Rabbim şifa versin inşallah size ve bebeğine bağışlasınKız kardeşim sezeryanla dogum yaptı yogun bakımda durumu kötü beyni de su toplamaya başlamış diline ve eline vurmuş Allah rızası dua eder misiniz fetih ve Hucurat dagıtıyorum alan olursa çok sevinirim o masum bebegi için kaç gündür aglıyor annesini istiyor annesi de bebegini kagıda yazıp doktora gösteriyor bebek diye
Bebeğin heleki annesinin kokusunu aramasıÇok üzüldüm, Allah acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda iyileşir ve bebeğiyle kavuşurlar..
Doktorlar ne diyorlar peki durumu hakkında? Bu konu beni çok üzdü ya
Amin inşaAllahRabbim şifasıni versin inşallah. Dualarim sizinle. Allah insallah sabinin yuzune bakar
Amin inşaAllah doktorlar da neden kaynaklandığını bilmiyorlar araştırma yapıyorlardı bugün de beyni su toplamaya başlamış tam tedaviye etmeye başlayacaklarmış 2 gün önce konuşuyor bugün de hiç konuşamıyorÇok üzüldüm, Allah acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda iyileşir ve bebeğiyle kavuşurlar..
Doktorlar ne diyorlar peki durumu hakkında? Bu konu beni çok üzdü ya
Rabbim şifa versin inşallah size ve bebeğine bağışlasın
Dağıttığınız dualarda sayı var mı?
Ona göre sayıdan düşerek alınır.
Amin amin inşaAllah Allah razı olsunAllahım şifasını versin inşallah rabbim tez zamanda anneyle bebeğini kavuştursun ,Allahım acısını yaşatmasın ya Şafi ismiyle derman bulsun
Allah razı olsunÇok üzgünüm, dua edeceğim sizin için
Ah çok üzüldüm şuan müsait değilim ama ilk fırsatta okucam. Allah acil şifalar versinKız kardeşim sezeryanla dogum yaptı yogun bakımda durumu kötü beyni de su toplamaya başlamış diline ve eline vurmuş Allah rızası dua eder misiniz fetih ve Hucurat dagıtıyorum alan olursa çok sevinirim o masum bebegi için kaç gündür aglıyor annesini istiyor annesi de bebegini kagıda yazıp doktora gösteriyor bebek diye