dogumdan sonra hangi parfum kulandiniz

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar herkezin mutlaka kullandigi bir parfum vardir ama dogumdan sonra bebisinize esinize guzel kokmak icin hangi parfum kullandiniz benim suan 3 adet var ama ben bir tane olmasini istiyorum ve birini tercih etmek istiyorum ama hepsi birbirinden ayri guzel kokuyor nasil tercih yapabilirim sagolunnn

bu konudaki en iyi cevabı sanırım eşiniz verir, bir de ukalalık kabul etmezseniz bir önerim olacak eğer bebeğinizi emziriyorsanız bir süre parfüm kullanmamanızı tavsiye ederim, çünkü sonuçta tüm parfümler kimyasal içeriyor

Doğumdan sonra bir süre parfüm kullanmadım.Bebişimin kokusu sindiği için herkes çok güzel koktuğumu söylüyordu :)

bende dogumdan sonra parfüm kullanilmamasindan yanayim ve kullanmadim sadece kokusuz koltuk alti kullandim hem bebekler annesinin kokusuyla daha huzurlu olurlarmis ayrica geceleri pjamamin üzerini yanina koyardim daha rahat uyurdu banada bunlari alman ebesi yapmami söylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…