bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaynı senn durumundayım her wc de ağlıyorum kanama ((((((( yarın proctoloc fitile baslıcam bugün anestol sürdüm işe yaramadı sen napacaksın canım:uhm:
hic üzülme canim 2. tlihlide benim ilk dogumumda dikisle hemoroidlerle baya bende kafayi yedim seni korkutmak istemem ama dogumdan 6 ay sonra 2. bebegime hamile kalinca gecti hepsi. dikisler yüzünden biseyde yapamiyordum ama dikisler tuttuktan sonra sicak suya oturmak bayagi rahatlatiyordu büyükannemin tavsiyesiyle. su oldukca sicak olmali oturabildiin kadar otur, inan ben dogumdan sonra evde emekliyerek geziyordum kimsemde yoktu yardimci olacak, ama 2 hafta önce bende haziran annesi oldum bunda bebek cabuk geldiinden hemoroidim cikmadi. öncekinde baya meme seklinde cikmisti bu dogumda o memelere kadar yirtik oldu onlarda dikiste kaynadi arada dikildi düsün nekadar yirtik olduunu, ama oturuyorumda kosabilirimde hic bisey hissetmiyorum simdi, önceki bebegimde bisey vermemislerdi ama bunda dogumdan sonra hergün bi ilac verdiler hic kabizlik yapmadi dolayisiyla dikislerde zorlanmadi oyüzden heralde cok iyi hissediyorum, tabi doktora gitmendede fayda var, ama sicak suyuda mutlaka dene. gecmis olsun
size nekadar yardımcı olur bilmem ama marankinin prg dinlemistim. 7gun boyunca yataken zeytinyaglı pamugu fitil gibi koyarsanız iilesiomus. benimde oldu 2 gun cok canım yandı ben makyaj pamuguna zaytinyagı koyup oraya sıkıstırdım hemen gecti. Allah yardımcınız olsun. googledan aratabilir a.marankinin sitesinden bakabilirsiniz
Çok geçmiş olsun kızlar.Ben sezeryanla doğum yaptım ama sanırım bende de öyle bir sorunun başlangıcı var.Hemen zeytinyağına başlıyorum.
canım ben de sezaryan oldum ama bende kronik bu hemoroid arada cıkıyor kanamalı oluyor sonra kaybı-oluyor gene cıkıyor bu kez neden cıktıgını biliyorum habire pedle dolaşmaktan cıktı inan bana düşünsene 22 gündür ped var yani hergün ee haliyle sıkıstırıyor orayı da dr önerdi bana proctologu zaten heryerde hemoroid fitili olarak gecio
senin halin daha kötü arkadasım allah yardımcın olsun
hem tuvalette aglıyorum hem de emzirirken annem dayanamıyor artık benm ağlamama
g.tüm göbeğim göğsüm neymiş benm bu gö lü başlayan organlardan cektiğimmmmmm :)))