Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2011 temmuzda dogum yaptim,hic adet gormeden kirkim cikar cikmaz ikinciye hamile kalmisim, ustelik duzenli emzirdigim halde.neyse ben ogrendigimde bebegim karnimda 4 aylikti oglumda 6 aylik...tabiben buyuk bir sok yasadim..uzuldum kahroldum cunku gece gunduz uyumayan surekli aglayan bir bebegim vardi..hamile oldugumu tahmin bile edemezdim hamileligimde bulantim yada herhangi bir sikayetim olmuyordu cunku..karnimdan hic anlayamazdim malum sezaryen gobegi aylarca kaliyor..oglumu asiya goturunce saglik ocagindaki hemsireye sordum,dogum yapali 6 ay oldu ama ben dsha hic adet gormedim diye, o da dediki merak etme duzenli emzirdigin icin adet gormuyorsundur 1 yila kadar adet gormeyenler var falan dedi,korunuyormusunuz diye sordu bende evet esim korunuyor dedim.tabi biz korunmaya gec kalmisiz yani hamileymisimde biz bosuna korunmusuz,cunku kirkim ciktiginda korunmasiz bir kac kez korunmadik,ya aklima bile gelmezdi daha yeni dogum yapmisim ustelik birde sut koruyor diye buyuklerimizin dedigi sacma seye inanarak bir kac kez korunmadik.ustelik ogluma cok isteyerek ve 2 yilda zar zor hamile kalmistim..hemenkirkim ciktigi gibi kalacagimaklima bile gelmezdi....cunku dedigimgibi ilkine 2 yilda cok ugras vererek kalmistim her ay adet gorunce hayalkirikligi yasiyordum..neyse cok uzattim basinizi agritmiyayim simdi. Biri temmuz 2011 digeri haziran 2012 dogumlu dunyalar tatlisi 2 oglumvar..tabiki cok zorlandim halen cok zorlaniyorum uykusuz geceler evin icinde ordan oraya kosusturmalarim ev islerim iki bebek bakimi cokzor inanin cok yiprandim,Allah razi olsun canimannecim beni hic yanliz birakmadi hep yanimda oldu 3gun bende 2 gun evinde oyle idare ediyoruz iste gunduzleri ablam geliyor annem yokken falan oyle boyle buyutuyoruz iste...simdi cinar 17 , emir 6 aylik..cok yiprandim hele sinir sistemim tamamen coktu ama helal hos olsunevlatlarima..Allahim cumlemizin evlatlarini bizlere bagislasin, Allahim butun isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah..hersey evlatlarimiz icin...benimde ne kadar icimi dokesim varmis sabahin korunde....neyse arkadasim kib...
ben 2011 temmuzda dogum yaptim,hic adet gormeden kirkim cikar cikmaz ikinciye hamile kalmisim, ustelik duzenli emzirdigim halde.neyse ben ogrendigimde bebegim karnimda 4 aylikti oglumda 6 aylik...tabiben buyuk bir sok yasadim..uzuldum kahroldum cunku gece gunduz uyumayan surekli aglayan bir bebegim vardi..hamile oldugumu tahmin bile edemezdim hamileligimde bulantim yada herhangi bir sikayetim olmuyordu cunku..karnimdan hic anlayamazdim malum sezaryen gobegi aylarca kaliyor..oglumu asiya goturunce saglik ocagindaki hemsireye sordum,dogum yapali 6 ay oldu ama ben dsha hic adet gormedim diye, o da dediki merak etme duzenli emzirdigin icin adet gormuyorsundur 1 yila kadar adet gormeyenler var falan dedi,korunuyormusunuz diye sordu bende evet esim korunuyor dedim.tabi biz korunmaya gec kalmisiz yani hamileymisimde biz bosuna korunmusuz,cunku kirkim ciktiginda korunmasiz bir kac kez korunmadik,ya aklima bile gelmezdi daha yeni dogum yapmisim ustelik birde sut koruyor diye buyuklerimizin dedigi sacma seye inanarak bir kac kez korunmadik.ustelik ogluma cok isteyerek ve 2 yilda zar zor hamile kalmistim..hemenkirkim ciktigi gibi kalacagimaklima bile gelmezdi....cunku dedigimgibi ilkine 2 yilda cok ugras vererek kalmistim her ay adet gorunce hayalkirikligi yasiyordum..neyse cok uzattim basinizi agritmiyayim simdi. Biri temmuz 2011 digeri haziran 2012 dogumlu dunyalar tatlisi 2 oglumvar..tabiki cok zorlandim halen cok zorlaniyorum uykusuz geceler evin icinde ordan oraya kosusturmalarim ev islerim iki bebek bakimi cokzor inanin cok yiprandim,allah razi olsun canimannecim beni hic yanliz birakmadi hep yanimda oldu 3gun bende 2 gun evinde oyle idare ediyoruz iste gunduzleri ablam geliyor annem yokken falan oyle boyle buyutuyoruz iste...simdi cinar 17 , emir 6 aylik..cok yiprandim hele sinir sistemim tamamen coktu ama helal hos olsunevlatlarima..allahim cumlemizin evlatlarini bizlere bagislasin, allahim butun isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah..hersey evlatlarimiz icin...benimde ne kadar icimi dokesim varmis sabahin korunde....neyse arkadasim kib...
allah ikisine de uzun ömür versin bayağı zor bir durum. Allahtan yardımcı olacak birileri var yoksa baş edemezdin... Süt koruyo diye olayı akışına bırakmamak lazım geldiğine en iyi örnek