Doğumdan sonra hemoroid olan var mı?

naren05 e öldüm gülmekten çokta haklı söylemiş hemoroidle araştırma yaparken gördüm forumu ve üye oldum şimdi.
Hemoroid ve kabızlıktan öldüm bittim artık aynı sizin gibi doğum sonrası anladım dikişle beraber onun acısınıda çektim o dönem fitil ve krem kullandım toparladı ama şimdi daha fena durumdayım. Gene fitil ve krem kullanacağım kalıcı çözüm gerek sonu kötü oluyor ameliyat gerekiyor.
Kabız olmamakta şart tabi onada çözüm varmı 10 yıldır bulamadım

Slmlar,
yazdiklarinizin bir kacini okurken Ilk yaptigim Dogumda cektiklerim aklima geldi. Hemeroid´in cok yönlü nedenleri var, baslicasida beslenme kaynakli..Cocuklugumdan buyana fazla su tüketmedigim icin sorunlarim vardi.

Hemsirelerden biri bana temiz bir Pamukbezin üzerinde dondurulmus zeytinyagini önerdi..Hem Soguk olmasi uyusturucu göreviyor hemde zeytinyagi zaten baslica bir Mucize..
Biraz sabir gerektiyor ama inanin faydasini göreceksiniz.. Sonraki günlerde banyoyu ILIK suyla doldurdum patpatya cayi vardi ondan bir kac tane ekledim ..15-20 dakika kadar oturmak faydali..
Fazla uzun kalmasaniz iyi edersiniz Dikisleriniz taze iken, iyi olmuyor fazla suda kalmak..

Bol Su tüketin hareket edin ve gercekten aciya dikkat...

benim genç kızlığımdan beri var bu illet
bu korku yüzünden sanırım sezeryanla doğum yapıcamm

yıllardır bu sıkıntıyı çekiyorum sıcak su banyoları, fitiller, kremler, (hatta özel yapılmış kremler)
zeytinyağlı pamuk karışımlar hiç bir şey fayda etmedi en son ameliyet olmak istedim ama
abim karşı çıktı kendisi 3 kez geçirdi ameliyat ama sakın yapma diyor daha beter olursun
neyse 1 ay önce eczanenin birinde aşı vurduruyordum ozaman eczaneki kıza annem benim hemoroid olayını söylemiş kız bana bi ilaç verdi SOLGAR RUTıN 500 MG. arkadaşlar 1 ay kullandım
bırakmak zorunda kaldım öünkü hamileyim ama tamamen bitkisel günde bir kez içtimmm şaka gibi
tuvalete gidiyorum çıkarken ne acıma ne de ağrı var oradaki kılcal damarları kasları ve varisleri sertleştiriyor ve onarıyormuşş Allahımmm dedim mucizee gibi ama bırakmak zorunda kaldım
dr ma danışacağım sakıncası yoksa devam edeceğim...
ama bol bol su için kayısı ve ceviz yeyin mutlaka faydası var birde vaktiniz varsa sıcak suya oturun. günde en az 2 kez wc çıkın normale dönünce kayısı yı hergün yeyin. acı ve baharattan uzak durun
ne çok otutun ne de çok ayakta kalın...

bende de var bu yaaa....
bende senin gibi normal dogumdan korkuyorum iste bu yuzden.
dr.a solemem lazim napicaz diye....
ama bende kabizlik cekiyorum ondan oldu.
afedersiniz buyuk abdeste cok zor cikabiliyorum ve her gun degil.3 gunde 1 ve ya 2 gunde bir.bi kere 1 hafta olmusdu dusunun yani...

leylacım bende senin gibiyim yukarda bahsettiğim ilacı tam bitiremeden bıraktığım için bende de kabızlık başladı 2 günde bir çıkıyorum wc ye maalesef kayısı yiyorum sende yee mutlaka ihmal etme
birde ben artık normal hemeroid kremi kullanamayacağımız için bepanten krem sürüyorum oraya
sakıncası yokmuş sende sür tuvalete çıkmadan önce yumuşatsın canın acımasın sonraında temizlendikten sonra bir daha sür

uklacim bende acitmiyor henuz,kasiniyor arada....
zaman oluyor ki,hic cikmiyor.bazen de cikiyor...keyfine gore takiliyor iste:)))
ben cok krem kullandim,biraz fayda etti.
ama dedigin bepantol kremini burdan bulamam.
ne ise yariyor?
anneme soleyim de alsin tr-den.

normal krem canım ben cildim için kullanıyordum bebek gibi yapıyor yüzü
dr um vermişti, sonra baktım hemeroid çatlaklarına ii geliyor artık ayrıdan
onun içinde aldım kullanıyorum orayı nemli tutup yumuşatıyor... yan etkisi yok
zaten hamile kalınca dr lar krem olarak sadece bepanten kremi kullandırıyorlar
ucuz bişey 4 tl felan annene söle alsın sanada canım...

Merhaba cnm bnde ilk çocuğumda hemoreyid oldum ve çok kutu bir şeydi ne yaptıysam geçmedi ensende ameliyat oldum sonra geçti biraz ve 21 gün önce sezeryen oldum ve korkarım yene var hemoreyid im kabız olmamama rağmen çok ağrım oluyor ne yapacağı şaşırdım kesinlikle ZEYTIN YAĞI ÖNERMIYORUM DR BANA DEMISTI BAGURSAK HAREKETLERINI YAVASLATIP BOZUYORMUŞ

X