Merhaba aynı dertten bende muzdaribim bebeğim 1 yaş iki aylık henüz ve tekrar hamilelik gündemimizde yok prezervatif koruyucuuluğu ne kadar bilemiyorum 14 gün gecikti ve kafayı yemek üzereyim daha emziriyorum kızımı çok aşırı stresliyim zaten ama korku da var sürekli kekik çayı içiyorum söktürsün diye ama hala olmadım ve hep düzensiz zaten herşeyden şüphelenir oldum test yapmaya da elim varmıyorArkadaşlar merhaba
Ben 14 Mayıs'ta doğum yaptım. 40im bitince üstüne 70gun snra 1 Eylül'de ilk adetimi oldum 5eylulde bitti. Ama 15 gün snra yani 20eylulde ikinciye adet oldum. 25inde bitti. Normal dongum 22)29 gün ama 33gun oldu hala olmadım. 3 çocuğum var yani korunmanın ne kadar hat safhada olduğunu tahmin edersiniz.. birleşmeden kondomu takıyor zaten eşim. Test yapsammi kafam rahatlar diyorum ama geçen ay ayda iki kere olunca bu ayda gecikmesi olabilir mi ikinci doğumumdan sonrada düzene girene kadar 10 gün geciktiğini hatırlıyorum ama 3 çocuktan snra ister istemez korkuyorum yani sizlerin duzenligi nasıldı emziriyorum da bebeğin daha 5, aylık sık Emiyor zaten
Ben prezervatif ile 3.ye kaldım malesef asla suphelenmemistim gebelikten ama oldu işte. Bu gecikmede buraya konu açınca ertesi gün test yaptım negatif çıktı sonrada beynim rahatladı iki güneşe adet oldum. Bence test yapın strestende gecikiyor negatifse eğer zaten o stres gidince olursunuzMerhaba aynı dertten bende muzdaribim bebeğim 1 yaş iki aylık henüz ve tekrar hamilelik gündemimizde yok prezervatif koruyucuuluğu ne kadar bilemiyorum 14 gün gecikti ve kafayı yemek üzereyim daha emziriyorum kızımı çok aşırı stresliyim zaten ama korku da var sürekli kekik çayı içiyorum söktürsün diye ama hala olmadım ve hep düzensiz zaten herşeyden şüphelenir oldum test yapmaya da elim varmıyor
Bir cesaret edebilsem geçen ay da buna yakın olur gibi oldu test yaptım negatif görünce akşama adet oldum ama bu kez bilmiyorum sinirlerim çok yıprandıBen prezervatif ile 3.ye kaldım malesef asla suphelenmemistim gebelikten ama oldu işte. Bu gecikmede buraya konu açınca ertesi gün test yaptım negatif çıktı sonrada beynim rahatladı iki güneşe adet oldum. Bence test yapın strestende gecikiyor negatifse eğer zaten o stres gidince olursunuz
Testi yapın rahatlayın bence geçen ayda gecikmiş bence degilsinizdirBir cesaret edebilsem geçen ay da buna yakın olur gibi oldu test yaptım negatif görünce akşama adet oldum ama bu kez bilmiyorum sinirlerim çok yıprandı
Yaptım sonunda negatif rahatladım biraz yinede bir tık tereddüt bilemiyorum kızımı da böyle testle öğrendim olsa birşeyler çıkardı illaki heralde umudum o yöndeTesti yapın rahatlayın bence geçen ayda gecikmiş bence degilsinizdir
14 gün gecikmeye varsa çoktan çıkardıYaptım sonunda negatif rahatladım biraz yinede bir tık tereddüt bilemiyorum kızımı da böyle testle öğrendim olsa birşeyler çıkardı illaki heralde umudum o yönde
Testi yapın rahatlayın bence geçen ayda gecikmiş bence degilsinizdir
Ay hadi İnşallah inanın gecem gündüzüm yok onu düşünüyordum okuyorum sürekli çalışan bir anneyim ve şuan ikinci bebeğe hiç hazır değilim Allah'ım olmayan isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah14 gün gecikmeye varsa çoktan çıkardıbı kacgune olursun zaten kafan rahatlamistir
Amin sizi anlıyorumAy hadi İnşallah inanın gecem gündüzüm yok onu düşünüyordum okuyorum sürekli çalışan bir anneyim ve şuan ikinci bebeğe hiç hazır değilim Allah'ım olmayan isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah
Bu testlerin yanılgı payı ne kadar acaba onuda hiç araştırmadım kafamda deli sorularAmin sizi anlıyorum
Şuan ben de sizinle aynı durumdayım hamile olma ihtimalim beni delirtiyor kizim 11 aylik ama ek gıdayı az aliyor sürekli beni emiyor test yaptim negatif cikti bi tane şüpheli ilişkim var olecem sitresten bu testi ilişkiden 21 gün sonra yaptım sanırım gebelik olsa pozitif cikardi degilmiArkadaşlar merhaba
Ben 14 Mayıs'ta doğum yaptım. 40im bitince üstüne 70gun snra 1 Eylül'de ilk adetimi oldum 5eylulde bitti. Ama 15 gün snra yani 20eylulde ikinciye adet oldum. 25inde bitti. Normal dongum 22)29 gün ama 33gun oldu hala olmadım. 3 çocuğum var yani korunmanın ne kadar hat safhada olduğunu tahmin edersiniz.. birleşmeden kondomu takıyor zaten eşim. Test yapsammi kafam rahatlar diyorum ama geçen ay ayda iki kere olunca bu ayda gecikmesi olabilir mi ikinci doğumumdan sonrada düzene girene kadar 10 gün geciktiğini hatırlıyorum ama 3 çocuktan snra ister istemez korkuyorum yani sizlerin duzenligi nasıldı emziriyorum da bebeğin daha 5, aylık sık Emiyor zaten
Adetiniz kaç gün gecikti. Bazen adete bir iki gün kala yaoilan testte bile varsa çıkıyor yoksa zaten cikmazŞuan ben de sizinle aynı durumdayım hamile olma ihtimalim beni delirtiyor kizim 11 aylik ama ek gıdayı az aliyor sürekli beni emiyor test yaptim negatif cikti bi tane şüpheli ilişkim var olecem sitresten bu testi ilişkiden 21 gün sonra yaptım sanırım gebelik olsa pozitif cikardi degilmi
Testi iki gün geçtikten sonra yaptım negatif ciktiAdetiniz kaç gün gecikti. Bazen adete bir iki gün kala yaoilan testte bile varsa çıkıyor yoksa zaten cikmaz
Bence net sonuç veriyor artık testlerBu testlerin yanılgı payı ne kadar acaba onuda hiç araştırmadım kafamda deli sorular
Olsa silikte olsa çıkardı şüpheli ilişkinin üzerinden 21gun geçmiş sonuçta stres yaptıkça da gecikiyorTesti iki gün geçtikten sonra yaptım negatif cikti
Evet o da etkiler eşim yüzünden oldu onun da beynini yiyorum kendimi de yedim bitirdimOlsa silikte olsa çıkardı şüpheli ilişkinin üzerinden 21gun geçmiş sonuçta stres yaptıkça da gecikiyor
Test negatifmis zaten sıkıntı yapmayın daha fazla. Regl olacak olmanın gerginliği malesef eşlere yansıyor en çokEvet o da etkiler eşim yüzünden oldu onun da beynini yiyorum kendimi de yedim bitirdim
AynenTest negatifmis zaten sıkıntı yapmayın daha fazla. Regl olacak olmanın gerginliği malesef eşlere yansıyor en çok
Evett evettOlsa silikte olsa çıkardı şüpheli ilişkinin üzerinden 21gun geçmiş sonuçta stres yaptıkça da gecikiyor
Hadi gözün aydın bende aynısını yaşadım testi yapıp negatif görünce hemen oldumEvett evettoldum sonunda şuan baya mutlu huzurluyum yani dün testten sonra bir sakinlik gelmişti çok şükür bunuda atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?