce.

Ben de sana sorayım, nerde taktirdin? Aile planlaması merkezlerinde ücretsiz takılıyor ama ozellerde takılıyor mu ve ücreti nedir diye merak ediyorum da...
Özel de taktrmadım özele gıdıp de para vermeye degmez dıye düşünüyorum gercktn 1 dklık bi işlem.
Norml devlet hastanesınde kadın doguma gıttım önce test yaptılar gebelık varmı yok mu dıe. Sonuç çıkınca doktr gelip hemn takıyo.

arkadaşlar benim 8.5 aylıkken bebeğim adet oldum şimdi yine gitti 10. ayı doldurdu halan yok.normal miki bu durum hiç olmasam anlayacağım da. okadar sinirliyim ki ister istemez kızıyorum herşeye eşime karşı konuşmasam konuşmayacağım

X