Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doğum yapalı 3 ay oluyor sezeryan oldu ve emziriyorum... hala adet görmedim sadece bir ara çok az kan geldi o kadar.. nezaman adet görmeye başlayacağım?? sizlerde nasıl oldu??
canım ben 30 gün kanama gördüm ondan sonra 40. günde az bir lekelenmem oldu ama bir pedi dolduracak kadar hiç olmadı.51.günlük olduk dün tekrar kanamam başladı .benim normal adetim bu tarih mi kafam karıştı.birde ilk aylarda tam manasıyla dolu dolu kanaman oluyormuydu benim öyle değil az az damla damla çünkü normalmimerhabalar
emzirirken adet görmezsin diye bi durum yok, kızım 9 aylık hala emziriyorum doğum sonrası kanamam 20 gün sürdü benim ondan bir ay sonra da normal adet döngüme geri dönmüştüm,maşallah 9 aydır da hiç aksama olmadı..kesinlikle bünye meselesi..
canım ben 30 gün kanama gördüm ondan sonra 40. günde az bir lekelenmem oldu ama bir pedi dolduracak kadar hiç olmadı.51.günlük olduk dün tekrar kanamam başladı .benim normal adetim bu tarih mi kafam karıştı.birde ilk aylarda tam manasıyla dolu dolu kanaman oluyormuydu benim öyle değil az az damla damla çünkü normalmi