doğumdan sonra ilk adet görme zamanlarınız neler???

oğlum şimdi 8 aylık.emziriyorum.6.ayını doldurmadan adet gördüm.arkadaşımla bir hafta arayla doğum yapmıştık.o da benden 1 ay evvel oldu.annem hemen 40 gün sonra olmuş.değişiyor yani.

Son düzenleme:
ben doğum yapalı 3 ay oluyor sezeryan oldu ve emziriyorum... hala adet görmedim sadece bir ara çok az kan geldi o kadar.. nezaman adet görmeye başlayacağım?? sizlerde nasıl oldu??

Ben doğum yapalı da 4.5 ay oldu ben de sezeryan ile doğurdum, emziriyorum ve hâlâ adet olmadım. Doktoruma kontrole gittiğimde sordum bu durumu. Ultrasonla yumurtalıklara baktı , yumurtlama başlamış güzel dedi. Bir hap verdi 5 gün kullan. Daha sonra olursun dedi. Henüz ilaca başlamadım.Akışa bırakayım dedim ama açıkçası artık olasım da vaaarrr. arada bir darlanma geliyor sankii:KK52:

Bende sezeryanla doğum yaptım emziriyorum bebeğim 7. ayında ve bu hafta adet oldum

sezaryan doğum yaptım ve 3.ayımda adet oldum
şükürler olsun yoksa gerginlikten çıldırcaktım
olmamak ne kadar kötü :KK37:

güzel anneler peki benim gibi bir defa adet olup sonra devamı gelmeyen var mııı? 6 ay oldu doğum yapalı.geçen ay 3-4 gün süren bi kanamam oldu ama bu ay olmadım.

İlk doğumumdan 10 ay sonra oldum,şimdi 55 günlük bebişim var hala olmadım.

benim kafama takılan birşey var bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? doğum yapalı 2 ay oldu bugün regl oldum ama benim lohusalık kanamam 50 gün falan sürmüştü arada boşluklarla tabi ki 10 gün sonra tekrar kanama gelince şimdi bu lohusalık kanamamın devamı mı yoksa regl mi karar veremedim bu konuda bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı?

Benimde 20 gün lohusa kanamam oldu 10 gün sonrada adet gördüm. Bakalım bu sefer nasıl olucak. Korkuttunuz beni valla.

merhabalar
emzirirken adet görmezsin diye bi durum yok, kızım 9 aylık hala emziriyorum doğum sonrası kanamam 20 gün sürdü benim ondan bir ay sonra da normal adet döngüme geri dönmüştüm,maşallah 9 aydır da hiç aksama olmadı..kesinlikle bünye meselesi..

merhabalar
emzirirken adet görmezsin diye bi durum yok, kızım 9 aylık hala emziriyorum doğum sonrası kanamam 20 gün sürdü benim ondan bir ay sonra da normal adet döngüme geri dönmüştüm,maşallah 9 aydır da hiç aksama olmadı..kesinlikle bünye meselesi..
canım ben 30 gün kanama gördüm ondan sonra 40. günde az bir lekelenmem oldu ama bir pedi dolduracak kadar hiç olmadı.51.günlük olduk dün tekrar kanamam başladı .benim normal adetim bu tarih mi kafam karıştı.birde ilk aylarda tam manasıyla dolu dolu kanaman oluyormuydu benim öyle değil az az damla damla çünkü normalmi

canım ben 30 gün kanama gördüm ondan sonra 40. günde az bir lekelenmem oldu ama bir pedi dolduracak kadar hiç olmadı.51.günlük olduk dün tekrar kanamam başladı .benim normal adetim bu tarih mi kafam karıştı.birde ilk aylarda tam manasıyla dolu dolu kanaman oluyormuydu benim öyle değil az az damla damla çünkü normalmi

merhabalar,
ben de kanamam başlayınca şaşırmıştım hatta doktorumu arayıp sordum 20 günden sonra kesildim şimdi tekrar başladı normal mi diye,
normal adetini olmaya başlamışsın merak etme demişti gerçekten de normal bi şekilde kanamam oldu öyle kesik kesik değil 5 gün sürdü bitti..sonraki aylarımda da normal şekilde oldum yani..bu zamanlarda bu tarz kesintiler arada kanamalar normal diye biliyorum ama sen yine de takibini iyi yap ekstra bi durum olduğunda mutlaka doktoruna danış :)

Son düzenleme:
benimde 40ım çıkana kadar az az hep kanamam oldu sezeryanla oldu ve sadece emziriyorum günde 1kez flan rezene papatya çayı veriyorum kızım bugün 61günlük ve lekelenme tarzında kanamam oldu devamı gelirmi bilmiyorum ped koydum bakalım normalmiki sadece emziriyorumda nasıl hemen oldu anlamadım reglmi yoksa lekelenmemi anlamadım lekelenmesyse normalmi böyle olupta regli daha sonra başlayan varmı? bide regl başladıysa ARTIK TEKRAR HAMİLE kalırmıyım offf ya hemen ne bu böyle yaa

dogum yapalı 7,5 ay oldu adet oldumm oleyyy:))insan catlıcak gibi oluyo artık gerci olsa bi dert olmasa ayrı:KK1:

ben de dogum yapalı 4.aya grdm ama hala beklemedym emzırıyorm bakalm ne zaman olacak bıraz da ırsı dıolar annemde dogmdan sonra 6.ayda başlmş belkı benm de öyle olur...

Merhaba Bayanlar,

kızım 7,5 aylık..doğumdan sonra 40 gün boyunca az az kanamam oldu..Sonra hiç regl olmadım..
kızım 6 aylıkken işe başladım sütümü sağıyorum 2 gündür süt 10 cc geliyor..Doktor ile görüştüm artık sağmanıza gerek yok dedi..Yani bu durumda sütüm bitti diyebiliriz.. :KK43:

ve bugun itibari ile hiç regl olmadım..ve sabırsızlanıyorum ne zaman olucam diye??Annem 4. ayında olmuş..Irsilik var mı diye düşündüm ama yok herhalde bünye meselesi..
Ne zaman olurum kii yardımmmm?????

Ben kizim 7 aylikken adet gordum. O kadar fazlaydi ki aklimi kaybettim. :KK66:) Sezaryenden cikar cikmaz olan kanamam kadardi nerdeyse.

Bu konuyu bayagi arastirdim. Bebeklerimiz anne sutu almiyorsa, ise basladigimiz icin daha az emzirmeye basladigimiz zamanlarda, genelde ek gidaya baslaninca hatta su vermeye bile baslaninca adet gormeye baslaniyormus.Annenin vucudu "artik bebek iyi kotu kendini idare edebiliyor, yeniden hamile kalabilirim" diyor yani:KK66:)

Bidik arkadasim cok yakinda olursun canim merak etme:KK66:

Smrygona arkadasim full emziyorsan ek gidalara gecince olabilirsin ama bir seneyi bulan arkadadaslarim var. Gercekten emzirme durumu ile alakali. Sutu azaltinca oluyor.

Son düzenleme:
Benim doğumdan sonra 35. gün adetim geldi.5 gün kadar sürdü.Adet kanaması mı yoksa doğumdan sonra olağan kanamamı bilemedim ama dr. kontrolünde adet kanaması olduğunu söyledi. Ben emziriyorum ama sütüm yetmediği için oğlum 4 günlükten itibaren mama veriyorum.Ondan mı erken geldi bilmiyorum ama bir kaç daha gelmeseydide rahat etseydim keşke:))

X