Doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrısı yaşayan var mi

minikbaykus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
572
113
32
Arkadaşlar doğum yapali 5 yıl oluyor sezeryan doğum yaptım belden iğneli. Eskiden böyle problemim yoktu. Emzirme dönemi 2 buçuk yıl oldu tabi çok kambur durdum bunun etksi olabilir mi sırtımin tam ortası hani akcigerden kaynaklı vs desem akciğer filmi çektirdim çıkardı heralde. Bildiğin sızı şeklinde sanki kaslar sıkışmış gibi bunu yaşayan var mı. İğneyle alakalı olabilirmi çünkü doğumdan sonra üç gün boynum tutuk gezdim hiç kimildamiyordu.

Arkadaşlar doğum yapali 5 yıl oluyor sezeryan doğum yaptım belden iğneli. Eskiden böyle problemim yoktu. Emzirme dönemi 2 buçuk yıl oldu tabi çok kambur durdum bunun etksi olabilir mi sırtımin tam ortası hani akcigerden kaynaklı vs desem akciğer filmi çektirdim çıkardı heralde. Bildiğin sızı şeklinde sanki kaslar sıkışmış gibi bunu yaşayan var mı. İğneyle alakalı olabilirmi çünkü doğumdan sonra üç gün boynum tutuk gezdim hiç kimildamiyordu.
Ben hiç doğum yapmadım ama yengem 4 sezeryan oldu ilk sezeryan olduğunda sırtım belim diye başladı sonuncusunu doğurana kadar hala da belim diyor başka bir şey demiyor baktırmak lazım ihmal etme geçmiş olsun

Yani yeni doğum yapsanız belki diyeceğimde epeyi de vakit geçmiş bir ortopediye gidin isterseniz

Merhaba
Anestezi uzmanı anesteziyi verırken tam egılme ve sıfır hareket ıstıyor
Hareket etmeniz halinde ıgneden birazcık ılac deri altına kaçıyor halıyle de bikaç yıl suren agrı olusuyor.
Cozumu genellikle hacamatta bulanlar var Baska bir yolu var mı bılemıyorum 🥹

Slm canım tutulma gibi ağrı mi yoksa sırtın tam ortasında benim içerden gelen bir ağrı gibi. Bütün yaşam kalitemi bozdu. Sürekli sırtı ağrır mı insanın hiç geçmiyor.
Sizinki gibi bir ağrı maalesef. Kav mantarı kremi sürdüm baya iyi oldu ama .42 gün oldu doğum yapalı. Çok çok azaldı .çok eğilirsem oluyor sadece

X